fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > pelatihan > Tips Latihan Trisep > Sinau 4 Tips kanggo Nambah Latihan Trisep!

Sinau 4 Tips kanggo Nambah Latihan Trisep!

Apa sampeyan nemoni masalah kanggo latihan trisep? Dadi sampeyan nemokake artikel sing pas kanggo mbantu sampeyan. Temokake 4 tips super sing bakal nggawe trisep berkembang sepisan.

triceps-training-tips-2


Entuk asil sing apik ing latihan trisep minangka salah sawijining kesulitan paling gedhe sing ditemokake ing binaraga, utamane kanggo pamula, sing kudu sinau ora mung carane nindakake latihan kanthi bener, nanging uga tips sing bisa mbantu asil sing luwih apik.

Kanggo entuk asil pinunjul ing latihan trisep sampeyan, kudu nyisipake teknik lan variasi ing latihan supaya bisa ngrangsang otot kanthi cara sing luwih kuat lan beda, kajaba ngerti latihan sing kudu dilakoni lan nalika wayahe pas kanggo nindakake masing-masing. salah sawijine.

Aku yakin sampeyan wis njaluk tulung marang guru gym sampeyan lan dheweke mesthi menehi program latihan standar sing ora nggawa sapa wae.

Kanggo mbantu sampeyan ing misi iki, kita wis siyap 4 Tips Latihan Trisep sing Bakal Nggawe Asil. Waca kanthi ati-ati banget lan apa wae pitakon sing muncul sajrone wacan, aja bebas takon ing komentar, kita bakal mangsuli kabeh, ok?

Ayo banjur lunga?

NGERTI >>> Latihan Trisep Lengkap

Saiki, apik kanggo miwiti maca!

1- Nggawe persiapan / pemanasan sing apik

Kaya otot liyane, ulna (sikut) uga butuh panasan sing apik lan butuh persiapan supaya bisa nindakake fungsine kanthi keunggulan.

Uga, supaya sampeyan uga bisa nyegah awake dhewe saka ciloko utawa ngalami penyakit kronis, kayata epidondylitis (penyakit sing nyebabake nyeri ing sanjabane sikut) utawa jinis nyeri sendi liyane.

Kanggo iki, sing paling disaranake yaiku supaya sampeyan mesthi miwiti olahraga trisep ing sawetara jinis olahraga sing nggunakake kabel.

tali trisep anget

  1. Kaping pisanan, amarga sampeyan bisa nambah beban tanpa kudu cepet banget, kayata olahraga gratis.
  2. Kapindho, amarga kabel bisa njaga ketegangan terus-terusan, sing bakal nggawa beban sing padha saka wiwitan nganti pungkasan olahraga.

Kajaba iku, kabel uga ngidini amplitudo sing apik banget lan mbantu "dadi panas" sendi nalika nambah beban.

Antarane gagang sing paling disaranake kanggo miwiti olahraga yaiku tali, amarga ngidini gerakan sing luwih apik, nggawe otot target bisa diatasi lan sendi tetep aman.

Penting kanggo ngelingake sampeyan kudu nambah beban. Ora ana gunane yen kepengin nindakake latihan sing abot banget kanthi anget kanthi beban sing entheng banget.

2- Gawe dhasar, senyawa lan multi-sendi

Latihan dhasar, senyawa lan multi-gabungan duwe katrampilan ekstrem kanggo ngrangsang paningkatan massa ramping lan uga kanggo promosi perbaikan sistem neuromotor, kualitas gerakan, lan keseimbangan lan lsp.

Sampeyan uga bisa nindakake sawetara latihan trisep mandhiri, nanging yen sampeyan uga ora fokus nggunakake latihan dhasar kanggo mupangat, aja lali, sampeyan ora bakal duwe trisep sing apik.

NGERTI >>> 5 Latihan Paling Ndhuwur Kanggo Entuk Trisep Gedhe lan Akeh

Ngleksanani alam iki stimulasi serat otot sing akeh sekaligus lan iku sing nggawe dheweke kuat banget.

olahraga trisep barbel

Coba olahraga terus nganggo efisiensi maksimal, yaiku nglakokna kanthi cara sing paling bener lan, ing ndhuwur kabeh, kanthi amplitudo sing apik.

Uga gunakake muatan maksimum sing ngidini sampeyan kanthi efisiensi maksimum nindakake rata-rata sing bisa beda-beda antarane 6 lan 12 repetisi kanggo saben latihan trisep.

Uga beda-beda jinis latihan tekanan. Range antarane: barbel, dumbbell utawa malah press bench mesin, beda-beda ing antarane press barbel sing ngadeg lan ngadeg, kanthi dumbbells lan uga mesin lan sudhut sing beda kanggo kalorone kasus kasebut..

Luwih akeh cara kanggo stimulasi otot, mula bakal tuwuh, ngelingi manawa kabeh latihan kasebut kudu dilakoni bebarengan, yaiku kanthi latihan siji.

3- Ninggalake latihan paling penting sajrone latihan

Iki amarga, dheweke rekrut kepala otot sing dawa banget.. Amarga sawetara gerakan sing diidini, ora ana latihan liyane sing bisa dibandhingake lan duwe efisiensi sing luwih gedhe kanggo tujuan iki.

Nanging, akeh galur ing ligamen lan sendi ulnar (sikut), yaiku "lipatan" sing nyambungake lengen karo lengen ngisor.

Olahraga trisep Prancis

Nalika sampeyan ninggalake olahraga nganti pungkasan ing olahraga, sampeyan bakal wis kesel (kesel), sing bakal ngindhari panggunaan beban luwih akeh lan nyuda risiko cilaka ligamen lan sendi.

Salajengipun, sampeyan nggawe sampeyan ngurmati latihan senyawa ing wiwitan latihan, kaya sing kasebut ing topik sadurunge.

4- Rampungake olahraga nganggo bobot awak dhewe

Latihan kanggo pangembangan massa ramping butuh akeh beban, yaiku muatan maksimal sing sampeyan bisa ngatasi kanthi nindakake olahraga kanthi bener.

Nanging, saliyane kanggo bobot, kita bisa nggunakake awak dhewe minangka resistensi kanggo ngasilake kakehan ing otot.

olahraga lentur trisep

Saliyane iki, kita nganggep manawa nggunakake bobot dhewe ing olahraga, kita rekrut sistem neuromotor, sing nyebabake a keseimbangan sing luwih apik, koordinasi motor, ketahanan, stabilitas, ing antarane pitakon liyane.

Strategi sing apik sing wis, lan isih digunakake, digunakake ing antarane binaraga kanthi tepat nutup latihan trisep nggunakake olahraga karo awak.

Sing paling umum digunakake ing kasus kasebut yaiku: mlengkung ing antarane bangku (nyilem), bar paralel utawa crunches (tangane luwih cedhak).

Latihan kasebut mbantu sampeyan nyuda sisa energi ing trisep lan awak kanthi sakabehe, amarga iki minangka latihan sing nuntut akeh awak.

Dheweke uga latihan sing apik kanggo nggarap wakil sing luwih dhuwur kanggo wong sing luwih kuwat. Iki bakal mbantu ngompa luwih akeh getih ing otot lan nambah asil sampeyan.

Kesimpulan

Kita bisa ngerti babagan iki trisep iku penting uga fungsi lan estetis., kanggo pria utawa wanita.

Nanging, akeh sing gagal ngembangake kanthi bener. Kanggo iki, strategi lan rahasia sing ditampilake ing kene bisa mbantu sampeyan lan nggawe asil luwih gedhe, luwih maju lan tahan lama.

Latihan sing apik!

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.8
Total Votes: 17

Sinau 4 Tips kanggo Nambah Latihan Trisep!

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

Ninggalake komentar sampeyan!