fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

pelatihan

Kategori kanggo artikel babagan tips kanggo ningkatake latihan binaraga, latihan sing wis siyap, taktik latihan gym, lan liya-liyane.



Artikel sing paling akeh diakses


Artikel Kategori

Gambar Coronavirus: Latihan Pulangan Lengkap Tanpa Ninggalake Ngarep

Coronavirus: Latihan Pulangan Lengkap Tanpa Ninggalake Ngarep

Sinau sawetara latihan sing bisa ditindakake kanggo otot dorsal (punggung) lan olahraga nganti ora metu saka omah nalika karantina ...

Waca liyane
Gambar Coronavirus: Cara Golek Latihan Dada sing Apik ing Omah Karantina

Coronavirus: Cara Golek Latihan Dada sing Apik ing Omah Karantina

Sinau sawetara latihan kanggo otot dada lan aja nganti latihan sajrone karantina Coronavirus (COVID-19)! ...

Waca liyane
Sinau 5 Tips Ngleksanani Olahraga Aerobik Sajrone Otot Entuk Otot Sampeyan!

Sinau 5 Tips Kanggo Ngleksanani Aerobik Sajrone Otot Entuk Otot!

Ngerteni sawetara tips sing bisa mbantu sampeyan olahraga aerobik (mlayu, bersepeda lsp) sajrone fase nambah massa otot, tanpa ngrusak ...

Waca liyane
Sinau 4 Tips kanggo Ngapikake screenshot Triceps Workout!

Sinau 4 Tips kanggo Nambah Latihan Trisep!

Apa sampeyan nemoni masalah kanggo latihan trisep? Dadi sampeyan nemokake artikel sing pas kanggo mbantu sampeyan. Temokake 4 tips super sing bakal ...

Waca liyane
Kenali 5 Tips Kanggo Ngindhari Screenshot Overtraining

Ngerti 5 Tips Kanggo Nyingkiri Overtraining

Rasane awak kesel latihane? Sampeyan bisa uga bakal menyang Overtraining. Temokake cara ngenali gejala lan sawetara tips sing bakal mbantu ...

Waca liyane
Screenshot Triceps: Priksa 7 Tips Jay Cutler kanggo Asil sing luar biasa ing Olahraga Sampeyan

Triceps: Priksa 7 Tips Jay Cutler kanggo Asil sing luar biasa ing Olahraga

Temokake 7 tips apik tenan saka Jay Cutler, sing entuk gelar Pak Olimpia kaping 4. Sinau saka wong sing ngerti cara nambah asil ...

Waca liyane
Gambar Latihan Pectoral SUPER (Latihan Dada)

Latihan SUPER Pectoral (Latihan Dada)

Temokake latihan dada super sing bakal mbantu sampeyan nambah asil lan entuk dada baja sing nyata! ...

Waca liyane
Gambar Saran Latihan kanggo Ectomorph (Gain Otot Massa)

Saran Latihan kanggo Ectomorph (Gain Otot Massa)

Temokake Latihan Binaraga kanggo Ectomorphs kanthi 4 dina seminggu lan istirahat 1 dina, sing ditujokake kanggo Entuk Otot! ...

Waca liyane
Gambar Ronnie Coleman: Priksa 8 Tips Latihan Paling Dhuwur!

Ronnie Coleman: Temokake 8 Tip Latihan Paling Dhuwur!

Temokake 8 tips olahraga super saka master binaraga sejati Ronnie Coleman! Lan sinau babagan cara ngoptimalake olahraga kanggo asil liyane ...

Waca liyane
Mbangun Gambar Pundhak GIANT kanthi Pelatihan TANPA Tradhisional!

Nggawe Pundhak GIANT kanthi Pelatihan TANPA Tradhisional!

Sinau babagan NO Bahu Latihan tradisional supaya sampeyan bisa nggawe PALING GILIS lan dadi landasan pundhak manungsa sejatine! ...

Waca liyane
Gambar Calistenia: Olahraga sing saya akeh tuwuh ing saindenging jagad!

Calistenia: Olahraga sing saya akeh ing saindenging jagad!

Sinau luwih jero babagan Calistenia, sawijining olahraga sing saya akeh tuwuh ing saindenging jagad. Sinau apa, apa mupangate, latihan utama ...

Waca liyane
Gambar Hard Train utawa Train Hard: Ngerteni Beda!

Train Hard utawa Train Hard: Ngerteni Beda!

Luwih ngerti bedane latihan kanthi tliti lan olahraga kanthi tenanan. Waca cara endi sing sampeyan gunakake lan apa sejatine bisa ngasilake ...

Waca liyane
Screenshot Bahu: Apa sampeyan bisa nggunakake mung sepasang dumbbells?

Latihan Pundhak: Apa sampeyan bisa nggunakake mung sepasang dumbbells?

Sinau babagan carane nindakake olahraga super bahu kanthi nggunakake sepasang dumbbells. Delengen carane asile bisa cukup memuaskan nalika mbukak saka ...

Waca liyane
Latihan Beban Dhuwur X Latihan Beban Sithik: Sing luwih apik kanggo hipertropi otot?

Latihan kanthi beban dhuwur vs. Latihan kanthi beban sithik: endi sing luwih apik kanggo hipertropi otot?

Temokake cara paling apik kanggo nindakake latihan binaraga kanggo nambah massa otot (hipertropi): nggunakake latihan kanthi beban ...

Waca liyane
Apa Latihan Volume Jerman (GVT) bisa digunakake kanggo binaragawan?

Apa Latihan Volume Jerman (GVT) bisa digunakake kanggo binaraga?

Latihan Volume Jerman (GVT) minangka pelatihan sing ditujokake kanggo angkat besi lan ngowahi akeh juara ing taun 70an! Nanging apa dheweke ...

Waca liyane
Gambar tips DO'S lan ORA ing latihan sikil!

Tips babagan DO lan ORA kanggo latihan sikil!

Temokake 4 tips babagan apa sing kudu ditindakake lan 4 tips babagan sing ora kudu dilakoni sajrone latihan sikil! Lan sinau carane ngoptimalake ...

Waca liyane
Sinau 5 tips kanggo latihan nalika energine kurang layar

Sinau 5 tips kanggo latihan yen energi sampeyan sithik

Kenali 5 tips / teknik binaraga sing bakal mbantu sampeyan nglatih kanthi intensif sanajan dina-dina nalika duwe energi ...

Waca liyane
Deleng 5 alasan kenapa sampeyan nemoni masalah nalika squatting gambar

Temokake 5 alasan sing nggawe sampeyan angel squatting

Temokake 5 alasan kenapa sampeyan ora bisa jongkok kanthi bener lan duwe asil sing apik kanthi olahraga sing apik banget, yaiku squat gratis ....

Waca liyane
5 Faktor sing Sampeyan Kudu Sinau babagan Latihan Binaraga (lan sing bakal ngganti latihan) screenshot!

5 Faktor Sampeyan Kudu Sinau babagan Latihan Binaraga (lan bakal ngganti latian)!

Sinau 05 Faktor Penting banget kanggo Nindakake Latihan Binaraga lan manawa akeh wong sing lali, utawa ngeculake, lan sing ngganggu ...

Waca liyane
Gambar Ngerteni Faktor-faktor sing Pengaruh Latihan Binaraga sing Apik!

Ngerti Faktor sing Pengaruh Latihan Binaraga sing Apik!

Sinau sawetara Faktor sing Pengaruh Workout Binaraga sing Apik lan temokake carane sampeyan bisa duwe Latihan Binaraga sing Dirancang kanggo Sampeyan! ...

Waca liyane
Gambar Latihan Lengkap kanggo Wanita ing wektu Cekak!

Latihan Lengkap kanggo Wanita Karo Cepet!

Temokake Workout Lengkap kanggo Wanita, mung 03 Dina lan Ora suwe ing Gym (Udakara 45 nganti 60 Menit)! ...

Waca liyane
Ngerti Gambar 10 Kesalahan Dasar sing Ngganggu Pangembangan Senjata

Ngerti 10 Kesalahan Dhasar sing Mbebayani Pangembangan Senjata

Temokake babagan 10 kesalahan sing bisa ngrusak pangembangan tangan sampeyan (bisep lan trisep) lan koreksi saiki kanggo nggayuh tangan gedhe lan kuwat! ...

Waca liyane
Screenshot Metode Tabata: Latihan Singkat, Intensif Kanggo Ilang Lemak!

Cara Tabata: Latihan Singkat, Intensif Kanggo Kurangi Lemak!

Temokake cara cepet, kuat lan cendhak sing bakal mbantu ngilangi lemak lan ningkatake kahanan fisik lan estetika ...

Waca liyane
Gambar Latihan Fungsional: Ngerteni mupangate lan cara ngetrapake modalitas iki!

Latihan Fungsional: Ngerteni mupangate lan cara ngetrapake modalitas iki!

...

Waca liyane
Apa Kita Latih Kabeh Otot kanthi padha (gambar sing padha, repetisi, lsp)?

Apa Kita Latih Kabeh Otot Kanthi padha (set, wakil, lan liya-liyane)?

Apa sampeyan ngerti yen ora prelu nglatih saben otot kanthi cara sing padha (jumlah set lan perwakilan sing padha), sanajan tujuane yaiku ...

Waca liyane
10 Taktik kanggo Nggawe screenshot Big Arms

Sinau 10 Taktik Kanggo Nggawe Senjata Gedhe

Yen sampeyan pengin nggawe tangan gedhe, kuwat lan wis ditemtokake kanthi apik, nanging durung ngerti kepiye, waca artikel iki lan sinaoni 10 taktik sing ora ana gunane! ...

Waca liyane
Ngerti 7 Faktor sing Bisa Nggawe Screenshot Latihan Kaki!

Temokake 7 Faktor sing Bisa Ngganggu Latihan Kaki!

Latihan Kaki mbutuhake perawatan tartamtu. Eksekusi kudu ditindakake kanthi cara sing paling apik. Aku ora pengin sampeyan gagal, dadi goleki ...

Waca liyane
Sinau babagan cara nggawe trapeze sing kuat kanthi 8 tips super!

Sinau babagan cara nggawe trapeze sing kuat kanthi 8 tips super!

Temokake tips paling apik kanggo nggawe trapeze super! ...

Waca liyane
Screenshot saka Waca 4 Strategi Latihan Bahu sing Bisa ngrusak Asil Sampeyan

Deleng 4 Strategi Latihan Bahu sing Bisa ngrusak Asil Sampeyan

Ora kabeh strategi sing kita sinaoni bisa efektif kanggo olahraga. Amarga iku, aku arep ngandhani 4 wong sing bisa mecah asil sampeyan ing ...

Waca liyane
Ngerteni sikil SUPER nindakake latihan Beton

Temokake latihan Kaki Beton SUPER

Rusak anggota sikil (sikil) ing ngisor kanthi latihan sikil INSANE SUPER saka Concrete ....

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar

1 2 3 ... 12

Temokake kategori liyane: