fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Olahraga > Olahraga Bicep > Latihan lanjutan kanggo nggawe bisep sing luar biasa!

Latihan lanjutan kanggo nggawe bisep sing luar biasa!

Temokake sawetara latihan, tips lan teknik canggih kanggo dilebokake ing olahraga lan nggawe bisep sing luwih gedhe, luwih kuat lan luwih akeh!

latihan lanjutan-kanggo-bisep


Sampeyan wis latihan suwene 2 taun lan ora nate weruh asil liyane ing bisep sampeyan, amarga sampeyan mesthi nindakake latihan lan variasi sing padha? Dadi saiki wayahe ketemu sawetara latihan lanjutan kanggo latihan bisep!

Bisep sacara historis kalebu klompok otot sing paling dikarepake, utamane dening pamirsa lanang. Sanajan mung nggawe 1/3 saka volume lengen, bisep brachii tanggung jawab kanggo presentasi, ngowahi lan kualitas wilayah iki.

Kanthi dipikirake, ing artikel iki, kita bakal ngusulake sawetara latihan lanjutan sing ora kudu ditindakake dening individu sing wis miwiti latihan bobot awak, nanging kanggo wong-wong sing wis duwe pengalaman lan wis bisa nindakake kanthi efisiensi lan keamanan sing luwih gedhe.

Dadi, yen sampeyan bosen ngleksanani sing padha utawa rumangsa butuh sesuatu sing beda kanggo berkembang luwih apik, tips apik kasebut kudu dipriksa. Ayo?

NGERTI >>> 6 Tips kanggo Nambah Bisep Sampeyan!

Olahraga 1: Zottman Curl

Ora dikenal kanthi jeneng kasebut lan uga saiki wis arang digunakake, Zottman Curl minangka olahraga sing wis akeh digunakake ing jaman biyen lan dadi dhasar utamane, digunakake ing kontrol gerakan lentur sikut, bisep brachii, brachioradialis lan uga otot fleksor lan ekstensor ing lengen ngisor.

Lan amarga nggarap pirang-pirang wilayah sekaligus, pamula bisa uga ora nindakake kanthi apik, amarga dheweke isih durung duwe kontrol sing cukup supaya bisa ngencengi intensitas kasebut.

Mlaku Zottman Curl

Iki yaiku a gerakan sing apik banget kanggo pra-lemes utawa kanggo ngrampungake latihan bisep sampeyan. Yen digunakake ing pra-kekeselen, bisa narik kawigaten, amarga uga nggunakake lengen lengen. Yen sampeyan milih nggunakake ing pungkasan latihan bisep, bisa uga menarik, luwih-luwih yen digunakake kanthi pangulangan sing luwih akeh, kanggo ningkatake pamompa getih menyang wilayah sing dadi fokus ing olahraga.

Kanggo nindakake Zottman Curl, njupuk sepasang dumbbells, jupuk karo dhengkul rada bengkok, lan kanthi bebarengan dorong sikut. Nalika tekan pungkasan lentur ulna iki kanthi lengen ing posisi sing luweh, gawe pronation saka lengan lan lakokake fase eksentrik gerakan, perpanjangan siku. Penting, saiki sampeyan duwe kontrol neuromotor sing apik supaya bisa kuwat kekuwatan lengen lan genggeman sampeyan.

Miwiti kanthi bobot entheng lan ngupayakake nglakokake gerakan sing apik. Iki penting, amarga yen kita nggandhengake awak dadi gerakan sing salah, mengko bakal angel mbenerake.

Latihan 2: Thread Bar kanthi Gripz Lemak

O Gripz lemu ora liya yaiku aksesori sing dilewati bar sing ngidini dadi "luwih kenthel" ing wilayah sing sampeyan genggeman.

Nanging apa gunane? Kauntungane yaiku yen kerja abot dadi angel kanggo lengen lengen kanggo nyekel barang sing kenthel, lan dheweke kudu luwih meksa, lan suwe-suwe, berkembang luwih akeh.

Sayange, Fat Gripz ORA ditemokake ing Brasil lan kanggo ngimpor regane larang, udakara udakara 350-400 reais. Nanging, kaya saben wong Brasil, kita bisa "menehi cara".

Gripz Lemak Krasan kanthi Pasta Float

Uma pilihan sing paling apik yaiku nggunakake bahan saka float mi banjur potong nganti cekelan genggeman lemak. Banjur kita kudu nggawe bukaan horisontal, supaya cocog karo bar utawa dumbbells sing pengin digunakake lan presto, kita duwe alat sing apik kanggo curls, nanging uga bisa digunakake kanggo press bench, ekstensi trisep, pulldowns, lsp.

Kanthi iki, kita bisa ngoptimalake biaya, sing saiki paling 10-20 reais. Penting, yen sampeyan milih bahan liyane, tahan lan ora luncur, supaya ora kesandhung nalika olahraga. Ora bisa uga alus banget, yen ora, kita bakal ilang logika sing sabenere kanggo nglukis tapak.

Sanajan iki minangka strategi sing apik kanggo ngapikake lengen, aja nggunakake saben wektu lan gerakan. Coba propose periodisasi panggunaan lan olahraga uga supaya lengen lengen lan kekuatan genggeman sampeyan kudu ngatasi kahanan anyar.

Latihan 3: Supserset: Bench Bench Kliring 45º + Utas Pethel Ngadeg (kanthi dumbbells lan bebarengan)

Ana latihan sing penting kanggo nggawe bisep sing apik lan yen digabung bisa dadi luwih efektif. Yaiku kedadeyane kombinasi antara benang simultan ing bangku 45º (condhong) lan benang palu ing sikil, kalorone ditindakake kanthi bilaterally (bebarengan) karo dumbbells.

Napa kombinasi iki? Nalika nggawe curl miring ing bangku 45º, kita bisa luwih milih bagian njero bisep lan endhas cekak. Mengko, nalika pindhah menyang curl palu, kita bisa ngurmati brachialis, brachioradialis lan bagean endhas bisep brachial, nggawe karya lengkap lan efisien.

Latihan Thread Kliring Eksekusi sing bener ing Bench Bench lan Hammer

Latihan kasebut ditindakake kanthi tepat supaya ora kesel sadurunge lengen lengen, sing bisa ngganggu target target utama, yaiku bisep. Banjur, nalika kita kesel banget saka latihan pisanan, latihan kaping pindho nggunakake otot tambahan, saengga bisa mbantu nggayuh bisep total maksimal lan mula entuk lowongan banget.

Tip ing gerakan pisanan yaiku supaya puncak kontraksi lan regangan LENGKAP. Akeh wong sing mandheg mbentang bisep nganti sikut, saengga kelangan gerakane. Kajaba iku, sabenere ing fase eksentrik gerakan (nyuda bobot) kita kudu prioritasake kontrol gerakan, amarga yen ngilangi bobote kita bisa ngrusak karya otot, saliyane bisa nyebabake cilaka serius, kayata pecah bisep, umpamane.

Gerakan nomer loro kudu tangan sing diproyeksikan maju, supaya bisa nggunakake sethithik kekuwatan "narik" sing bisa kedadeyan liwat pundhak. Mangkene, sampeyan bakal prioritas mbengkokake sikut, yaiku gerakan utama olahraga. Utas Pethel.

Kanggo gerakan pisanan, gunakake rata-rata 6-10 repetisi, lan kanggo sing nomer loro, rata-rata 10-12 repetisi. Istirahat rata-rata antarane set loro lan bi-set yaiku 60-90 detik.

Latihan 4: Thread 21 (minangka pra-kesel)

A utas 21 bisa uga salah sawijining latihan sing paling khas kanggo bisep sekolah lawas. Digawe dening akeh atlit sing misuwur, kayata Jay Cutler lan Ronnie Coleman, uga atlit sing luwih tuwa, kayata Arnold dhewe.

Curl 21 minangka latihan sing duwe 21 repetisi saben set, 7 saka wiwitan gerakan nganti tengah gerakan, 7 saka tengah gerakan nganti pungkasan gerakan lan 7 repetisi lengkap, saengga ana total proposal 21 repetisi.

Latihan Thread Pelaksanaane sing bener 21

Biasane digunakake ing pungkasan latihan bisep, kanggo nyuda kabeh kekuwatan sing isih ana lan isih ana ... Nanging amarga kita ngomong babagan individu sing maju, kenapa ora dilebokake ing wiwitan latihan?

Dadi, nalika nggawe latihan iki ing wiwitan, kita bisa nggawe bisep cukup kesel, nggawe latihan liyane ing latihan luwih angel lan nantang. Lan iku bakal ndadekake rekrutmen pelatihan saya tambah.

Tips utama utas 21, ing kasus iki, yaiku nggunakake garis EZ lan dudu garis lurus. Iki bakal ngidini kenyamanan senjata lan kurang nyolong. Kajaba iku, gunakake istirahat sethithik ing antarane sawetara set liyane (30 nganti 60 detik), kanthi rata-rata 3 set dibutuhake kanggo tujuan iki

Kesimpulan

Kabeh klompok otot bisa duwe asil tikel kaping telu kanthi nggunakake teknik sing bener lan nggunakake latihan lanjutan.

Nanging, kaya jeneng kasebut, olahraga kasebut luwih maju, ora dianjurake kanggo pamula utawa penengah, amarga ora bakal duwe kadewasan otot sing cukup kanggo nindakake latihan kasebut kanthi bener lan lengkap.

Mula, sampeyan kudu paling ora ana 1 utawa 2 taun pelatihan kanggo nindakake latihan ing ndhuwur.

Lan yen sampeyan ora ana ing klompok iki, goleki variasi, teknik lan cara liyane kanggo nambah intensitas latihan lan aja nganti otot dadi biasa karo rangsangan sing padha! Temokake dhaptar kanthi KABEH LATIHAN BICEPS!

Latihan sing apik!

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.6
Total Votes: 20

Latihan lanjutan kanggo nggawe bisep sing luar biasa!

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

Ninggalake komentar sampeyan!