fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Katemtuan panggunaan

Waca informasi ing ngisor iki kanthi tliti babagan prinsip lan tumindak legal situs web Tips Binaraga, bakal mbantu sampeyan ngerti babagan tujuan situs web kasebut.

Tips kanggo binaraga minangka situs web sing nyedhiyakake informasi pendhidhikan babagan binaraga, nutrisi, suplemen lan kesehatan kanthi basa sing gampang diakses lan gampang, ditujukan kanggo masarakat umum sing pengin ngerti babagan subjek kasebut. Situs web kasebut ora sulih kanggo diagnosis medis utawa saran.

Panguwasa

Informasi sing diterbitake ing situs web mung disiapake dening ahli Pendidikan Jasmani, Nutrisi lan Kesehatan umume. Penulis didaftar ing kaca kasebut. Prakawis Wiki.

Situs iki nduweni komitmen kanggo nerbitake informasi saka sumber sing aman, kanthi bukti ilmiah lan dhukungan saka para profesional sing wis terlatih.

Tujuan Situs Web

Tujuan situs kasebut yaiku kanggo menehi informasi marang masarakat awam nganggo basa sing gampang diakses babagan prekara sing gegandhengan karo binaraga, suplemen, kesehatan, nutrisi, lan kesejahteraan.

Situs iki kalebu topik kayata: Tips Pelatihan kanggo macem-macem otot awak, Tips Resep lan Diet kanggo nambah massa otot lan ngilangi lemak, tips suplemen kanggo ningkatake kesehatan, kinerja lan estetika lan akeh tips liyane sing ana gandhengane karo dunia binaraga, kesehatan lan kesehatan- dadi Sanalika informasi iki ngganti diagnosis, perawatan utawa saran profesional saka guru Pendidikan Jasmani, Ahli Nutrisi utawa Dokter.

kerahasiaan

Sembarang informasi sing dikoleksi dening Tips Bodybuilding, kayata alamat email, ora bakal ditularake, diwenehake utawa didol menyang pihak katelu, kajaba diwajibake miturut ukum.

Kebijakan kerahasiaan lengkap kasedhiya ing kaca kita Kebijakan Privasi.

Referensi

Kabeh konten diprodhuksi dening kolaborator. Referensi pustaka kasedhiya ing kaca kita Bibliografia.

Sumber pendanaan

Situs web iki dibiayai kanthi eksklusif saka penghasilan saka pariwara online. Iklan mbiayai situs kasebut, kolaborator lan nganyari teknis.

Kejujuran ing Kebijakan Pariwara lan Editorial

Tips kanggo binaraga nampilake pariwara saka mitra kayata Suplemen Wutah, Farma Resmi, lan Suplemen Paling Murah. Kita ora ngontrol konten pariwara kasebut lan konten editorial ora ana pengaruh komersial.

Situs web duwe informasi supaya sampeyan ngerti pariwara apa ing kabeh spanduk lan tautan pariwara, sing dibedakake karo tembung "Iklan".

Kita ora gumantung karo perusahaan apa wae. Situs web kasebut minangka entitas independen lan tanpa bias sing ora ana gandhengane karo laboratorium kesehatan utawa industri. Kita ora promosi produk sing gumantung karo sponsor, lan pariwara kasebut independen lan tanpa bias.

Kita ora ngidini hubungan antarane informasi lan pariwara babagan Tips kanggo Binaraga.

Persetujuan Syarat ing Ndhuwur

Kanthi nggunakake situs web iki, pangguna kanthi otomatis setuju karo kabeh syarat ing ndhuwur.

Kanggo ngubungi Administrator situs, cukup ngakses Formulir Kontak.

Nganyari pungkasan: 29/12/2018