fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Farmakologi > Steroid anabolik > Sustanon: Salah sawijining Testosteron (Anabolic) sing Paling Kuat!

Sustanon: Salah sawijining Testosteron (Anabolic) sing Paling Kuat!

Temokake Sustanon, senyawa 4 testosteron (anabolik) sing kuat banget lan bisa mbantu ngasilake massa otot! Sinau Cara Ngatasi, Apa Sing Kanggo, Mupangate, Efek Samping Lan Luwih Akeh!

durateston-duratestoland


Ing utawa metu saka gym sampeyan bisa uga wis nate krungu narkoba diarani Sustanon, Apa ora? Pungkasan, iki minangka salah sawijining steroid anabolik paling misuwur lan efektif ing kene.

Sanajan wis kondhang, ora kabeh wong ngerti cara nggunakake zat iki kanthi bener, lan iki bisa uga mbebayani banget, amarga efek samping bisa uga abot. sustanon iki minangka salah sawijining zat sing paling akeh digunakake ing antarane binaraga kanggo nambah massa otot, lan wis akeh dibahas ing taun-taun pungkasan, apa kanggo mupangat, administrasi utawa efek samping.

Artikel iki ditulis kanthi mung dipikirake! Ing kene sampeyan bakal sinau babagan Sustanon: Apa, carane digunakake, apa risikone lan mupangate, efek samping lan liya-liyane!

Mengko?

Sustanon iku opo?

Sustanon minangka steroid anabolik sing kasusun saka testosteron sing ana gandhengane ester beda-beda, saengga bisa nyengkuyung paruh-umur sing beda kanggo saben wong, saéngga bisa nggawe aksi ester.

Sustanon wiwitane digawe dening Farmasi Organon yaiku perusahaan AS, nanging ing Brasil, pabrik kasebut diproduksi dening Schering-Plow lan didol dening Aspen Pharmacare.

ngerti kabeh babagan zat sustanon

Apa sing mbedakake Sustanon karo jinis testosteron liyane, kayata deposteron, contone, yaiku papat ester sing ana gandhengane karo testosteron sing ana ing kana, saéngga setengah urip ing tahap sing beda.

Ana sawetara kaluwihan iki, amarga sampeyan entuk tumindak testosteron sing luwih cepet liwat bagean sing gegandhengan karo ester sing luwih cendhek lan tumindak sing luwih dawa lan tahan suwe kanthi ester sing luwih dawa.

MACA ORA >>> Pitakon Paling Sering Babagan Penggunaan Steroid Anabolic

Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu ngenteni suwe banget supaya obat kasebut ditrapake. Lan sampeyan ora bakal kelangan tumindak anabolik kanthi cepet, kudu ngatur (waca jarum) maneh ing wektu cendhak.

Sustanon minangka anabolik sing digawe saka papat jinis testosteron, sing bakal kasebut ing ngisor iki:

  • Propionat testosteron; (umur setengah: 4 dina)
  • Fenoprionat testosteron; (umur setengah: 5 dina)
  • Testosteron isokarproat; (umur setengah: 9 dina)
  • Testosteron decanoate. (umur setengah: 15 dina)

Penting kanggo njaga lan ngerti zat kasebut sadurunge mikir babagan panggunaan. Terus maca lan sinaoni luwih akeh babagan Sustanon.

Kepiye cara kerja?

Beda karo anabolik testosteron liyane, Sustanon rada kompleks. Luwih gampang ngetik awak, tekan sitoplasma lan nggawe hubungan karo reseptor androgen.

Karo, ing sustanon nyebabake paningkatan sintesis protein luwih cepet, sing cocog kanggo nambah otot! Luwih akeh protein sing bisa diserap sel, mula saya akeh.

Kajaba iku, ing sustanon uga nduweni peran penting tumrap katabolisme otot, nyandhet hormon, kaya ing kortisol, sing bisa ngrusak massa otot yen akeh ing awak.

sustanon ampoule

Lan operasi durateston liyane yaiku ing tambah produksi sel getih abang (sel abang), nggawe sirkulasi getih luwih gedhe lan ningkatake pemulihan pasca latihan.

Kanggo opo iku

Sustanon digunakake ing kasus kabutuhan panggantos testosteron, yaiku, ing pigura kayata hypogonadism, saka impotensi seksual, saka disfungsi ereksi, saka kurang androgenitas lan lsp.

Nanging, amarga iki obat testosteron, iki uga digunakake ing jagad olahraga amatir lan profesional kanggo ngoptimalake asil latihan binaraga lan olahraga liyane.

Kanggo ngerti apa sing bakal ditindakake Sustanon, kita kudu ngerti apa efek utama testosteron. Tumindak kanthi intrasel, lan intranuklear, yaiku nyengkuyung pangowahan ing njero inti sel, ora kaya hormon liyane sing tumindak ing membran sel.

Ing antarane efek utama testosteron ing awak manungsa, kita bisa nyorot ing ngisor iki:

  • Tambah massa otot amarga kapasitas sintesis protein tambah;
  • Tambah kekuwatan;
  • Tambah resistensi;
  • Peran dhasar ing pangembangan meh kabeh jaringan awak (otot, balung, balung, lsp);
  • Pangurangan persentase lemak awak;
  • Ngapikake fitness;
  • Aspek sing ana gandhengane karo androgenitas (kenthelake swara, tuwuh rambut, lsp);
  • Respon glukosa sing luwih apik; lan
  • Antarane wong liya.

Sinau Liyane babagan >>> Testosteron lan mupangate!

Lan kepiye cara Sustanon minangka anabolik sing asale saka 4 jinis testosteron., kita bisa ujar manawa mupangate padha karo testosteron, yaiku kaya sing kasebut ing ndhuwur.

Bedane paling gedhe yaiku amarga steroid anabolik sing duwe testosteron ester cekak lan dawa, tumindak diwiwiti yen ditrapake lan dawane luwih suwe tinimbang yen nggunakake testosteron murni.

Sustanon: Kepiye Cara Ngambil?

Cara paling apik kanggo nggunakake Sustanon kanthi bener yaiku njaluk pitulung profesional. Nanging, ing Brasil, kita ngerti manawa umume dokter ora bisa nulungi nalika nggunakake steroid anabolik kanthi cara estetis. Mula, aku nyaranake sampeyan njaluk pitulung saka Formula Raksasa!

Dikembangake dening Ricardo Oliveira, pelatih binaraga luwih saka 20 taun lan sing wis mbantu akeh wong supaya bisa nambah otot murni sing murni! Wong-wong iki, sing sadurunge dikancani Ricardo, ora bisa ngasilake, malah mangan kanthi kepenak, latihan lan liya-liyane.

Amarga ora ana tindak lanjut ing Brasil lan mayoritas dokter sing ora nggunakake steroid anabolik, Ricardo nggawe Program Lengkap sing bakal mbantu sampeyan nggunakake steroid. Apa sampeyan pamula utawa ora!

Ing Formula Raksasa, sampeyan bakal duwe kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti siklus ing dina sing padha dadi siswa, kanthi siklus wis disiyapake, kanthi dosis, bentuk panggunaan, TPC lan liya-liyane. Lan minangka freebie, sampeyan njupuk modul Latihan super lan modul Diet, kanggo nggedhekake asil sampeyan!

Efek Samping Sustanon

Sanajan mupangat sing bisa ngasilake Sustanon kanggo asil estetis, panggunaan dosis sing luwih dhuwur tinimbang sing disaranake uga bisa menehi efek samping sing cocog banget.

Mula, sampeyan kudu ngerti supaya bisa nyegah, lan malah nggunakake cara sing dibutuhake kanggo ngontrol.

Antarane ing efek samping utama Sustanon, kita nyorot:

- Nyandhet sumbu HTP

Testosteron minangka hormon sing diproduksi ing njero awak manungsa. Nalika nyuntikake testosteron kanthi eksternal, cenderung supaya awak ngerti yen ana akeh hormon ing njero produksi.

Suwe-suwe (wektu cendhak), ing LH lan FSH sing ngrangsang produksi alami mandheg diproduksi lan ana sing diarani penghambatan poros HTP.

Mangkono, produksi testosteron alami kanggo lan efek liyane wiwit katon, kayata impotensi seksual, a subur lan wangi-wangi sawise nyetop panggunaan obat ing njaba.

Ing prekara iki, sing ideal yaiku nindakake sing apik TPC (terapi siklus kirim). Nanging, kudu dievaluasi saben pigura kanggo ngerti protokol sing paling apik sing kudu dianut.

- Aromatisasi

Nalika nggunakake Sustanon, aromatisasi uga bisa kedadeyan, utamane karo enzim aromatase, sing ngowahi testosteron dadi estrogen.

Iki nyebabake masalah kayata penylametan cairan, a gynecomastia, antarane liyane. Sanajan uga penting, estrogen, nalika level paling dhuwur, bisa nyebabake efek kasebut nyuda massa tanpa lemak lan bathi sampeyan uga

Dheweke uga bisa nyebabake awak wiwit nyimpen lemak awak kanthi jumlah luwih akeh, luwih ngrusak estetika.

- Tambah DHT (Dihydrotestosteron)

Konversi liyane sing bisa kedadeyan yaiku saka testosteron dadi DHT dening 5-Alfa abang, enzim sing tanggung jawab kanggo konversi iki. Iki nyebabake sawetara efek samping sing relevan kedadeyan kanthi intensitas sing luwih gedhe.

Antarane yaiku: ing tambah minyak ing kulit lan katon kukul (jerawat)utawa tambah risiko kanker prostat, a botak, dheweke bisa nyuda tingkat mineral ing balungs, antara liya.

botak

Kanggo nyoba nyuda efek samping kasebut, ing kasus botak lan kukul, minangka poin utama sing diamati dening umume wong, panggunaan kosmetik krim bisa uga paling dituduhake.

Kajaba iku, kanggo nyuda rasa minyak ing kulit, luwih sithik lipid (lemak) lan Vitamin B kompleks ing panganan.

- Tambah kolesterol

Kolesterol bisa uga tingkat mundhak sajrone nggunakake Sustanon, kalebu nggawa pangowahan lipopotein sing ngeterake lipid (ningkatake LDL lan nyuda HDL).

Mula, penting banget nggunakake zat jantung (protèktif jantung), kayata Resveratrol, minyak iwakutawa CLA, asam lipoat, antarane liyane. Temenan, iki ora bakal nyuda kerusakan, nanging bakal luwih gampang supaya ora kuat.

Sampeyan uga kudu duwe kontrol sing apik ing panganan, penting banget kanggo menehi lipid lan karbohidrat.

- Hepatotoxisitas (masalah ati)

Asring diarani manawa steroid suntikan ora mbebayani kanggo ati lan testosteron dhewe dudu hepatotoxic. Nanging, kita ngerti manawa kabeh dimetabolisme ing ati kanthi langsung utawa ora langsung.

Kanthi cara kasebut, testosteron uga bakal nembus ing kana. Dadi, luwih becik dianggep yen ya, bisa uga kena hepatotoksik. Ora ing tataran sing dibandhingake karo a halotestinkanggo dianabol utawa hemogenin (oxymetholone), nanging isih bakal mbebayani kanggo ati.

Sampeyan bisa nggunakake jinis protèktif ati kaya TUDCA, a silymarin lan Asam lipoat alfa.

- Efek Samping Liyane

Sawetara efek samping liyane bisa uga kedadeyan nggunakake supanon, kayata:

  • Ora seimbang karo tekanan getih;
  • Testis Atrophied;
  • Ngembangake kanker prostat;
  • Bisa nyandhet tuwuh yen dikonsumsi nalika remaja;
  • nahan cairan;
  • Luwih cenderung ngalami penyakit kayata depresi;
  • Kesempatan sing luwih gedhe kanggo nambah hematokrat.

BACAAN REKOMENDASI ​​>>> Temokake Kabeh Efek Samping saka Anabolik!

Sapa sing ora bisa nggunakake Sustanon?

Wanita, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, ora kena nggunakake, amarga risiko efek samping virilisasi (karakteristik wanita) luwih dhuwur. Anabolik liyane sing bisa digunakake dening wong-wong sing ora duwe risiko kasebut, kayata Stanozolol, oxandrolone e Boldenone! Kaya kabeh obat, sustanon ora kena digunakake dening sapa wae. Ana klompok wong sing kudu (ora liya) nggunakake obat iki, amarga risikone luwih gedhe!

  • Wanita hamil lan nyusoni (sing lagi nyusoni), ora mesthi!
  • Bocah-bocah ing umur 21 taun, sing durung duwe awak 100%, uga kudu adoh saka obat iki. Kajaba dianjurake lan ngawasi medis.
  • Wong sing duwe masalah kanker ing kulawarga kudu uga adoh. Utamane, yen masalah kulawarga yaiku babagan kanker prostat utawa kanker payudara.
  • Wong sing alergi marang kacang ora kena digunakake, amarga obat kasebut diencerke karo minyak kacang.
  • Wong sing duwe macem-macem patologi kronis, kayata epilepsi, disfungsi ginjel, uga ora nggunakake obat iki tanpa tuntunan lan ngawasi medis.

Saliyane kasus kasebut, wong tuwa uga ora nggunakake tanpa pengawasan medis.

Administrasi Sustanon lan komersialisasi

Sustanon umume digunakake ing dosis saka 250mg nganti 500mg saben minggu kanggo tujuan ergogenik. Nanging, umume umume duwe dosis sing luwih dhuwur. Aplikasi ditindakake kanthi intramuskular.

ngerti nggunakake sustanon

Sanajan diproduksi, Sustanon ditemokake ing ampul sing ngemot 250mg kanggo saben 1ml produk. Saiki, pabrik-pabrik kasebut dihentikan, yaiku saiki ora diproduksi kanthi resmi.

Nanging, ing pasar gelap, sampeyan entuk produk sing padha saka laboratorium ilegal, nanging kanthi jeneng beda sing nyampur papat ester testosteron. Nanging, kudu luwih ati-ati karo laboratorium kasebut.

Kesimpulan

Sustanon minangka steroid anabolik sing nggabungake papat jinis ester testosteron saengga bisa nggunakake awak.

Duwe ciri kanggo nambah massa, kekuatan lan kinerja sing ramping, iku hormon sing biasane digunakake pria lan wanita ora kena digunakake wanita.

Efek sampinge ora kuat kaya zat liyane, nanging ana lan sampeyan kudu ngerti supaya bisa nyegah apa sing bisa ditindakake marang sampeyan.

Siklus apik!

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.8
Total Votes: 99

Sustanon: Salah sawijining Testosteron (Anabolic) sing Paling Kuat!

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

12 Ulasan


  1. Rogério Rodrigues ngandika:

    KKK, aku ndeleng artikel kasebut, aku ngerteni manawa umume para gym.
    Pitakonane mesthi: "lan yen aku njupuk x plus y, apa sing bisa kedadeyan".
    Wong lanang, wong lanang iki obat, amarga saben obat duwe "apik" lan sisih BAD (iki sisih sing kudu diamati).
    Hormon ekstra yaiku sing butuh utawa duwe masalah kesehatan.
    Kepengin sehat (Sinonim: nambani piebald sing kuat tampil diwasa diwasa ditrapake maneh kanthi sehat disapu kanthi licik alus lancang dikenal kanthi waspada kanthi cetha prigel atimia bargado goatherd cadimus gypsy awake clairvoyant awake ngerti, lan liya-liyane.) Ora ana kasus ing ndhuwur sing PUMPED .
    Dheweke bakal olahraga lan mangan kanthi kepenak, sinau lan golek dhuwit kanthi endhas, amarga wanita seneng nyenengake.

    Kanggo wong-wong sing wis krungu tembung noiado (Sinonim: snot obatan ngobong driji neurotik kuwatir bingung stres bingung paranoia kegilaan lan bodho clueless liyane…), iku padha karo njupuk bom.

    ngrangkul kanggo kabeh wong.

  2. Marquinhos ngandika:

    Masalah sing apik banget!
    Aku nindakake 2 taun ing gedung olahraga, mandheg 2 taun kepungkur lan saiki aku bali 3 wulan kepungkur, sing paling angel yaiku mung dodo sing tuwuh, delengen aku nglatih akeh tangan, duwe bisep 31cm, aku mikir babagan njupuk stanozolol kanthi durateston 2 wulan siklus 50mg stanozolol saben dina lan dura seminggu sepisan.
    Apa aku bisa nggawe bisep saya tuwuh?
    Kewan Valew !!!

    -

    Aja.

    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial1

Muat Ulasan liyane

Ninggalake komentar sampeyan!