fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Kebijakan Privasi

Privasi pengunjung ing Tips binaraga penting banget kanggo kita. Ing Tips binaraga, kita ngerti pentinge privasi. Ing ngisor iki, kita menehi jinis informasi pribadi sing ditampa lan dikoleksi nalika pangguna ngunjungi situs kasebut Tips binaraga, lan cara nyimpen informasi iki. Kita ora bakal bisa adol informasi sampeyan menyang pihak katelu, pribadi utawa perusahaan.

Sembarang informasi sing diklumpukake dening Tips kanggo Binaraga, kayata alamat email, jeneng lan jinis data apa wae, ora bakal ditularake, diwenehake utawa didol menyang pihak katelu, kajaba kudu diwajibake miturut ukum.

Situs web nampa lan njaga informasi saka browser ing server, kalebu IP utawa alamat sing dirujuk lan kaca sing digoleki. Saliyane informasi iki, siji-sijine informasi pribadi liyane sing dikumpulake babagan sampeyan yaiku informasi sing diwenehake ing formulir online. Situs web bakal dadi siji-sijine informasi iki. Informasi iki mung bakal digunakake kanggo nglacak statistik jumlah kunjungan.

Situs web nggunakake cookie lan teknologi liyane kanggo nambah pengalaman online lan ngerteni cara nggunakake layanan kanggo nambah kualitas. Kanggo nglumpukake data, kita nggunakake Google Analytics lan sampeyan bisa maca kabijakan privasi klik kene.

Data sing dikoleksi uga digunakake dening Tips kanggo binaraga kanggo tujuan ing ngisor iki:

Kita nggunakake perusahaan pariwara pihak katelu kanggo nglayani pariwara sajrone riko situs web. Perusahaan-perusahaan kasebut bisa nggunakake informasi (ora kalebu jeneng, alamat, alamat email utawa nomer telpon) babagan kunjungan sampeyan menyang situs web liyane kanggo nampilake pariwara sing ana gandhengane karo produk lan layanan sing sampeyan minat. Iki ora dikontrol dening kita lan wiwit sampeyan menyang situs web pengiklan, sampeyan kudu ngerti kabijakan privasi.

Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan kabijakan penayangan iklan adhedhasar minat utawa penargetan utawa kanggo mblokir jinis iklan iki kanggo sampeyan, klik kene!

Saluran Layanan Panganggo

Tips Binaraga njaga saluran layanan kanggo Pangguna lan bakal nggunakake sumber daya sing bisa digunakake kanggo njlentrehake masalah sing ditrapake.

Liwat saluran layanan, keluhan uga keluhan bisa uga ditampa. Ing kasus kasebut, Pangguna kudu ngenali awake dhewe lan njlentrehake kasus kasebut kanthi rinci supaya langkah-langkah sing cocog bisa ditindakake dening Tips Binaraga.

Yen ana keraguan utawa saran babagan Term iki, bukak link kami Formulir Kontak.

Link njaba

Situs iki ngemot link menyang situs liyane. Elinga yen kita ora tanggung jawab karo praktik privasi situs iki.

Kita pengin menehi saran marang pangguna, nalika ninggalake situs web, kanggo maca Kebijakan Privasi kabeh situs web sing nglumpukake informasi pribadi. Pernyataan Privasi iki mung ditrapake kanggo informasi sing dikoleksi dening situs web iki.

Pranata Umum

Pelanggaran samubarang ketentuan ing kene, bakal dikenani pelanggaran kanggo mbayar kerugian lan kerusakan sing disebabake. Nanging, ora bakal tanggung jawab ing kasus tumindak utawa ngilangi motivasi saka perintah pengadilan, undang-undang utawa peraturan.

Tips kanggo binaraga duwe hak kanggo ngowahi sepihak, sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge, presentasi lan konfigurasi konten lan / utawa layanan kasebut, uga kahanan sing ditrapake.

Yen ana penetapan hukum sing mbatalake utawa ora ngetrapake salah sawijining ketentuan ing Ketentuan iki, kondhisi liyane bakal tetep valid, kajaba yen efek saka tekad kasebut, miturut kabijakan Tip Binaraga, bisa migunani kanggo njaga layanan sing ditawakake.

Istilah iki diatur kanthi ukum saka Republik Federatif Brasil.

Kanggo solusi saka kabeh perselisihan sing timbul saka Term iki, para partai milih minangka yurisdiksi Distrik Kehakiman Campos dos Goytacazes / RJ.

Kawicaksanan iki bisa dianyari tanpa kabar, mula tulung ditinjau maneh kanggo manawa sampeyan ngerti babagan pangowahan kasebut.

Nganyari pungkasan: 29/12/2018