fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Farmakologi > Steroid anabolik > Ngerti Beda Jenis Testosteron (Anabolik)

Ngerti Beda Jenis Testosteron (Anabolik)

Temokake macem-macem jinis testosteron sing ana lan sinaoni carane lan kapan sampeyan kudu nggunakake masing-masing ing siklus anabolik!

macem-macem jinis-testosteron


Aku yakin sampeyan wis nate krungu babagan testosteron, Apa ora? Babagan babagan hormon utama sing ana ing awak pria lan iku uga ana ing awak wanita, nanging kanthi jumlah luwih sithik.

A Testosteron minangka dhasar kanggo nggawe kabeh steroid anabolik ing jagad iki.. Siklus testosteron digunakake dening atlet (profesional lan non-profesional) umume kanggo nggayuh tujuan nambah level massa otot.

Nanging, ana sawetara jinis testosteron, lan ing macem-macem jinis iki, akeh wong sing bingung nalika nunggang siklus. Amarga gumantung karo saben jinis ester (Sinau Apa Estat Anabolik), panggunaan, jumlah, TPC diganti.

Dadi, supaya sampeyan ora bisa sangsi maneh babagan cara nggunakake saben variasi testosteron, aku saranake sampeyan maca artikel iki sing dakwulangake nganti pungkasan. cara nggunakake saben jinis testosteron.

Sinau apa durasi setengah urip saben wong, durasi panggunaan, kombinasi karo steroid anabolik liyane kanggo nambah asil, efek samping lan liya-liyane!

Propionat testosteron

O propionat testosteron iku salah sawijining bentuk testosteron ester sing luwih cekak. Umure udakara setengah dina suwene 2 dina.

Yaiku, aplikasine luwih asring dadi dijaga ing awak. Aplikasi biasane digawe saben dina liyane.

propionat testosteron

Fitur utamane yaiku bobote dhasar sing luwih dhuwur lan a akting luwih cepet tinimbang ester liyane sing luwih dawa.

Nanging, daya tahan suwe uga luwih cekak. Mula, wektu deteksi ing awak uga bisa dianggep luwih cekak.

Bisa digunakake kanggo siklus diwiwiti utawa kanggo siklus sing luwih cekak (udakara 4 minggu). Uga, dheweke minangka salah sawijining ester paling ora nyebabake penylametan banyu lan ngasilake kurang kerusakan ing poros HPT.

Biasane digunakake bebarengan karo anabolik liyane sing ditujokake kanggo nambah massa otot, kayata a Trenboloneutawa Primobolan lan Stanozolol.

Testosteron Phenylpropionate

O Testosteron Phenylpropionate duweni ciri sing cedhak banget karo propionat testosteron. Wis setengah umur suwene luwih dawa, 3 dina.

Ora suwe, aplikasi sampeyan bisa saben 2 dina. Biasane ora ditemokake ing isolasi, nanging ing campuran saka testosteron.

Testosteron Phenylpropionate

uga nyebabake penylametan banyu sithik, bisa dikombinasikake karo steroid anabolik, kayata Primobolan, Stanozolol, Turinabol lan Trenbolone.

Fenfionion testosteron

Kanthi umur setengah nganti 2 dina, iki uga dudu ester sing akeh digunakake dhewe, utamane digunakake bebarengan karo Sustanon.

Sustanon minangka gabungan saka papat ester testosteron sing beda, yaiku Testosteron Propionat, Testosteron Fempropionate, Testosteron Isocaproate lan Nandrolone Decanoate.

Fenfionion testosteron - sustanon

Fefropionat testosteron uga njamin umur paruh sing cukup kanggo sustanon, dadi agen anabolik iki tumindak luwih suwe ing awak (kaya tujuan utamane).

Testosteron isocaproate

Iki ester sing meh ora bakal ditemokake kanthi kapisah. Biasane dipasang ing campuran testosteron. dheweke duwe Umur setengah dina rata-rata 4 dina lan aplikasi, contone, bisa seminggu kaping pindho.

Testosteron isocaproate

Dheweke uga ora nyebabake penylametan banyu sing akeh, Nanging, bisa nyebabake luwih akeh tinimbang ester liyane sing wis kasebut sadurunge.

Biasane, aplikasi utamane yaiku siklus rata-rata 6 nganti 8 minggu, lan ing kasus iki, wis bisa dikombinasikake karo macem-macem anabolik, kayata Stanozolol, Primobolan, Turinabol, Trenbolone, lsp..

Testosteron enanthate

O testosteron enanthate iki minangka salah sawijining ester testosteron sing akeh digunakake ing saindenging jagad. Salah sawijining sebab kedadeyan kasebut yaiku iku relatif luwih gampang dibandhingake liyane. 

tectosteron enanthate

Umure setengah dina udakara 5 dina. lan anabolik sing apik banget kanggo siklus medium (udakara 8 minggu), nanging ora angel kanggo ndeleng siklus 12 minggu utawa luwih rampung karo testosteron enanthate.

Testosteron Cypionate

Biasane ditemokake ing bentuk deposteron (jeneng dagang), ing testosteron cypionate iki minangka salah sawijining testosteron sing paling umum digunakake kanggo bulking (periode gain massa).

Iki amarga, dawane umur luwih dawa, udakara 6 dina. lan duweni efek sing luwih akeh gegayutan karo bobot bobot ekspresif (utamane amarga paningkatan penylametan banyu).

testosteron cypionate

Uga digunakake ing siklus 8-12 minggu, bisa dikombinasikake karo bahan-bahan kayata Nandrolone, a Boldenone, a Oxymetholone lan Dianabol.

Anabolik sing luwih dhuwur, kayata Trenbolone lan Primobolan, biasane ora digabung karo Testosteron Cypionate supaya ora ngalami efek estetika.

Testosteron Decanoate

O Testosteron Decanoate iki uga umume ditemokake ing campuran testosteron lan ora ana ing bentuk sing terisolasi.

dadi duwekmu 7 dina setengah dina, wis duwe umur setengah luwih dawa lan kudu digunakake ing siklus sing luwih dawa, luwih saka 8 minggu.

nandrolone decanoate

Aplikasi kasebut bisa ditindakake sepisan seminggu, utawa kaping pindho saben minggu, miturut apa sing paling disenengi wong kasebut (utamane, aku nyaranake kaping pindho saben minggu supaya tingkat hormon luwih stabil ing awak).

Iki nggawa sawetara penylametan banyu amarga owah-owahan ing level ADH. Kajaba iku, luwih gampang ngrusak poros HPT.

Ngelingi karakteristik lan separo umur, iku anabolik sing apik kanggo digabung Nandrolone, Dianabol lan Oxymetholone.

Kajaba iku, minangka zat kanthi umur setengah dawa lan digunakake ing siklus dawa, bisa uga digabung karo Boldenone.

Testosteron undecylate

O testosteron undecylate umume ditemokake ing obat Nebido (jeneng perdagangan). Setengah umur cukup dawa, tekan 53 dina, nanging elinga yen ing 34 dina, sampeyan ora duwe tumindak sing efisien.

Mula, kita bisa ujar manawa iki minangka salah sawijining anabolik sing ideal kanggo wong sing nindakake siklus sing dawa banget.

Testosteron undecylate

Bisa digunakake kanthi kombinasi zat liyane kanthi umur parawan dawa, nanging kita kudu mikir yen butuh wektu suwe kanggo miwiti tumindak ing awak.

Mula, perlu kanggo nggabungake testosteron ester sing luwih cekak ing wiwitan siklus, kayata testosteron propionat utawa enanthate.

Sinau babagan cara nggunakake macem-macem jinis testosteron

Saiki sampeyan wis sinau babagan saben jinis testosteron, sampeyan kudu kepengin ngerti cara ngetrapake ilmu kasebut ing siklus nyata, bener?

Aku ngajak sampeyan dadi bagean saka Program Formula Raksasa! Iki minangka metode sing digawe nalika aku bareng karo para siswa luwih saka 20 taun pengalaman ing jagad steroid anabolik.

Ing Program kasebut, sampeyan bakal ngerti kabeh babagan jagad steroid anabolik lan bakal nampa kabeh konten sing diunyah, kanthi siklus sing wis digawe lan wis kabentuk, kanthi dosis, bentuk panggunaan, wektu panggunaan, jadwal, proteksi kanggo saben siklus, TPC saben siklus lan akeh liyane!

Saliyane nampa luwih saka 20 siklus sing wis dirakit lan wis kabentuk, sampeyan uga bakal duwe akses menyang modul Latihan lan Nutrisi sing lengkap, supaya sampeyan bisa entuk asil maksimal kanthi Program!

Saiki gumantung sampeyan, yen sampeyan pengin gabung luwih saka 5.213 wong sing duwe asil apik tenan lan cepet banget, KLIK ING kene kanggo informasi luwih lengkap.

Kesimpulan

Ngerti carane lan kapan nggunakake macem-macem jinis testosteron sing kasedhiya ing pasar penting kanggo njamin asil sing apik ing siklus sampeyan.

Dadi, sampeyan ora mung bakal bisa ngoptimalake asil, nanging uga nyegah efek samping lan nyedhaki target.

Siklus apik!

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.9
Total Votes: 41

Ngerti Beda Jenis Testosteron (Anabolik)

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

Siji komentar


  1. Roberto Machado ngandika:

    Sugeng dalu,

    Aku ora duwe tiroid, dicopot ing operasi, nanging goiter ora malignan. Dadi ora
    Aku duwe produksi testosteron. Obat kasebut sing bisa takon dhokter kanggo menehi resep
    037-99957-1113 Roberto

Muat Ulasan liyane

Ninggalake komentar sampeyan!