fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

motivasi

Temokake artikel kanthi tips binaraga motivasi supaya bisa luwih motivasi ing olahraga binaraga.



Artikel Kategori

Imagem de As verdades que não te contaram por trás do fisiculturismo atual

Bebener sing Sampeyan Ora Nyaritakake Konco Binaraga Saiki

Ngerteni kabeh sing ana ing Binaraga Saiki lan Ngerteni sethithik babagan panggung mburi sing kudu dilalekake sawetara atlit ...

Waca liyane
Imagem de Conheça 5 dicas para melhorar sua saúde

Temokake 5 tips kanggo nambah kesehatan

Pengin ngerti 5 tips sing gampang lan gampang kanggo nambah kesehatan saiki? Dadi, waca artikel saiki ...

Waca liyane
Imagem de A musculação como auxílio para pessoas com necessidades especiais

Latihan bobot minangka pitulungan kanggo wong sing duwe kebutuhan khusus

Sinau babagan pentinge binaraga lan kegiatan fisik liyane kanggo wong sing butuh ...

Waca liyane
Imagem de A importância do poder da mente para o praticante de musculação

Pentinge Kekuwatan Pikiran kanggo Binaraga

...

Waca liyane
Imagem de A musculação tem sido sinônimo de qualidade de vida para você?

Apa binaraga wis sinonim karo kualitas urip kanggo sampeyan?

Ngerti carane wong wis salah tafsir binaraga kanggo non-atlit lan deleng manawa minangka bagean saka kualitas urip ...

Waca liyane
Imagem de Afinal, porque você não está tendo resultados na musculação?

Apa maneh, kenapa sampeyan ora entuk asil binaraga?

Ngerteni sepisan, kenapa sampeyan ora ngasilake binaraga! Apa ana masalah eksternal utawa internal? ...

Waca liyane
Imagem de O mundo fechado e as escolhas do praticante de musculação

Donya sing ditutup lan pilihan binaraga

Sinau sethithik babagan jagad binaraga lan binaraga sing ditutup lan temokake apa sejatine migunani kanggo sampeyan ....

Waca liyane
Imagem de A jornada pela reconstrução: Relato real de um bodybuilder

Perjalanan Mbangun Kembali: Crita Nyatane Binaragawan

Tindakake laporan Marcelo Sendon saben minggu kanggo nggoleki rekonstruksi otot ....

Waca liyane
Imagem de Academia de musculação ou ponto social de encontros?

Gym binaraga utawa nongkrong sosial?

Apa gym saiki luwih kaya pusat latihan utawa titik pertemuan kanggo kanca? Sing dikarepake kanggo ngerti ...

Waca liyane
Imagem de A importância de compactuar sonhos com sua realidade na musculação

Pentinge nuduhake impen karo kasunyatan sampeyan ing binaraga

Ngimpi iku penting, nanging kudu masuk akal, yen ora bakal dadi impen lan ora bakal kelingan. Ngerti kepiye sampeyan kudu ngimpi miturut ...

Waca liyane
Imagem de Musculação: solução ou problema sociocultural da sociedade contemporânea?

Binaraga: solusi utawa masalah sosial budaya ing masarakat kontemporer?

Ngerteni sawetara masalah sing wis nyebabake urip binaraga lan olahraga, kanthi cara sing negatif lan uga mbebayani ....

Waca liyane
Imagem de Você tem valorizado o próprio esporte que pratica?

Apa sampeyan ngurmati olahraga sing sampeyan lakoni?

Aku ndeleng akeh wong sing ngaku atlit binaraga nyepelekake olahraga kanthi akeh cara. Lan sampeyan, sanajan sampeyan dudu atlit, wis nindakake ...

Waca liyane
Imagem de A formação de um corpo requer paciência, esforço e dedicação

Pembentukan awak mbutuhake sabar, usaha lan dedikasi

Ngerteni manawa nggayuh tujuan sampeyan ora bakal kelakon sewengi utawa ing 3 wulan, amarga awak bisa digunakake kanthi cara kaya ngono ...

Waca liyane
Imagem de Treinar com inteligência é estar bem daqui alguns anos

Latihan kanthi cerdas wis apik sajrone sawetara taun

Mikir babagan masa depan lan latihan kanthi intelijen tegese njamin masa depan kanthi awak sing apik lan kesehatan sing apik! Elingi, kabeh ala wis rampung ...

Waca liyane
Imagem de Fisiculturismo: Um esporte mais ligado a questões psicológicas do que físicas

Binaraga: Olahraga sing ana gandhengane karo psikologis tinimbang masalah fisik

Mangerteni kekuwatan pikiran sing bisa ditemtokake nalika nggayuh tujuan ing binaraga! Duwe pikiran kuwat lan ...

Waca liyane
Imagem de Mundo x Bodybuilding

World x binaraga

...

Waca liyane
Imagem de Você luta por seus objetivos na musculação?

Apa sampeyan berjuang kanggo target binaraga?

Apa sampeyan ngupayakake tujuan ing binaraga utawa sampeyan minangka salah sawijining sing njaluk alasan kanggo nyalahake kekurangan fokus? ...

Waca liyane
Imagem de A importância de se traçar metas e objetivos na musculação

Pentinge nyetel target lan tujuan ing binaraga

Duwe tujuan lan tujuan ing binaraga iku penting banget supaya ora ana kesalahan utawa frustasi. Temokake sawetara target sing gampang supaya ...

Waca liyane
Imagem de A musculação e os estereótipos, como lidar?

Binaraga lan stereotipe, kepiye cara menehi hasil?

...

Waca liyane
Imagem de Quer ter corpo de homem? Então treine pernas como uma mulherzinha!

Apa sampeyan pengin duwe awak wong lanang? Dadi latih sikil kaya wong wadon cilik!

...

Waca liyane
Imagem de Motivacional: Você não está enganando a si próprio?

Motivasi: Apa kowe ora guyon?

...

Waca liyane
Imagem de O “mais ou menos” e o meio termo na musculação

"Kurang luwih" lan landasan tengah binaraga

Fokus karo target sing sampeyan goleki, aja nyerah ngimpi, amarga ing sawijining dina kabeh bakal kayektenan! ...

Waca liyane
Imagem de Nas últimas repetições são feitos os campeões do fisiculturismo

Ing repetisi pungkasan, binaraga binaraga digawe

...

Waca liyane
Imagem de O seu psicológico é a sua maior arma

Psikologis sampeyan minangka gaman paling gedhe

Sinau nguasai pikiran sampeyan lan fokusake target supaya sampeyan bisa sukses! ...

Waca liyane
Imagem de Musculação: Esporte e preconceito

Binaraga: Olahraga lan Prasangka

Ngerteni sethithik prasangka sing ditindakake para penyayang binaraga lan mungkasi perkara iki sapisan! ...

Waca liyane
Imagem de A busca por resultados rápidos na musculação

Panelusuran asil cepet ing binaraga

Apa sampeyan salah siji sing golek asil cepet ing gym? Apa sampeyan mikir bisa nambah otot lan ngilangi lemak sekaligus? Dadi wacanen ...

Waca liyane
Imagem de Musculação pode ser a solução

Binaraga bisa dadi solusine

Latihan bobot bisa dadi solusi kanggo macem-macem masalah fisik, mental, motor lan liya-liyane.

Waca liyane
Imagem de Mude sua mente

Ganti pikiran sampeyan

...

Waca liyane
Imagem de Hipocrisia nos esportes: O levantar de peso com hipocrisia e banalidade

Hipokrasi ing olahraga: ngangkat bobot kanthi munafik lan larangan

Ngerteni luwih becik kahanan Federasi Angkat Internasional ngganti peraturan ...

Waca liyane
Imagem de Aprenda a pensar como um fisiculturista

Sinau mikir kaya binaraga

Sinau mikir kaya binaragawan lan nemokake kesalahan latihan lan diet, saengga bisa nambah otot ...

Waca liyane




1 2

Temokake kategori liyane: