fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Tips kanggo Wanita > Protein Whey Wanita: Suplemen sing digunakake wanita saiki!

Protein Whey Wanita: Suplemen sing digunakake wanita saiki!

Protein Whey Wanita, Suplemen Nyata utawa Mung Marketing? Temokake kabeh babagan variasi Whey iki lan delengen manawa pancen migunani kanggo wanita nggunakake suplemen protein kanggo dheweke!

kabeh-babagan-whey-feminin


O protein whey minangka suplemen sing paling misuwur ing saindenging jagad. Malah sing ora nindakake binaraga wis ngerti utawa nate krungu. Nanging, variasi produk iki wis katon saben dina: ing Protein Whey Wanita.

Protein whey wanita minangka suplemen sing padha banget karo whey tradisional, nanging ana sawetara beda sing dirancang khusus kanggo nggayuh tujuan wanita.

Keuntungan kasebut njamin asil sing luwih apik kanggo binaraga lan uga menehi tampilan kulit, rambut lan kuku sing luwih apik, sing penting kanggo umume wanita. Apa maneh, sampeyan ora bisa nyepetake kesombongan?

Supaya sampeyan luwih ngerti babagan iki, kita wis siyap artikel iki sing bisa dipikolehi kabeh informasi babagan protein whey wanita kayata Opo iku, kanggo apa, Efek samping lan liya-liyane!

Ayo banjur lunga?

Sing endi?

Protein whey wanita minangka suplemen sing padha banget karo whey tradisional: ngemot protein, asam amino e vitamin bakal sing mesthekake hipertropi sing luwih apik, definisi lan pemulihan otot.

ngerti kabeh babagan whey wanita

Iki uga promosi kinerja sing luwih apik ing latihan nambah kemungkinan asil sing sukses, saliyane nglawan rasa nyeri otot bisu ing latian sawise latihan.

NGERTI >>> Apa suplemen kanggo wanita pancen efektif?

Sanajan ana sawetara suplemen sing diproduksi khusus kanggo wanita, protein whey wanita wis luwih katon ing olahraga efek sing migunani kabukten kanthi ilmiah.

Apa protein whey wanita iku?

Fungsi utama jinis whey iki padha karo whey tradisional, amarga uga ngemot asam amino ing komposisi Leucine, Valine, Isoleusin (dikenal minangka BCAA), saliyane glutamin lan arginin.

A Leucine iku salah sawijining asam amino sing paling akeh ngasilake hipertropi otot. Iki mbantu mbalekake jaringan otot sing direkrut sajrone latihan, saengga promosi bathi luwih gedhe ing massa ramping.

Valine uga salah sawijining asam amino esensial (sing ora diprodhuksi dening awak) sing entuk asil paling gedhe. Saliyane tumindak langsung nggawe jaringan otot, nyuda rasa sakit sawise latihan.

Isoleusin uga ora adoh. Saliyane melu ing otot, dheweke uga tumindak ngobong lemak awak, ganti dadi energi kanggo awak, sing nyedhiyakake luwih akeh latihan.

A glutamin bisa kedadeyan ing fungsi metabolisme sing tepat, saliyane kanggo nyegah katabolisme otot sing diwedeni, yaiku ngilangake massa tanpa lemak. Iki uga mbantu pemulihan otot, nahan rasa nyeri lan nyegah lemes otot (kesel), saliyane akeh mupangat liyane.

mupangat whey wanita

A Arginin minangka asam amino sing ningkatake transportasi oksigen menyang kabeh jaringan ing awak, kalebu jaringan otot. Kajaba iku, njamin macem-macem mupangat kayata fungsi sistem imun sing tepat.

Apa mupangate?

Deleng apa mupangat utama sing kabeh komponen sing ana ing protein whey wanita bisa ngasilake awak lan saengga bisa ngasilake asil binaraga sing luwih apik.

  • Gelut nyeri otot;
  • Ningkatake hipertropi otot;
  • Mbantu ngobong lemak;
  • Ngurangi kisut;
  • Ngapikake tampilan kulit;
  • Ngontrol napsu;
  • Mbenakake sistem kekebalan awak;
  • Mbantu kesehatan kuku lan rambut;
  • Ngapikake sistem kardiovaskular;
  • Antarane wong liya.

Saiki, saiki kita ngerti kabeh kaluwihan sing bisa diwenehake suplemen iki, penting banget nggunakake kanthi bener, lan saliyane duwe mupangat, ora bakal ngasilake efek samping.

Kepiye carane njupuk?

Pokoke, ora ana bedane karo cara sampeyan njupuk protein whey wanita lan protein whey tradisional. Yaiku, sampeyan bisa nggawa banyu utawa susu ing wektu pas latihan. Jumlah kasebut bakal gumantung karo rekomendasi pabrikan produk.

Bedane saka wanita karo protein Whey biasa

Kaya sing wis dingerteni, protein whey wanita ngemot akeh unsur sing padha karo whey tradisional. Nanging, suplemen iki, sing khusus kanggo wanita, duwe sawetara unsur ekstra kayata kolagen, elastin lan protein kedele.

protein whey wanita

Kolagen njamin wanita kulit sing kurang lemes kanthi tampilan sing luwih sehat. Sanalika, elastin ningkatake elastisitas ing kulit, dadi luwih kenthel. Nanging, protein kedelai bisa ngontrol keluwen, saengga bisa nyegah bobote.

Apa protein whey wanita nggawe sampeyan lemu?

Kaya dene whey tradisional, konsumsi wanita kudu ati-ati lan tindakake rekomendasi konsumsi sing cocog. Nindakake langkah kasebut, dheweke ora bakal nyebabake nambah tingkat lemak.

Nanging, yen pedoman kasebut ora ditindakake lan wong sing ngonsumsi dosis berlebihan, sayangé kemungkinan nambah bobot bakal saya tambah. Iki amarga, yen ana ing awak sing berlebihan, protein bakal malih dadi lemak.

NGERTI >>> 5 Suplemen Wanita Aja Digunakake

Kajaba iku, sampeyan kudu duwe pangerten sing cukup mung nggunakake suplemen iki yen sampeyan pancen bakal olahraga. yaiku, ora Ora ana gunané njupuk protein whey lan lungguh ing kursi tanpa olahraga.

Titik penting liyane sing kudu disorot yaiku konsumsi protein whey wanita sing bener malah bisa nguntungake kanggo ngilangi bobot awak, amarga protein kedele sing ana ing njeronake bisa menehi rasa jenuh luwih akeh, nggawe sampeyan mangan mung sing dibutuhake, ngindhari kaya mangan panganan sampah kaya permen sing kalori kalori.

Efek Sampingan lan Kontraindikasi

Saliyane kemungkinan nambah bobot awak (yen suplemen iki ora dikonsumsi kanthi bener), protein whey bisa ngasilake efek mbebayani kanggo wong sing ora sabar laktosa, amarga asale saka protein whey.

Antarane reaksi utama ing intoleransi laktosa bisa disorot:

  • Kram;
  • Diare;
  • Pencernaan;
  • Gas-gas

Protein whey bisa dikonsumsi dening meh kabeh jinis wong sing pengin nambah massa otot utawa duwe protein sing kurang ing awak.

Nanging, kita kudu ngelingake yen suplemen kasebut ora dianjurake kanggo wanita hamil, amarga senyawa sing ana ing njero bisa uga ora apik tumrap janin sing tuwuh.

Uga, wong sing duwe masalah ginjel (ginjel) utawa penyakit liyane kudu takon dhokter sadurunge nggunakake.

Apa gunane njupuk protein whey wanita?

Kaya sing wis dingerteni, protein whey wanita minangka produk eksklusif kanggo wanita lan ngasilake luwih akeh mupangat, amarga jumlah unsur ing komposisi luwih gedhe. Mangkono, kita bisa ngomong kaya ngono ya, pancen kudune dipilih.

sinau luwih lengkap babagan protein whey wanita

Dadi, para wanita, yen sampeyan duwe produk sing diproduksi khusus kanggo sampeyan lan njamin asil sing luwih apik kanggo target binaraga, kenapa ora nggunakake?

NGERTI >>> Temokake 3 Suplemen Penting kanggo Wanita

Tuku ngendi?

Ana sawetara merek suplemen sing ngasilake protein whey wanita lan didol ing macem-macem panggonan kayata apotek, toko obat, toko suplemen utawa uga sawetara supermarket.

Uga ana toko suplemen virtual sing njamin kenyamanan sing paling apik nalika tuku, amarga sampeyan ora kudu metu saka omah, cukup akses menyang internet banjur goleki toko sing paling apik.

Nanging, ana cara liyane sing luwih praktis kanggo milih produk, kanthi rega utawa merek, lan sisih paling apik: gratis! Aku ngomong babagan layanan sing Kayane nyedhiyakake, komparator suplemen pertama ing Brasil.

Siji-sijine tugas sampeyan mung kudu ngetik produk sing dikarepake. Sawise iku, dheweke bakal menehi ngerti toko sing duwe suplemen sing padha karo rega sing paling apik, uga menehi pilihan kanggo mbandhingake karo merek liyane lan nemokake sing luwih efisien kanggo tujuan sampeyan.

Kesimpulan

Ing artikel iki, kita bakal nemokake ide sing luwih apik babagan salah sawijining suplemen sing wis entuk akeh papan ing jagad olahraga, yaiku protein whey wanita.

kita weruh dheweke iku apik karo whey tradisional, utawa malah luwih apik, gumantung saka tujuane. Amarga ngemot unsur-unsur sing ora ana tradhisi kolagra lan protein kedhele

Yen sampeyan pengin nggunakake suplemen iki, waca topik sing mbahas babagan kemungkinan efek samping lan kontraindikasi. Kanthi mangkono, sampeyan ora bakal nanggung risiko kesehatan.

Bebas bae kanggo menehi komentar ing ngisor iki, memuji, ngritik, utawa malah menehi saran topik liyane sing durung bisa dibahas ing situs iki. Partisipasi sampeyan mesthi disambut.

Suplemen sing apik!

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.6
Total Votes: 25

Protein Whey Wanita: Suplemen sing digunakake wanita saiki!

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

Ninggalake komentar sampeyan!