fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Nutrisi > Nutrisi kanggo nambah massa otot > Kue Whey: Sinau 10 Resep Sederhana!

Kue Whey: Sinau 10 Resep Sederhana!

Sinau 10 Resep Kue Pas Kuat! Aja nandhang sangsara sajrone panganan, sinaoni supaya luwih enak lan luwih sehat kanthi resep sing dibedakake lan nutrisi.

hood-cake-whey

Kita ngerti manawa kanggo nggayuh tujuan apa wae, penting supaya kita duwe akeh fokus, tekad lan, mesthi wae, ngetutake panganan sing sehat sing mbantu kita entuk apa sing disaranake.

Lan apa sing kedadeyan yaiku wong mikir yen bisa nggabungake rencana panganan sing dakwujudake, sampeyan mung kudu nemplek daging, endhog, suplemen, ubi jalar. Nanging ora ana ing kana… Ora carane sampeyan bisa entuk protein lan karbohidrat sing ideal saben dina.

Aku ngerti sampeyan bisa mikir yen panganan sing seimbang iku 'pitik', nanging aku pengin sampeyan ngerti, yaiku panganan sing kalebu jinis iki sing bisa nggawe fisik beda.

Aku pengin ngomong babagan perkara sing sampeyan asring kesulitan ngethok menu, yaiku kue, roti, permen, lsp.

Mula aku mutusake ngenalake sampeyan kue whey, kue sing bakal nyumbang banget kanggo olahraga, kanthi menekanake penggantian protein, lan supaya luwih sampurna, kanthi nilai kalori sing kurang. Apa sampeyan wis mikir resep sing enak lan enak? panginten saka kue whey !! =D

Dadi ... Yen sampeyan pengin sinau 10 resep sing apik tenan lan sederhana kue iki sing bakal mbantu sampeyan nambah olahraga, aja nganti mandheg maca artikel iki!

Apa kue whey bisa ngganti alam goyang?

Penting, sampeyan ngerti manawa kue whey iku nutrisi, saliyane nambah semangat dina lan ningkatake rasa kepenak, sampeyan isih durung bisa ngganti oyy shake alami.

Apa kita duwe kesepakatan? Dadi, ayo pindhah menyang pitakon sabanjure!

Jam pinten aku bisa nganggo kue whey?

Kue Whey minangka pilihan sing apik kanggo sarapan, amarga sampeyan bisa miwiti dina kanthi energi, energi lan rasa satiti, utawa bisa uga dikonsumsi sawise latihan.

Dadi ayo miwiti bisnis? Ing ngisor iki, sinaoni pilihan resep sing enak lan sehat!

Resep Kue Whey

Sinau 10 resep daya saiki!

1. Resep: Kue whey rasa vanilla

Úa:

  • 3 scoop Whey Protein rasa vanilla (gunggunge 90g);
  • 1 gelas gandum;
  • 150 ml susu kedele;
  • 5 ml (1 sendhok teh) esen vanila;
  • 4 endhog putih;
  • 30g (2 sendok makan) kenari;
  • 30g (4 unit) kacang Brasil;
  • 1 sendhok makan bubuk.

Mode Preparation:

  • Pukul putih endhog banjur disisihake
  • rendang kenari lan kastanye
  • Ing wadhah, simpen kabeh bahan (kajaba endhog putih) nganti dicampur campuran sing homogen.
  • Saiki lebokake putih endhog supaya bisa dicampur
  • Lebokake wajan nganggo kertas parchment
  • Tuang adonan ing wajan lan lebokake ing oven 20 menit
  • Sate kue nganggo piso sing garing lan garing kanggo mriksa manawa kue wis mateng. Yen piso metu resik, sampeyan bisa nyopot saka oven.

2. Resep: Cupcake Whey

 Úa:

  • 3 sendok makan pemanis bubuk;
  • 3 sendok bubuk bubuk koko;
  • 3 sendhok makan gandum;
  • ½ sendok makan bubuk;
  • 1 endhog putih;
  • Ekstrak kedhele 50 ml (susu kedele);
  • 30 g saka Protein Whey rasa coklat.

Mode Preparation:

  • Kanthi cara sing padha nalika nggawe brigadeiro, misahake kabeh bahan ing bagean banjur buwang menyang mangkuk lan aduk - kajaba susu, sing bakal sampeyan tinggalake.
  • Banjur, kanthi alon-alon (sanajan sampeyan monster), alon-alon nambah bagean susu, mesthi aduk konten nganti sampeyan nemokake titik adonan.
  • Yen sampeyan nemokake intine, gunakake tangan sampeyan dhewe kanggo nggawe kue cupcake (ora nggunakake kue siap-siap sing kebak embel-embel) lan sijine saben ing wajan.
  • Ayo dipanggang nganti enem menit ing suhu 200 ° C lan, nalika kecoklatan, sampeyan bisa njupuk lan ngrasakake.

3. Resep: Kue kentel lan ubi jalar

 Úa:

  • 300 g ubi jalar lan rebus;
  • 2 endhog;
  • ½ tuwung ekstrak pari (susu pari);
  • 1 sendhok protein Whey berperisa vanilla;
  • 2 sendhok tepung beras;
  • 1 sendhok permen karet xanthan;
  • 1 sendhok teh bubuk bubuk;
  • 1 sendok teh ekstrak vanilla utawa inti.

Mode Preparation:

  • Sadurunge miwiti nyiyapake adonan, wenehake oven nganti 180 ° C. Rebut mangkuk kanggo dilebokake ing kentang sing wis dimasak banjur wiwiti kabeh - nganggo tangan kosong.
  • Banjur lebokake endhog lan ekstrak pari, aduk terus supaya campuran kasebut homogen.
  • Nalika adonan wis alus, tambahkan bahan sing garing, uga lebokake kanthi becik - gunakake bakat ogre supaya siyap campuran iki kanthi cepet.
  • Yen adonan wis siyap, siapake dering kue cilik utawa cukup isine isine kaleng persegi panjang lan panggang nganti 30 menit.
  • Sawise emas, wenehake sele karo woh-wohan sithik!

 4. Resep: Kue Whey ing Mug

 Úa:

  • 1 sendhok banyu
  • 1 sendhok makan margarine
  • 1 endhog
  • 1 sendok whey sing dipilih

Tip: Pangukuran kanggo 1 mug. Kanggo jumlah sing luwih gedhe, mung dobel, telung lsp.

Mode Preparation:

  • Ing cangkir nambah banyu, endhog lan margarin. Campur sithik banjur tambah sendhok whey. Campur kanthi becik nganti mbentuk massa homogen.
  • Sawise iku, lebokake ing gelombang mikro nganti 1 menit. Sawise 1 menit, yen isih empuk, tinggal nganti 30 detik ... sawise kabeh mikro duwe kekuwatan.
  • Cepet, trep lan banget protein.

5. Resep: Kue Pisang Whey

 Úa:

  • 5 endhog
  • 5 gedhang
  • Gandum 2 gelas
  • 2 sendok protein wey
  • 2 sendhok makan bubuk

Mode Preparation:

  • Pukul endhog lan gedhang ing blender
  • nambah gandum
  • Tambah whey lan aduk, nganti dadi siji.
  • Tambah ragi lan aduk karo sendok
  • Ing piring, lebokake kertas parchment lan pelumas nganggo minyak zaitun
  • Lebokake adonan ing piring lan panggang udakara 30 menit

6. Resep: Kue whey rasa coklat

 Úa:

  • 2 gelas gandum;
  • 1 cangkir bubuk bubuk;
  • 1 gelas gula coklat;
  • 2 sendhok madu;
  • 3 endhog;
  • ½ tuwung minyak klapa;
  • 1 ½ tuwung susu skim;
  • 1 sendhok bubuk manggang;
  • ½ tuwung Kacang;
  • 1 tuwung kismis;
  • 30g coklat rasa Whey Protein.

Mode Preparation:

  • Ing Bowl, lebokake bahan resep sing paling akeh, kajaba endhog.
  • Endhog kudu dipisahake ing mangkuk liyane, ngalahake kulit putih nganti putih nganti salju dadi konsistensi.
  • Banjur cukup campuran putih lan endhog.
  • Aja nganggo cara nganggo cara tradisional, gunakake kertas perkamen kanggo dilapis, amarga luwih sehat.
  • Kanthi cara iki sampeyan bakal ngindhari nyuda margarine utawa mentega lan kue uga ora bakal nemplek ing sisih ngisor wajan.
  • Panggang suwene 40 menit ing suhu medium.

7. Resep: Kue whey sing rasane apel

 Úa:

  • 3 endhog;
  • ½ tuwung minyak klapa;
  • 2 apel;
  • 1 gelas tèh gandum;
  • 1 cangkir protein whey;
  • 2 gelas tèh gula demerara;
  • ¼ tuwung gandum teh oat;
  • 2 sendhok biji rami;
  • 1 sendhok bubuk kayu manis;
  • 1 sendhok makan bubuk.

Mode Preparation:

  • Ing blender, ngalahake endhog, kulit apel lan minyak klapa.
  • Pukul kabeh kanthi apik nganti dadi adonan lan sisihake.
  • Ing mangkuk sing kapisah, lebokake glepung, whey lan gula; campuran kabeh lan tambah gandum, biji rami, bubuk kayu manis lan tuangake campuran saka blender.
  • Pungkasan, lebokake ragi bubuk lan aduk kanthi becik supaya ora ana glepung utawa ragi.
  • Sijine ing kertas manggang, tinimbang ndhuk.
  • Panaskan oven nganti 200º lan jajan panggang 40 menit utawa nganti emas.

8. Resep: Kue whey berperasaan Tangerine lan granola

 Úa:

  • 1 kabèh jeruk keprungu;
  • 2 sendhok rami emas;
  • 4 endhog;
  • 3 sendhok minyak klapa cair;
  • 1 lan ½ cangkir gula demerara;
  • ¾ tuwung glepung gandum;
  • 1 lan ½ sendok protein whey vanilla;
  • ¾ cangkir teh granola;
  • ½ sendok makan bubuk.
  • ½ tuwung tèh gula demerara;
  • 3/4 cangkir jus jeruk keprok;
  • 2 sendok makan rami (opsional).

Mode Preparation:

  • Wisuh jeruk keprok kanthi apik, potong loro lan copot kuncup lan wiji kasebut. Ing blender lebokake biji rami, endhog, minyak lan gula.
  • Pukul kabeh udakara 5 menit nganti bahan kasebut larut lan dicampur kanthi apik.
  • Bakal nggawe krim homogen sing kudu dilebokake ing kulkas lan dicampur karo glepung, whey lan granola.
  • Campuran alon-alon.
  • Tambah ragi pungkasan, aduk terus.
  • Lebokake adonan ing wajan kanthi kertas parchment lan panggang ing oven medium sing wis digawe panas sadurunge 35 menit utawa nganti emas.
  • Kanggo es, campuran gula lan jus jeruk bali kanthi api sing kurang.
  • Copot jajan saka oven, tuangake sirup sing anget lan lawati langsung.

9. Resep: Kue whey rasa jeruk

 Úa:

  • 1 jeruk jeruk kebak kanthi kulit;
  • 3 sendhok rami emas;
  • 4 endhog;
  • 3 sendhok minyak klapa cair;
  • 1 lan ½ cangkir gula demerara;
  • ¾ tuwung glepung gandum;
  • 2 sendok protein whey vanilla;
  • 1 sendok panganan cuci mulut bubuk manggang;
  • 3 sendok makan pecan utawa kacang Brasil.
  • 3/4 cangkir jus lemon, irisan lan jeruk tanpa wiji.

Mode Preparation:

  • Cuci kabeh jeruk kanthi apik, potong dadi loro lan copot wiji kasebut.
  • Potong kenari utawa kastanye dadi potongan kasar.
  • Ing blender, lebokake biji rami, endhog, minyak lan gula banjur pukul 5 menit.
  • Campur krim sing bakal dibentuk ing mangkuk, glepung, protein whey lan kacang utawa kacang.
  • Campuran alon-alon.
  • Tambah ragi lan aduk tanpa mandheg.
  • Lebokake krim iki ing mangkuk, tambah glepung gandum, protein whey lan kacang.
  • Campur rata.
  • Panggang sajrone 35 nganti 40 menit ing open medium nganti emas.
  • Kangge, jus jus saka oranye liyane lan campuran karo pemanis.
  • Yen jajan wis siyap, tusuk nganggo garpu banjur tuangake sirup menyang jajan banjur adhem.

10. Resep: Kue whey sing ana rasa Stroberi

 Úa:

Pasta

  • 5 endhog;
  • 2 sendhok banyu;
  • 2 sendok jus lemon;
  • ½ tuwung gandum;
  • 1 sendhok teh bubuk;
  • 2 sendok makan pemanis kanggo oven lan kompor;
  • 2 sendok protein whey.

Cobertura

  • 300 g stroberi sing disigar;
  • 1 pot yoghurt alami lemu;
  • 1 ½ cangkir teh ricotta;
  • 4 sendok makan jus lemon;
  • ½ cangkir teh jus jeruk;
  • 3 sendok makan pemanis kanggo oven lan kompor.

Mode Preparation:

Pasta

Pukul kuning karo banyu, jus lan semangat lemon. Tambah glepung, whey, ragi lan pemanis lan tambahkan putih endhog sing disebat alon-alon. Panggang ing oven moderat nganggo kertas parchment supaya ora tetep.

Cobertura

Cuci stroberi kanthi saksama lan rendhem nganti 2 jam ing jus jeruk kanthi 1 sendok makan pemanis lan jus lemon. Jupuk keju ricotta, yoghurt lan sisa pemanis menyang blender lan aduk nganti adonan krem ​​digawe; panas campuran supaya kenthel. Tuangkan isine sing isih anget ing jajan lan dekorasi karo stroberi.

Nanging,

Dadi kita bakal mungkasi artikel sing enak iki ... Aku yakin ora ana sebab maneh sampeyan supaya ora diet utawa luwe mangan kaya manuk.

Este kue whey bakal mbantu kaloro ing aspek nutrisi, kayata ing aspek psikologis, amarga sampeyan bakal mangan sing kuwat lan enak, tanpa akeh pangorbanan.

Ngerti? Dadi, banjur siyapna sampeyan!

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.6
Total Votes: 17

Kue Whey: Sinau 10 Resep Sederhana!

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

Ninggalake komentar sampeyan!