fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Prakawis Wiki

ring gym

O Tips binaraga minangka situs sing tujuane kanggo menehi informasi lan pendhidhikan pangguna sing liwat ing kene. Situs kasebut lair tanggal 12/05/2010, saka kabutuhan telusuran informasi sing koheren, adhedhasar tes ilmu pengetahuan lan empiris, sing nalika semana durung ditemokake ing internet Brasil. Artikel kita kabeh ditulis, adhedhasar studi ilmiah lan pengalaman (teoretis lan praktis) saka editor, sing kabeh profesional ing bidang binaraga, nutrisi lan kesehatan.

Dina iki Tips Binaraga ora mung dadi situs web, saiki kita dadi komunitas sing nyebar ing internet. Kita ora mung ing situs iki, nanging uga ing jaringan sosial, kayata Facebook, Twitter, Google Plus, youtube, Pinterest, Instagram lan ing jaringan kasebut, kita duwe komunitas sing kuwat lan ngetutake tips sing apik. Aja isin, dadi bagean uga ing komunitas kita.

Situs kita duwe luwih saka 1500 artikel, kabeh ditulis lan ditulis dening para profesional, kanthi tujuan mbantu, sampeyan sing maca, duwe pengalaman paling apik lan konten paling apik ing Binaraga ing Brasil.

Misi kita

Nggawa konten sing berkualitas, kanthi bukti ilmiah lan ditulis dening para profesional terkenal, lan gampang dingerteni lan diasimilasi kanggo wong sing golek latihan bobot, nutrisi, suplemen lan kesehatan. Tansah motivasi kanggo ningkatake kualitas urip wong.

Sesanti kita

Dadi situs referensi kanggo wong awam sing ngupaya nambah kualitas urip liwat latihan bobot lan nutrisi sing apik ing Brasil.

Nilai-nilai kita

Babagan kita

Tarsis Almeida

Pamilik lan Direktur Eksekutif Agência WebWork, agensi sing dadi Tip kanggo binaraga minangka bagean. Situs kasebut lair amarga ora dibutuhake, sing nalika semana golek akeh informasi babagan binaraga ing situs Brasil, nanging ora ana pinemu sing penting.

Dina iki dheweke dadi media internal lan eksternal, manajemen konten, kontak karo pangguna, kontak karo mitra, optimalisasi situs web, jaringan sosial lan liya-liyane.

Lucas Machado

Lucas minangka kepala editor Tips kanggo binaraga, sing tanggung jawab nyemak lan nyunting kabeh artikel ing situs iki, saengga luwih gampang diwaca pangguna awam.

Lucas minangka siswa ing bidang Pendidikan lan seneng banget babagan latihan bobot lan latihan gym. Dheweke wis binaraga luwih saka 8 taun lan seneng sinau lan maca subjek lan artikel babagan cara nambah olahraga, bentuk, pola makan lan liya-liyane.

Uga maniak kanggo maca lan novel, dheweke tanggung jawab kanggo pedoman kabeh penulis lan ngatur "nerjemahake" basa teknis para spesialis dadi basa sing luwih gampang kanggo sing maca, kabeh tanpa informasi sing ilang intine.

Laisa Bordone

Laisa minangka penulis artikel babagan nutrisi lan kesehatan. Saliyane ngurus kabeh dhukungan lan layanan kanggo pangguna situs web Tips kanggo Binaraga.

Laisa minangka siswa Nutrisi lan saiki bakal lulus. Dheweke semangat nggawe wong mangan luwih apik lan urip luwih sehat liwat panganan lan suplemen.

Dheweke nggabungake semangat karo binaraga, sing dianggep minangka "pasangan sing sampurna" kanggo sing ngupayakake ningkatake kualitas urip lan estetika awak.

Leonardo

Leonardo minangka wong sing sampeyan ora bakal bisa ndeleng ing ngarep situs kasebut. Nanging tanpa dheweke, ora ana siji-sijine ing kene sing bisa ditindakake.

Leonardo minangka desainer / programmer kita. Dheweke sing nggawe kabeh fungsi ing situs iki bisa digunakake lan yen ana masalah, dheweke sing bakal teka lan ngrampungake. Dadi, sanajan dheweke ora nate muncul, dheweke dadi bagean penting ing tim kita.

Saiki sampeyan ngerti babagan liyane babagan misi lan misi kasebut. Rasakake ing omah lan ngombe konten kita.

Apa situs Tips binaraga kanggo aku?

Tips binaraga minangka situs kanggo wong-wong sing golek target serius ing binaraga lan ngalami kesulitan latihan, nutrisi, lan suplemen. Salajengipun, kanggo sampeyan sing pengin nambah kesehatan lan kualitas urip.

Iki minangka situs sing pengin ngilangi bobot awak lan sing pengin nambah bobot. Dadi yen sampeyan luwe sinau, sampeyan ora pengin ngambung apa-apa lan sampeyan seneng ngoyak tujuane, ya, situs iki kanggo sampeyan!

Elinga yen "Tips Binaraga" minangka situs umum lan gratis. Supaya sampeyan bisa maca, sinau, takon, lan liya-liyane, ora prelu mbayar sepeser.

Hubungi Tips binaraga

Tips kanggo Binaraga minangka situs sing dikelola dening WebWork Agency (https://agenciawebwork.com.br) sing duwe CNPJ: 16.749.642 / 0001-28 lan dununge ing Rua José de Alencar, 10 - Parque Leopoldina - Campos dos Goytacazes / RJ

Yen sampeyan isih duwe pitakon, hubungi kontak karo kita!

Nganyari pungkasan: 06/10/2018