fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Kesehatan > Teas: Sinau Apa Sing Bisa Diadekake lan Apa Mupangate!

Teas: Sinau Apa Sing Bisa Diadekake lan Apa Mupangate!

Sinau apa sing digunakake kanggo akeh teh sing kita ngombe saben dina lan temokake sawetara mupangate!

teh kanggo apa lan mupangate


Nalika musim salju wis cedhak, umume masarakat wiwit golek resep teh supaya anget. Lan ora mung iku, teh pungkasane digunakake kanggo macem-macem tujuan, kayata nambah metabolisme, mbantu fungsi diuretik, nambah pencernaan lan liya-liyane.

Nanging apa sejatine duwe sifat kasebut? Lan apa sajian sing cocog kanggo ngombe? Kanggo iku, bakal dikandhani ing artikel iki, apa mitos lan kasunyatan babagan teh lan kesehatan. Priksa!

Teh mbantu sampeyan ngilangi bobot?

Keraguan pertama babagan akeh yaiku babagan efek teh ing bobot awak. Amarga akeh sing dicritakake babagan macem-macem jinis teh sing bisa nyuda bobot awak, mula ana macem-macem variasi sing bisa ilang karo akeh pilihan lan akeh efek sing bisa dipromosekake.

teh langsing

Nanging sejatine, dudu teh sing bakal mbantu nyuda bobot, nanging sifat liyane sing duweni lan bakal menehi asil ing umum. Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa ora cukup kanggo ngombe teh, tanpa ngganti pola makan lan kebiasaan saben dina.

Yen sampeyan wis nindakake proses pendhidhikan nutrisi lan nindakake kegiatan fisik, bisa uga sampeyan duwe asil sing apik kanthi nggunakake teh. Lan kanggo mbantu sampeyan, ayo ndaftar sawetara teh sing bisa mbantu proses iki, amarga duwe fungsi nambah metabolisme, mbantu ngilangi retensi cairan lan nambah proses pencernaan panganan.

Yen sampeyan target, sawetara opsi yaiku:

  • Teh Ijo
  • Teh kembang sepatu
  • Teh jahe
  • Teh jodoh
  • Matcha
  • Teh putih
  • Teh anise lintang
  • Teh Lemon
  • Teh Valerian
  • teh hop
  • Teh Lavender
  • Teh Mint

Kabeh teh ing ndhuwur duwe fungsi thermogenik, sing nyepetake pembakaran lemak ing awak lan pencernaan panganan.

Apa teh bisa mbantu ngobati penyakit?

Panjaluk teas liyane yaiku sawetara penyakit, dheweke misuwur banget amarga bisa ngatasi selesma lan flu, uga ngelu, stres, lara awak, bronkitis, lan sawetara penyakit liyane.

Lan sejatine yaiku teh bisa mbantu ngrawat sawetara penyakit, yen lagi diiringi perawatan bebarengan karo profesional.

teh kanggo ngobati penyakit

Nanging sawetara teh sing apik banget kanggo ningkatake kesehatan, nambah turu, swasana ati lan menehi energi kanggo urip saben dinane yaiku:

  • Teh Chamomile: Ngalangi insomnia lan ningkatake turu sing tentrem
  • Teh Kayu manis: Pencernaan thermogenik lan aids
  • Teh Mint: Mbenakake pencernaan
  • Teh Lemon Balm: Nambah swasana ati, Soothing lan Anti-stres
  • Teh Elderberry: Flu
  • Teh papak: flu lan selesma

Sampeyan bisa uga modifikasi kanggo teh, nambah bahan saka omben-omben liyane kanggo nggedhekake asil lan mupangat. Contone, teh mint bisa digawe nganggo jeruk nipis lan madu supaya awak nyedhot kabeh mupangat kasebut.

Apa wanita hamil bisa duwe teh?

Sing ngandut kudu ngerti yen ora kabeh teh diidini para wanita kasebut. Amarga sawetara, kayata teh kayu manis, bisa nyebabake kontraksi tanpa sengaja ing uterus sing bisa nyebabake keguguran.

Kajaba iku, sawetara teh bisa menehi efek sing nyenengake lan pungkasane nyuda tekanan, mula, sadurunge sampeyan asring ora ngombe jinis teh, konsultasi karo dhokter supaya bisa menehi saran babagan omben sing paling apik sing bisa dikonsumsi sajrone iki wektu tanpa masalah meteng sampeyan.

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.3
Total Votes: 18

Teas: Sinau Apa Sing Bisa Diadekake lan Apa Mupangate!

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

Ninggalake komentar sampeyan!