fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Tips kanggo Wanita > Temokake 3 Suplemen Penting kanggo Wanita

Temokake 3 Suplemen Penting kanggo Wanita

Temokake 3 suplemen sing dianggep penting kanggo wanita sing golek asil sing apik, estetika lan kesehatan, kanthi latihan binaraga.

suplemen-esensial-kanggo-wanita


Kita ngerti manawa kanggo entuk "awak ngimpi" panggunaan suplemen sing bener penting. Lan iki ora beda kanggo wanita! Dadi aku kudu crita babagan 3 suplemen sing dakanggep penting kanggo wanita sing pengin entuk asil maksimal saka binaraga.

Luwih akeh kita ndeleng wanita ngurus gym, lan iki apik banget, binaraga kanggo kita kabeh! Sing ngerteni iki uga industri suplemen, sing wiwit ngasilake suplemen khusus kanggo wanita.

Nanging kaya sing wis dingerteni, tujuan industri suplemen yaiku ngasilake dhuwit ... Dadi ora kabeh sing diluncurake tegese efektif (Wacan: 5 Suplemen Wanita Aja Digunakake) lan mula kita kudu ngerti kanthi becik apa sing apik, sejatine lan apa sing ora.

Dadi, ing artikel iki, aku pengin nuduhake sampeyan, wanita, 3 suplemen sing paling penting sing ora kudu nyerah. Suplemen kasebut bakal mbantu asil estetika, kinerja lan kesehatan sampeyan, supaya bisa nyegah penyakit lan kelainan liyane sing umum banget kanggo wanita.

Ayo menyang wong-wong mau!

1- Creatine

Yen sampeyan wanita lan maca tembung "creatine" sampeyan kudu mikir yen aku edan utawa malah panik. Nanging tenang wae! THE Creatine minangka suplemen sing cocog kanggo wanita., lan aku bakal nerangake sebabe.

Umumé, "mata uang energi" utama kita diarani ATP (adenosin tri-fosfat) lan, nalika ana ing wayah pisanan latihan binaraga, digunakake lan diarani ADP (adenosin di-fosfat) amarga kelangan molekul fosfat supaya otot bisa digunakake.

Mula, ing nitahake duwe fungsi mulihake molekul fosfat iki, nyebabake dadi ATP maneh lan bisa ngasilake energi ing otot. Iki nyebabake kegiatan fisik sing suwe, nambah ketahanan lan kekuwatan. Creatine uga duwe kemampuan kanggo nambah volumisasi otot, nambah kapasitas otot kanthi sakabehe, mbantu tuwuh serat otot, lsp..

Pot Creatine

Creatine asring dingerteni dening wanita, amarga ana MITOS yen suplemen kasebut bakal nggawe "ditahan", ngrusak definisi, nambah bobot lan liya-liyane. Pranyata ora ana kedadeyan kasebut. Penylametan sing digawe dening bun ora mengaruhi definisi otot, amarga iku intramuskular (ing jero otot) lan dudu retensi subkutan (ing sangisore kulit). Creatine uga ora bakal nggawe sampeyan lemu, amarga dudu sumber kalori.

Malah ing tahap pemotongan, bun dituduhake, amarga bakal nambah kekuwatan, sing bakal cilaka amarga watesan energi sing ana sajrone periode kasebut.

Wis dingerteni manawa kegiatan fisik bisa nambah kanthi nggunakake bun, utamane babagan kekuwatan. Lan iki bakal nguntungake banget kanggo sampeyan wanita, amarga kanthi kegiatan fisik sing luwih kuat, asil sampeyan bakal luwih apik.

Aku nyaranake babagan 0,1g / kg bun saben dina kanggo wanita, yaiku, kanggo wanita 60kg, cukup udakara 6g / dina. Asupan iki luwih becik ditindakake sawise latihan bobot awak lan, yen bisa, diiringi goyang karbohidrat indeks glikemik sing dhuwur, kayata jagung waxy ou maltodextrin.

2- "Kanggo dheweke" multivitamin

Saiki, ana macem-macem suplemen sing diarani "kanggo dheweke", yaiku suplemen sing dituduhake "kanggo wong-wong mau". Umume, umume suplemen iki luwih akeh tinimbang pemasaran, kayata protein lan protein normal "kanggo wong-wong mau", apa bedane? Ora ana!

Nanging, sawetara suplemen, kayata multivitamin, utawa multivitamin, narik kawigaten pamisahan iki. Iki amarga organisme wanita beda karo organisme pria, lan nalika nerangake babagan vitamin lan mineral, wanita butuh nutrisi sing beda tinimbang pria.

Panci Multivitamin

Contone, wanita butuh zat besi luwih akeh amarga haid, kalsium luwih gedhe, utamane nalika menopause, lan liya-liyane. Mula, multivitamin sing ditujokake kanggo wanita bakal luwih efektif nyukupi kabutuhane.

Saiki, umume merek wis ngisi jumlah sing padha kanggo suplemen lan suplemen normal "kanggo wong-wong mau", mula rega kasebut ora dadi halangan maneh.

Wigati: Aku pengin jelas manawa wanita uga bisa nggunakake suplemen rutin, yen pengin, nanging nggunakake "kanggo wong-wong mau" ing sawetara kasus, dheweke bakal bisa ngoptimalake asil (luwih-luwih kesehatan) kanthi presisi multivitamin (kanggo dheweke ) nggawa.

3- Vitamin D3

Kita wis mbahas sadurunge babagan multivitamin, nanging aku pengin nyorot vitamin sing wis dibahas babagan taun-taun pungkasan lan bisa mbantu para pamirsa wanita: A vitamin D3.

Sing pertama ngerti yaiku vitamin sing larut ing lemak iki biasane dipikolehi saka srengenge. Mula, awak kita ngowahi sinar UV dadi Vitamin D3. Nanging, luwih saka 70% populasi (utamane ing negara-negara sing kurang sunar srengenge) kurang.

Vitamin D3 duwe peran dhasar ing metabolisme kalsium, antioksidan lan uga vitamin penting kanggo njaga lan / utawa nambah level fisiologis fisiologis. Iki uga ana gandhengane karo nambah kekuatan, ketahanan lan kapasitas otot.

Pot Vitamin D3

 

Wanita biasane duwe dekalifikasi tulang sing luwih gedhe, tingkat testosteron ngisor (penting kanggo nambah massa tanpa lemak utawa nyegah, ningkatake kinerja, nyuda lemak awak, lsp) lan cenderung duwe kekuwatan lan ketahanan sing luwih murah tinimbang pria.

Kanthi nggunakake vitamin D3, bisa uga, saliyane mupangat iki, efek antioksidan, sing bakal nyegah karusakan lan pati sel, mbantu nglawan penuaan, nambah kulit, lan liya-liyane.

Saiki, ana diskusi babagan dosis vitamin D3 sing cukup dhuwur kanggo fungsi iki, lan tanpa risiko keracunan (sanajan larut lemak). Mergo sekitar 5000-10000IU vitamin D3 saben dina wis cukup.

Kesimpulan

Ana akeh suplemen sing bisa digunakake kanggo nggampangake nutrisi lan mbantu nggayuh tujuan. Nanging 3 ing ndhuwur iki sing dakanggep penting kanggo wanita sing pengin duwe asil estetika lan kesehatan sing apik.

Sadurunge ujar yen iki utawa sing kalebu suplemen sing ora apik, gunakake, coba coba coba priksa apa reaksi awak sampeyan.

Aja pracaya kabeh sing diwaca ing kana, amarga akeh prekara sing digawe mung kanggo ngapusi sampeyan!

Suplemen sing apik!


Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.6
Total Votes: 26

Temokake 3 Suplemen Penting kanggo Wanita

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

Ninggalake komentar sampeyan!