fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Tips kanggo pamula

Temokake artikel kanthi tips binaraga kanggo pamula lan miwiti langsung ing jagad binaraga.



Artikel Kategori

Sinau 6 Tips kanggo Miwiti Gym ing layar Kaki Kanan!

Sinau 6 Tips Miwiti Gym ing Kaki Kanan!

Sinau sawetara tips supaya sampeyan bisa miwiti gym kanthi cara sing bener, lan ora frustasi ing wektu sing cedhak amarga durung paham ...

Waca liyane
Apa bisa entuk massa otot lan ngilangi lemak sekaligus?

Apa bisa entuk massa otot lan ngilangi lemak sekaligus?

Entuk massa otot lan ngilangi lemak minangka rong target sing paling dikarepake kanggo kabeh binaraga! Apa bisa entuk loro iki ...

Waca liyane
Sinau 5 tips sing ora bisa didhisiki kanggo miwiti diet

Sinau 5 tips sing ora bisa didhisiki kanggo miwiti diet

Sinau tips sing gampang lan gampang supaya sampeyan bisa miwiti panganan lan pungkasane bisa uwal saka lemah tanpa nyerah mengko ...

Waca liyane
Gambar Ngerti 6 Faktor Dhasar Kanggo Nggawe Hasil sing Apik Kanthi binaraga!

Ngerti 6 Faktor Dhasar Kanggo Nggawe Hasil sing Apik Kanthi binaraga!

Ngerteni sawetara Faktor ASAS, nuduhake pelatihan lan nutrisi, sing dilalekake dening umume para binaraga lan nyebabake asil sing ora apik ...

Waca liyane
Dina kapisan ing layar gym: Sinau 5 Langkah Ora Nggawe Kesalahan!

Dina Pertama ing Gym: Sinau 5 Langkah Aja Nggawe Kesalahan!

Sinau sawetara tips penting supaya sampeyan bisa duwe dina pertama sing luar biasa ing gym lan ngilangi rasa wedi latihan lan saiki luwih apik ...

Waca liyane
Gambar Apa Fase Konsentris lan Fase Eksentrik?

Apa Fase Konsentrik lan Fase Eksentrik?

Ngerti apa Tahap Konsentris lan Tahap Eksentrik lan Temokake carane bisa mbantu latihan, nambah massa otot ...

Waca liyane
Gambar tilas sing diucapake, diucapake lan netral: Ngerteni bedane!

Genggeman supine, lafal lan netral: Ngerteni bedane!

Temokake bedane antarane 03 jinis genggeman sing paling akeh digunakake ing gym: terlentang, pronated lan netral, lan Sinau sing paling apik ...

Waca liyane
Sinau 4 Tips kanggo Tuku screenshot Protein Whey Pertama

Sinau 4 Tips kanggo Tuku Protein Whey Pisanan

Sinau 04 tips penting kanggo sampeyan tuku protein whey sing apik lan aja diapusi karo penjual sing ora siyap utawa ora disengaja! ...

Waca liyane
Gambar Panduan Wiwitan Binaraga: Panganan (diet), Latihan, Suplemen lan Istirahat

Pandhuan Wiwitan kanggo binaraga: Panganan (diet), Latihan, Suplemen lan Istirahat

Sinau Pandhuan Lengkap supaya sampeyan bisa miwiti binaraga ing sikil tengen, ngerti poin-poin penting sing kudu dingerteni pamula ...

Waca liyane
Gambar saka Ngerti keraguan utama saka praktisi binaraga pamula

Ngerteni keraguan utama binaragawan pamula

Temokake pitakon apa sing paling gedhe (lan wangsulane) sing binaraga binaraga lan njupuk kesempatan kanggo njupuk ......

Waca liyane
Sinau Pandhuan kanggo screenshot Suplemen Panganan kanggo Wiwitan

Temokake Suplemen Diet kanggo Pandhuan Wiwitan

Sinau suplemen panganan sing paling apik kanggo pamula binaraga lan aja nganti ilang ing pirang-pirang ewu opsi sing ditemokake ing ...

Waca liyane
Sinau gambar pelajaran 04 sing kudu dingerteni saben binaragawan anyar!

Sinau pelajaran 04 sing kudu dingerteni saben binaragawan anyar!

Sinau 04 tips sing kudu dipelajari saben pamula latihan binaraga, supaya ora cilaka lan ngoptimalake asil, wiwit dina kapisan ...

Waca liyane
Gambar steroid lan remaja

Steroid lan remaja

Ing artikel iki, jelasake misteri nggunakake steroid anabolik kanggo para remaja ....

Waca liyane
Latihan bobot bali: Lan saiki, kepiye tumindak?

Aku bali menyang latihan bobot: Lan saiki, kepiye tumindak?

Yen sampeyan wis ora suwe latihan lan bali saiki, nanging ngalami kangelan utawa ora ngerti arep miwiti, artikel iki bakal ...

Waca liyane
Gambar kesalahan utama sing ditindakake para pamula ing gym

Kesalahan utama sing ditindakake para pamula ing gym binaraga

Ngerti apa kesalahan paling umum ing para pamula binaraga lan aja nganti sampeyan bisa miwiti latihan bobot ing sikil ...

Waca liyane
Gambar Sampeyan takon lan Menanggapi Beton! # 1

Sampeyan takon lan Wangsulan Beton! # 1

Yen sampeyan duwe pitakon, saiki wayahe njupuk! Takon konkrit bakal mangsuli sampeyan !! ...

Waca liyane
Gambar Pemula binaraga: Mesin utawa bobot gratis?

Wiwitan Binaraga: Mesin utawa Bobot Gratis?

Temokake cara olahraga paling apik ing gym, kanggo sampeyan sing pengin miwiti latihan bobot awak, lan olahraga sing paling disaranake ...

Waca liyane
Temokake 3 gambar mitos binaraga klasik

Temokake 3 mitos binaraga klasik

Temokake sawetara mitos sing wis pirang-pirang taun binaraga binaraga lan ngilangi saka urip sampeyan, mbebasake sampeyan kanggo ilmu anyar lan asil liyane ....

Waca liyane
Sinau babagan sistem divisi latihan sing paling digunakake

Sinau babagan sistem divisi latihan sing paling digunakake

Temokake sistem divisi latihan sing paling akeh digunakake ing Brasil lan pilih sistem sing paling cocog karo rutinitas lan individualitas sampeyan ....

Waca liyane
Gambar saka Apa sing kudu dakgawe? - Pitakon sing paling asring ditakokake ing para pamula

Aku kudu njupuk apa? - Pitakon sing paling asring ditakokake ing para pamula

Salah sawijining pitakon sing paling asring ditakokake ing para pamula yaiku: "Apa sing kudu dakgawe?". Ing artikel iki, kita bakal nyoba ngerti sadurunge takon, kita kudu ...

Waca liyane
Sinau 5 tips pamula kanggo entuk asil sing apik ing binaraga

Sinau 5 tips pamula kanggo entuk asil sing apik ing binaraga

Ngerteni sawetara tips pamula sing bakal ngancani sampeyan sajrone sisa binaraga. Tips sing bakal mbantu ...

Waca liyane
Ngerteni sawetara ekspresi dhasar latihan bobot (binaraga)

Ngerteni sawetara ekspresi dhasar latihan bobot (latihan bobot)

Saiki diwiwiti ing gym lan kabeh bingung nalika nggunakake ekspresi latihan kaya drop-set, istirahat, lsp? Dadi ngerti apa sejatine ...

Waca liyane
Gambar Dasar Binaraga

Dhasar babagan binaraga

Apa sampeyan miwiti latihan bobot awak utawa sampeyan arep miwiti latihan bobot awak? Dadi, ngerti sawetara konsep dhasar binaraga lan aja diapusi olahraga iki ....

Waca liyane
Nyalin panganan lan olahraga ora tau dadi tips sing apik…

Nyalin panganan lan olahraga ora tau dadi tips ...

Apa sampeyan kelingan nalika biyunge ngongkon nggawe barang lan aja nyonto wong liya? ...

Waca liyane
Gambar Latihan Wiwitan: ABC

Latihan Wiwitan: ABC

Olahraga sing dituju kanggo pamula binaraga. Luwih dikenal kanthi jeneng ...

Waca liyane
Gambar binaraga pamula: Sinau 6 Tips Dhasar

Binaraga kanggo pamula: Sinau 6 Tips Dhasar

Apa sampeyan miwiti binaraga? Sinau sawetara tips dhasar sing bisa mbantu sampeyan nalika latihan ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: