fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Tips binaraga umum

Temokake artikel babagan tips binaraga kanthi cara umum lan lengkap, supaya sampeyan bisa ngerti luwih akeh jagad binaraga.



Artikel Kategori

6 Poin Utama kanggo Nggoleki Hasil binaraga sing Luwih Apik Gambar!

Temokake 6 Poin Penting kanggo Entuk Hasil sing luwih apik ing binaraga!

Temokake 6 faktor sing nggawe kabeh prabédan lan njamin asil binaraga sing luwih apik. Sampeyan bakal kaget karo tips sing bakal didaftar ing ...

Waca liyane
Temokake Screenshot 13 Tips Kanggo Nambah Hasil Bodybuilding

Sinau 13 Tips kanggo Nambah Hasil Binaraga

Temokake sawetara tips sing bisa nulungi wong-wong sing wis mandheg asile, bisa nambah bobot otot utawa ngilangi lemak! Mbok ...

Waca liyane
Gambar Musik Binaraga: Ngerteni Keuntungane!

Musik Binaraga: Ngerteni Keuntungane!

Temokake mupangat ngrungokake musik sajrone latihan bobot awak lan sinau babagan carane mbantu sampeyan entuk target lan asil sing luwih gedhe ...

Waca liyane
Gambar Endomorph: 6 Tips Ngapikake Hasil Binaraga!

Endomorphs: 6 Tips Ngapikake Hasil Binaraga!

Sinau 6 tips sing bisa digunakake saben Endomorph kanggo nambah asil kanthi latihan bobot, kanggo nambah bobot otot utawa ngilangi lemak! ...

Waca liyane
Temokake Gambar 10 Tips Binaraga Super sing Bakal Mbantu Hasil Sampeyan!

Temokake 10 Tips Binaraga Super sing Bakal Mbantu Asil Sampeyan!

Sinau babagan 10 tips binaraga utama, kanggo pamula lan kanggo sing wis suwe latihan. Iki minangka tips sing bisa dadi ...

Waca liyane
Gambar Binaraga kanggo Wong Luwih saka 40: 5 Tips kanggo Nambah Hasil!

Binaraga kanggo wong luwih saka 40: 5 tips kanggo nambah asil!

Yen sampeyan umur luwih saka 40 taun lan pengin urip sing luwih apik, artikel iki kanggo sampeyan. Sinau 5 langkah kanggo nambah ...

Waca liyane
Temokake Tips Gambar 7 Kanggo njaga Hasil sing Apik Sajrone Mangsa / Kadhemen

Temokake 7 Tips Kanggo njaga Hasil sing Apik Sajrone Musim Mangsa / Kadhemen

Sinau 7 tips supaya sampeyan bisa terus olahraga kanthi cepet sajrone musim salju lan supaya ora kliwat asil ...

Waca liyane
Sinau 5 Alasan Napa Umume Wong Ora Entuk Screenshot Diet

Sinau 5 Alesan Napa Umume Wong Ora Bisa Diet

Temokake sawetara sebab sing umume nggawe wong ninggali pola mangan lan ora bisa nggayuh kekarepan supaya awak ...

Waca liyane
Temokake Gambar 8 (wolu) Tips Awak Physique Pria!

Temokake 8 (wolung) Tips Kanggo Nduwe Fisik Fisik!

Sinau sawetara tips babagan nutrisi, nutrisi, lan latihan supaya sampeyan bisa nyedhaki awak atlit Mens Physique! ...

Waca liyane
Temokake 6 Tumindak Ekstremis sing Ngganggu Asil Sampeyan

Temokake 6 Tumindak Ekstremis sing Ngganggu Asil Sampeyan

Ekstrim iku dudu perkara sing cocog kanggo urip kita, lan Binaraga lan Diet ora beda! Temokake 6 tumindak Ekstremis, ...

Waca liyane
Gambar Estetika vs. Binaraga: Apa bedane?

Estetika vs. binaraga: Apa Bedane?

Apa sampeyan bisa misahake awak sing estetis saka awak patung kaya binaragawan? Mbok jaman saiki, iki mokal, kayane biasane ...

Waca liyane
Gambar Ngerti 6 Faktor Dhasar Kanggo Nggawe Hasil sing Apik Kanthi binaraga!

Ngerti 6 Faktor Dhasar Kanggo Nggawe Hasil sing Apik Kanthi binaraga!

Ngerteni sawetara Faktor ASAS, nuduhake pelatihan lan nutrisi, sing dilalekake dening umume para binaraga lan nyebabake asil sing ora apik ...

Waca liyane
Gambar Apa Fase Konsentris lan Fase Eksentrik?

Apa Fase Konsentrik lan Fase Eksentrik?

Ngerti apa Tahap Konsentris lan Tahap Eksentrik lan Temokake carane bisa mbantu latihan, nambah massa otot ...

Waca liyane
Gambar Anabolisme X Catabolism: Ngerteni luwih akeh babagan iki

Anabolisme vs Katabolisme: Ngerteni luwih akeh babagan iki

Ngerteni luwih becik apa tegese Anabolisme lan Katabolisme lan Sinau supaya awak dadi anabolik lan nyegah kahanan katabolik ....

Waca liyane
Gambar tilas sing diucapake, diucapake lan netral: Ngerteni bedane!

Genggeman supine, lafal lan netral: Ngerteni bedane!

Temokake bedane antarane 03 jinis genggeman sing paling akeh digunakake ing gym: terlentang, pronated lan netral, lan Sinau sing paling apik ...

Waca liyane
Gambar / Binaraga: Apa Iki, Sejarah lan Cara Miwiti!

Kesehatan / binaraga / binaraga: Apa Kuwi, Sejarah lan Cara Miwiti!

Sinau babagan sejarah olahraga sing sampeyan latih lan sinaoni babagan mupangate, cara miwiti lan Luwih Luwih! ...

Waca liyane
Gambar Meet 10 LIES sing nyritakake babagan Binaraga

Sinau 10 Lies sing dikandhani babagan Binaraga

Sinau 10 Lies sing isih sirkulasi ing gym lan pungkasane nggawe binaraga dadi bingung! ...

Waca liyane
Gambar Biotipe Corporeal lan Ciri-cirine! Ectomorph, Mesomorph lan Endomorph

Biotipe Corporeal lan Karakteristik! Ectomorph, Mesomorph lan Endomorph

Sinau babagan biotipe awak lan pentinge kanggo binaraga kasebut. Lan ngerteni uga, apa duweke ...

Waca liyane
Temokake 6 Alesan sing Bisa Ngalangi Sampeyan Supaya Kuwat lan Temtokake

Temokake 6 Alesan sing Bisa Ngalangi Sampeyan Supaya Kuwat lan Temtokake

Yen sampeyan wis suwe olahraga, nanging nganti saiki sampeyan durung bisa entuk Kuat lan DEFIN, bisa uga ana sawetara sebab sing ngalang-alangi sampeyan. Deleng ...

Waca liyane
Gambar Rhodiola Rosea: Sinau Kabeh Babagan Tanduran Iki!

Rhodiola Rosea: Sinau kabeh babagan Tanduran iki!

Sinau kabeh babagan tanduran Rhodiola Rosea lan goleki apa tujuane, apa mupangate, cara nggunakake, efek samping lan liya-liyane! ...

Waca liyane
Imaging hipertrofi lan hiperplasia: Ngerteni bedane

Hypertrophy lan Hyperplasia: Ngerteni Beda Antarane

Ngerteni beda antarane Hypertrophy lan Hyperplasia lan temokake kepiye sampeyan bisa nggayuh loro tingkat sel lan entuk asil liyane ...

Waca liyane
Sinau 5 Tips Gambar kanggo Sampeyan Mbusak "Gorden" Musim Mangsa!

Sinau 5 Tips Kanggo Sampeyan Ngindhari "Gorden" Musim Mangsa!

Sinau 05 tips supaya sampeyan bisa ngliwati musim salju lan ora nyelehake sikil ing nangka lan ngrusak asil sing sampeyan tekan saiki ....

Waca liyane
Deleng Jenis Busana Binaraga Paling Apik

Ngerti Jinis Klambi Paling Apik Kanggo Laku Binaraga

Temokake jinis sandhangan lan sepatu paling apik sing bisa digunakake sajrone latihan bobot awak lan luwih nyenengake, aman lan fitur ing ...

Waca liyane
Mandheg Gambar Akeh? Temokake 05 Masalah sing Nimbulaké Stagnasi Sampeyan!

Mandheg Akeh? Temokake 05 Masalah sing Nimbulaké Stagnasi Sampeyan!

Ngerteni 05 sebab sing nyebabake stagnasi otot lan nggawe sampeyan mandheg ngasilake asil binaraga lan ngerteni ...

Waca liyane
Gambar Latihan Luar Ruangan: Sawetara Poin Sampeyan Kudu Dikenal!

Latihan Luar Ruangan: Sawetara Poin Sampeyan Kudu Dikenal!

Praktek kegiatan fisik ing njobo migunani banget, nanging, ana sawetara pancegahan sing penting kanggo entuk asil sing apik! ...

Waca liyane
Gambar Binaraga: Kesehatan utawa ngrusak awake dhewe?

Binaraga: Kesehatan utawa ngrusak awake dhewe?

Apa sampeyan nindakake binaraga kanggo awake dhewe utawa miturut standar masyarakat? Ngerteni sethithik babagan subyek ing artikel iki ....

Waca liyane
Gambar Apa Penting ing Binaraga: Latihan sing beda-beda utawa Nambah Beban?

Apa Penting ing binaraga: Olahraga sing beda-beda utawa nambah beban?

Deleng ing artikel iki, beda-beda olahraga utawa tambahake beban. Kowe ngerti? ...

Waca liyane
Sinau Gambar 05 Tips Kanggo Mulai Binaraga Sawise Umur 40 Taun!

Sinau 05 Tips Kanggo Miwiti Binaraga Sawise Umur 40 Taun!

Temokake 5 strategi kanggo sampeyan sing umure luwih saka 40 taun lan pengin miwiti binaraga ... Apa kanggo Gain Massa, Kerugian Lemak, Estetika ...

Waca liyane
Ngerteni 07 kesalahan paling gedhe sing ditindakake pria ing binaraga

Temokake 07 kesalahan paling gedhe sing ditindakake pria ing binaraga

Ngerteni sawetara kesalahan gedhe sing ditindakake dening umume wong sing latihan binaraga lan sinau cara nyingkiri lan mbenerake, kanggo latihan sing luwih apik lan ...

Waca liyane
Kepiye sampeyan ngerti yen wayahe istirahat 'binaraga'?

Kepiye sampeyan ngerti yen wayahe istirahat 'binaraga'?

Ngerti pentinge ngerti carane ngimbangi protokol binaraga lan nemokake carane bisa ngaso, nanging ora kudu latihan.

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar

1 2 3 ... 7

Temokake kategori liyane: