fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Farmakologi > Steroid anabolik > Temokake anabolik paling apik kanggo entuk massa otot

Temokake anabolik paling apik kanggo entuk massa otot

Temokake anabolik sing paling apik kanggo entuk massa otot lan sinaoni carane ngasilake asil binaraga luwih cepet!

nggunakake steroid anabolik entuk massa otot

Panggunaan steroid anabolik saya umum, yaiku dening atlit profesional utawa amatir sing golek asil sing luwih cepet. Ana sawetara jinis zat ing pasar, nanging sing paling akeh dikonsumsi yaiku steroid kanggo nambah massa otot.

Dheweke uga duwe kemampuan kanggo nyuda faktor sing bakal mbatesi nambah massa otot. steroid duwe kemampuan kanggo ngoptimalake proses, kayata sintesis protein, supaya sampeyan entuk asil sing luwih cepet, amarga saka nambah hormon sing ditampa awak. Biasane kita ujar manawa sapa sing nggunakake steroid anabolik, kanthi bener lan aman, dadi "manungsa super".

Sanajan kabeh nambah massa otot, sawetara nindakake peran kasebut kanthi luwih efisien tinimbang liyane, sing nggawe dheweke luwih disenengi sajrone entuk massa otot.

Ing artikel iki, kita bakal dhaptar kanggo sampeyan 3 anabolik paling apik kanggo entuk massa otot, saliyane nerangake babagan fungsi lan bentuk panggunaan sithik.

Mengko?

BACAAN REKOMENDASI ​​>>> Pitakon Paling Sering Babagan Panggunaan Anabolic

1- Testosteron karo ester dawa (cypionate, enanthate, decanoate, isocarproate lsp)

A testosteron minangka hormon seks pria utama (sanajan uga ana ing wanita). Iku ora mung hormon anabolik, nanging uga androgenik.

Salajengipun, testosteron minangka "ibu" kanggo kabeh steroid anabolik liyane, amarga, langsung utawa ora langsung, kabeh mau asale.

testosteron cypionate kanggo bulking

Iki minangka hormon sing diprodhuksi saka sintesis kolesterol. Ing antarane fungsi utamane, kita bisa nyorot:

  • Tambah jaringan otot;
  • Nyuda lemes;
  • Tambah resistensi;
  • Tambah kekuwatan;
  • Tambah libido (napsu seksual);
  • Antarane akeh liyane.

Testosteron penting kanggo atlit sajrone nambah massa otot. Ngomong-ngomong, ngomong babagan entuk akeh tanpa nyebutake testosteron kaya mikir babagan pesawat tanpa swiwi.

Akeh amarga, bakal njamin ora mung efek estetis, nanging uga efek sing ana gandhengane karo pangopènan fungsi fisiologis awak sing gumantung, kayata libido, kayata.

Yen digunakake ing periode entuk massa, Testosteron biasane digunakake karo ester sing dawa, kaya ing cypionate utawa decanoate. Nanging, kenapa?

MACA >>> Apa sing diarani Esther Singkat lan Long?

Sepisanan, amarga yaiku ester sing njamin setengah-setengah zat kasebut., lan nggunakake ester sing dawa bisa ngasilake efek testosteron kumulatif sing luwih apik ing awak.

Nindakake iki, bakal digunakake luwih suwe ing wektu entuk massa, sing biasane luwih dawa tinimbang siklus sing dituju kanggo netepake otot, amarga amarga luwih angel golek massa otot tinimbang kelangan lemak.

ester dawa uga ningkatake peningkatan tingkat retensi banyu sing signifikan sing penting ing periode entuk massa kanthi tepat amarga:

  • Nyegah rusak bebarengan;
  • Nambah profil anabolik awak;
  • Ngoptimalake tekane nutrisi ing otot.

Dosis bisa akeh gumantung saka siklus menyang siklus, wong menyang wong lan target target. Nanging biasane ing dosis sing paling umum udakara 300-600mg saben minggu, minangka administrasi sing ditindakake kanthi normal 2 kali seminggu.

2- Nandrolone (Decanoate utawa Phenylpropionate)

A nandrolone, sing luwih dikenal kanthi jeneng Deca Durabolin, kalebu anabolik sing paling akeh digunakake sajrone paningkatan massa otot. Kemampuan kanggo nambah bobot awak sacara signifikan.

Sanajan nggawa penylametan banyu (akumulasi banyu) sing akeh, iki minangka anabolik nyedhiyakake bathi sing kuat banget, sing cocog kanggo sing pengin asil sing awet.

bulanan nandrolone decanoate

nandrolone ing banget anabolik lan androgenik moderat. Dadi 19-NOR, ora bakal aromatize, tegese ora bakal diowahi dadi estrogen (hormon wanita).

Nanging, iki nyebabake paningkatan tingkat prolaktin sing signifikan (hormon wanita sing tanggung jawab kanggo stimulasi kelenjar susu), mula bisa ngasilake gynecomastia gampang banget.

Titik liyane sing kudu dielingi yaiku nyebabake hambatan sumbu HTP parah, yaiku, iku ora bakal bisa digunakake tanpa testosteron bebarengan lan apik TPC (terapi post-cycle), wis jelas.

Wanita entuk manfaat saka panggunaan nandrolone ing sawetara kasus, lan iki cukup menarik, amarga jumlah nandrolone sing sithik bisa menehi bathi sing gedhe banget.

Kajaba iku, efek samping sing ditrapake relatif suntingan tinimbang nggunakake testosteron, kayata (sing ora dituduhake ing kahanan apa wae).

Titik liyane sing bakal disorot karo nandrolone yaiku duwe efek anti-inflamasi, utamane ing jaringan sendi.

Iki nggawe penting ing periode entuk massa otot, sanajan ora anabolik utama siklus, amarga njamin pencegahan nyandhang sendi lan pelinciran struktur kasebut uga luwih gedhe.

Ester nandrolone sing paling umum digunakake yaiku decanoate (maneh) lan phenylpropionate (luwih cekak). Sing pertama biasane nyebabake level retensi sing luwih dhuwur, lan sing nomer loro luwih murah, digunakake kanggo proses bulking sing luwih dikontrol.

  • Kanggo pria, ing dosis sing paling umum udakara 100-250mg saben minggu, ing kasus decanoate, nalika fenilpropionat, soko udakara 200mg saben minggu.
  • Kanggo wanita, panggunaan nandrolone karo ester decanoate luwih dituduhake, amarga amarga dosis sing kurang, aplikasi kasebut mung bisa ditindakake sepisan seminggu.

3- Boldenone Undecylinate

A Boldenone Iki minangka zat kanggo panggunaan kewan, nanging wis digunakake atlit lan amatir nganti pirang-pirang taun, utamane ing proses pangasilan massa otot.

bulen kandel

Sanajan anabolik sing sithik banget, boldenone duwe 3 efek sing cocog banget kanggo bulking:

1st - Tambah signifikan ing jumlah sel getih abang

Sampeyan bakal duwe oksigenasi jaringan sing luwih apik, distribusi nutrisi sing luwih gedhe lan konsentrasi sing luwih dhuwur wesi.

Oksigen luwih akeh, ningkatake kinerja sing luwih apik.

2- Napsu tambah

Jarang banget wong sing nggunakake boldenone ora ngelingi nambah napsu. Tambah asring ora bisa dikendhaleni.

Kanggo wong-wong sing ana ing wektu ngasilake massa otot, iki apik banget, amarga sampeyan kudu mangan akeh sajrone proses kasebut.

Wanita asring nggunakake steroid anabolik iki, amarga, minangka tambahan asil sing ana, iki anabolik sing ora biasane nyebabake androgenitas ekstrem (karakteristik pria).

  • Ing kasus pria, ing dosis rata-rata boldenone bisa saka 200mg nganti 500mg saben minggu, dosis sing luwih dhuwur ora umum.
  • Kanggo wanita, nang endi wae sekitar 25mg nganti maksimal 75mg saben minggu luwih saka cukup, amarga sensitivitas hormon sing luwih gedhe.

Amarga ester sing dawa nggunakake pilek, kandel ora perlu asring ditindakake (Sampeyan mung bisa ngatur 1x seminggu).

Iki uga cocog kanggo siklus sing luwih dawa lan uga anabolik ester sing luwih dawa. Siklus luwih cendhek tinimbang 8 minggu kanthi boldenone sacara praktis ora efektif.

Sinau babagan cara nglumpukake Siklus lan nggunakake Anabolik

Apa sampeyan seneng karo steroid anabolik sing kasebut ing ndhuwur lan saiki sampeyan wis ngerti carane nggunakake, sajrone siklus sing wis kabentuk lan bisa ngasilake asil nyata kanggo ngasilake massa otot? Aku menehi saran supaya sampeyan ngerti Formula Raksasa!

O Program Formula Raksasa, minangka program sing digawe, ing endi pengalaman luwih saka 20 taun nggunakake steroid anabolik, kanggo nggampangake panggunaan lan sinau. Minangka program sing gampang, gampang lan praktis, tanpa rame.

 

Kanthi tuku, sampeyan bakal sinau cara nggunakake steroid anabolik kanthi bener, aman lan efektif, minimalake efek samping lan nggedhekake asil ing awak!

Ing program iki sampeyan bakal nemokake: 20 siklus siyap, kabeh nganggo dosis, bentuk panggunaan, wektu panggunaan, jadwal, proteksi kanggo organ sajrone siklus, TPC individu lan liya-liyane! Sampeyan uga bakal nemokake panganan sing wis siap miturut umur, bobot lan dhuwure, olahraga siap lan akeh informasi babagan steroid anabolik!

Apa sing sampeyan ngenteni kanggo sinau babagan Program sing wis mbantu luwih saka 5.254 wong kanggo nambah bentuk? KLIK ING KENE lan ngerti Formula Raksasa saiki!

Kesimpulan

Saiki ana akeh steroid anabolik ing pasar lan babagan ilmu kedhokteran. Nanging, sawetara ditujokake kanggo nambah massa awak kanthi rontog, kayata ing ndhuwur.

Sampeyan mesthi kepengin ngerti ciri-ciri utama bahan-bahan kasebut, efek samping lan, mesthine bentuk panggunaan sing paling penting kanggo nggampangake pilihan sampeyan, yen sampeyan kudu nggunakake.

Cetha, steroid anabolik liyane isih bisa dianggep apik banget sajrone paningkatan massa otot, nanging ing artikel iki, kita nyoroti manawa, miturut teori, minangka opsi paling apik ing pasar.

Siklus apik!

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.7
Total Votes: 61

Temokake anabolik paling apik kanggo entuk massa otot

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

18 Ulasan


  1. Juli ngandika:

    Apa sampeyan pengin tuku siklus, apa sampeyan bisa nulungi aku?

  2. Gracino Brito Oliveira ngandika:

    gain kekuatan

  3. JOSIAS SANTOS DE YESUS ngandika:

    Aku pengin tautan formula raksasa

  4. Madson Carrera ngandika:

    Aku dadi pamula ing gym, lan aku umur 22 taun. Apa steroid anabolik sing digunakake kanggo entuk massa otot? Kanggo kabeh awak umume

  5. Mario Fernando ngandika:

    Aku umur 20 taun, aku menyang gym lan pengin digunakake kanggo nambah massa otot. Sing endi sing kudu digunakake lan paling aman? Apa wajib nggunakake siklus lengkap utawa mung cukup yen cukup?

  6. Luciano Antunes Bento ngandika:

    Aku pengin ngerti, yen digunakake ing jumlah lan siklus sing aman, sawetara jinis karsinoma utawa tumor isih bisa tuwuh ... ati, lsp.

    • Yen dakkandhani ora, aku bakal ngapusi. Mesthine, yen digunakake kanthi bener lan aman, risikone sithik. Nanging yen awak sampeyan wis duwe predisposisi kanggo nandhang penyakit, bisa "dioptimalake" kanthi nggunakake Sistol ya.

Muat Ulasan liyane

Ninggalake komentar sampeyan!