fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Nutrisi

Kategori kanggo artikel babagan nutrisi olahraga, tips nutrisi kanggo nambah bobot awak lan ngilangi lemak, lan nutrisi kanggo urip sehat.



Artikel sing paling akeh diakses


Artikel Kategori

Gambar Minyak atsiri Rosemary: Apa gunane lan mupangate?

Minyak atsiri Rosemary: Apa gunane lan mupangate?

...

Waca liyane
Gambar Kue Whey: Sinau 10 Resep Sederhana!

Kue Whey: Sinau 10 Resep Sederhana!

Sinau 10 Resep Kue Power Fit! Aja nandhang sangsara sajrone panganan, sinaoni supaya luwih enak lan luwih sehat kanthi resep sing dibedakake lan nutrisi.

Waca liyane
Gambar Pisang: Salah sawijining Panganan Paling Penting kanggo Kesehatan Kita

Pisang: Salah sawijining panganan sing paling penting kanggo kesehatan

Sinau luwih lengkap babagan salah sawijining woh-wohan sing paling akeh dikonsumsi dening wong Brasil: pisang. Ngerteni pentinge kanggo binaraga lan masarakat ...

Waca liyane
Gambar Mentega Kacang: Salah sawijining Panganan paling Entuk Entuk Otot Otot

Mentega Kacang: Salah sawijining Panganan paling Entuk Entuk Otot

Sinau luwih lengkap babagan butter kacang lan mupangate lan temokake sebabe dikonsumsi, dening binaragawan uga wong biasa ....

Waca liyane
Gambar saka Ngerti 10 Babagan sing Ora Mesti Dhewe Diet!

Ngerti 10 Babagan sing Ora Mesti Sampeyan Diet!

Temokake babagan 10 perkara sing ora kudu dilakoni ing panganan kanggo asil sing paling apik, yaiku kanggo nambah massa otot utawa kanggo ...

Waca liyane
Gambar Protein: Sinau Kabeh Babagan Macronutrien iki!

Protein: Sinau Kabeh Babagan Macronutrien iki!

Sinau kabeh babagan makronrien sing paling penting: protein. Ngerti sebabe disaranake, kalebu kanggo masarakat umum utawa praktisi kegiatan fisik ...

Waca liyane
Temokake Gambar 5 Cara Apik Kanggo Masang Protein kanggo Sarapan

Temokake 5 Cara sing Apik Kanggo Masang Protein kanggo Sarapan

Temokake macem-macem cara sing beda-beda kanggo macem-macem pola diet lan nyakup protein ing sarapan ...

Waca liyane
10 Panganan Paling apik kanggo Nguatake Gambar Kekebalan

10 Panganan Paling Apik Kanggo Nguatake Kekebalan

Temokake 10 panganan super sing bakal ngatasi kekebalan awak lan nyegah lara amarga apa sebab ...

Waca liyane
Gambar Saran Entuk Entuk Entuk Entuk bobot kanggo 60kg Wong

Saran Diet Gain Bobot kanggo 60kg Wong

Deleng saran sing apik kanggo diet supaya bisa nambah massa otot kanggo 60kg wong. Sinau menu, jadwal lan apa sing kudu ...

Waca liyane
Ngerti Sumber Karbohidrat Paling Ala Kanggo Nyisipake ing Panganan!

Ngerti Sumber Karbohidrat Paling Ala Kanggo Nyisipake ing Panganan!

Ngerti jinis karbohidrat paling ala sing kudu sampeyan lebokake ing panganan (lan yen sampeyan wis ngonsumsi, sampeyan kudu nyuda)! ...

Waca liyane
Temokake Gambar 7 Cemilan Protein Praktis, Cepet lan Nutrisi

Temokake 7 Cemilan Protein Praktis, Cepet lan Nutrisi

Temokake 7 protein lan cemilan nutritious supaya sampeyan bisa milih panganan kanthi panganan sing enak lan ora ngilangi pola diet maneh! ...

Waca liyane
Ngerti 8 Alasan Kanggo Klebu Susu ing Gambar Diet

Ngerti 8 Alasan Sampeyan Klebu Susu ing Diet

Temokake sawetara tips lan alasan sampeyan miwiti nyusuli susu saiki! Ana akeh mupangat sing bisa ilang ...

Waca liyane
Gambar saka Temokake 7 panganan bocah sing bisa digunakake dening binaraga!

Temokake 7 panganan bocah sing bisa digunakake dening binaraga!

Temokake sawetara panganan sing asring dipangan bocah lan umume wong diwasa ora ngonsumsi amarga nganggep "panganan sing ala", nanging ...

Waca liyane
Temokake jinis minyak utawa lemak sing paling apik kanggo masak

Temokake Jinis Minyak utawa Lemak sing Paling Cocog kanggo Masak

Apa sampeyan ngerti minyak sing paling apik kanggo masak panganan sampeyan? Yen sampeyan ora ngerti, artikel iki bisa mbantu nyiyapake ...

Waca liyane
Ngerti gambar 6 Panganan (Sumber Karbohidrat) kanggo Panganan Pasca Latihan!

Temokake 6 Panganan (Sumber Karbohidrat) kanggo Panganan Sawise Latihan!

Temokake 6 panganan sing akeh karbohidrat lan sing bisa digunakake ing panganan sawise latihan, kalorone kanggo sing pengin entuk massa otot, uga kanggo ...

Waca liyane
Gambar Yam: Panganan super kanggo binaraga!

Yam: Panganan super kanggo binaragawan!

Apa sampeyan mangan ubi jalar ing panganan? Yen ora nganggo, sampeyan bakal kelangan gizi penting kanggo nambah kesehatan lan target! Temokake mupangate lan akeh ...

Waca liyane
Tips lan Resep Nyiyapake Dada Pitik sing Enak

Tips lan Resep Nyiyapake Dada Pitik sing Enak

Apa sampeyan seneng mangan pitik kanggo nyumbang asil hipertrofi otot, nanging ora sabar maneh ndeleng susu pitik? Wah, sinau ...

Waca liyane
Ngerteni Gambar 8 Tips Macronutrien Penting

Ngerteni 8 Tips Penting babagan Macronutrien

Sinau 8 tips babagan konsumsi macronutrients (protein, karbohidrat lan lipid) supaya bisa nambah panganan, luwih akeh asil lan luwih apik ...

Waca liyane
Gambar saka Meet 4 Panganan Reusable Sampeyan Mbuwang…

Temokake 4 Panganan sing Bisa Digunakake Sampeyan Mbuwang…

Temokake 4 panganan sing bisa digunakake maneh lan sehat banget sing bisa dibuwang tanpa sampeyan ngerteni ... Lan sinaoni mupangat kesehatane! ...

Waca liyane
Gambar Astaxanthin: Salah sawijining antioksidan paling apik ing saindenging jagad!

Astaxanthin: Salah sawijining antioksidan paling apik ing saindenging jagad!

Temokake astaxanthin, salah sawijining antioksidan paling efisien sing ditemokake ing alam. Ngerti apa, cara kerjane ing awak, mupangat utama, cara njupuk ...

Waca liyane
Gambar Selenium: Ngerti pentinge mineral iki kanggo kesehatan

Selenium: Ngerti pentinge mineral iki kanggo kesehatan

Sinau luwih lengkap babagan selenium, mineral kuat kanthi efek antioksidan. Ngerti kenapa penting banget kanggo kesehatan, malah bisa mbantu ...

Waca liyane
MCT (Triglycerides Chain Medium) Gambar: Mupangate, Cara nggunakake, kanggo apa!

MCT (Trigliserida Rantai Medium): Keuntungan, Cara nggunakake, kanggo apa!

Apa sing diarani MCT? Kepiye cara kerjane? Apa regane? Sinau jawaban kanggo pitakon kasebut lan akeh liyane babagan Trigliserida Setengah Rantai lan ...

Waca liyane
Gambar Vitamin E: Salah sawijining Micronutrien sing Paling Penting kanggo Kesehatan!

Vitamin E: Salah sawijining Micronutrien sing Paling Penting kanggo Kesehatan!

Sinau luwih lengkap babagan vitamin E, salah sawijining mikronutrien utama sing kasedhiya ing panganan. Ngerti kenapa fungsi antioksidan lan anti-inflamasi penting ...

Waca liyane
Temokake 10 Tips Super kanggo Nambah Screenshot Pencernaan

Temokake 10 Tips Super kanggo Nambah Pencernaan

Temokake 10 tips supaya sistem pencernaan bisa digunakake kanthi cepet lan ngoptimalake panyerepan kabeh nutrisi sing ...

Waca liyane
Gambar Wesi: Ngerteni pentinge kanggo Praktisi Binaraga!

Ferro: Ngerteni pentinge kanggo Praktisi Binaraga!

Sinau babagan pentinge zat besi mineral ing awak, apa sing digunakake, mupangate, masalah kekurangan lan panganan apa ...

Waca liyane
Gambar saka Oats: Salah sawijining panganan sing paling sugih lan paling penting ing panganan!

Oats: Salah sawijining panganan sing paling sugih lan paling penting ing panganan!

Apa sampeyan ngonsumsi Oat saben dina ing panganan? Yen sampeyan ora ngonsumsi, saiki sampeyan bakal ngonsumsi, sawise ngerti mupangate, kayata mangan, macem-macem jinis ...

Waca liyane
20 Resep Kesehatan Paling Apik kanggo Kalebu ing gambar Diet

20 Resep Kesehatan Paling Apik Kanggo Klebu Diet Sampeyan

Pengin sinau mangan resep-resep fitness sing enak tanpa diet? Dadi ngerteni 20 resep, dipisah dadi sarapan, cemilan, ...

Waca liyane
Ketemu 4 Panganan Super Murah sing Apik Kanggo Entuk Gambar Otot!

Temokake 4 Panganan Super Murah sing Apik Kanggo Entuk Otot!

Temokake sawetara pilihan panganan murah sing efektif banget kanggo entuk asil sing dienggo ing binaraga, nalika individu lagi entuk ...

Waca liyane
Tuladha Gambar Pre-Workout Meals Kanggo Tujuan sing Beda

Tuladha Panganan Pra-Latihan kanggo Tujuan sing Beda

Temokake sawetara conto panganan sadurunge olahraga kanggo wong sing duwe tujuan sing beda-beda (entuk massa utawa ngobong lemak) lan olahraga ing wektu sing beda ....

Waca liyane
Gambar Asam Lemak: Apa Sing Apa lan Apa Pentinge Kesehatan!

Asam Lemak: Apa Sing Apa lan Apa Penting Kanggo Kesehatan!

Sinau babagan asam lemak, "lemak apik" sing misuwur kanggo kesehatan kita. Temokake kabeh mupangat lan dingerteni kenapa penting kanggo ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar

1 2 3 ... 13

Temokake kategori liyane: