fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Tips latihan umum

Kategori kanggo artikel kanthi tips latihan umum, supaya sampeyan bisa nambah latihan binaraga lan entuk asil sing luwih apik.



Artikel Kategori

Kenali 5 Tips Kanggo Ngindhari Screenshot Overtraining

Ngerti 5 Tips Kanggo Nyingkiri Overtraining

Rasane awak kesel latihane? Sampeyan bisa uga bakal menyang Overtraining. Temokake cara ngenali gejala lan sawetara tips sing bakal mbantu ...

Waca liyane
Gambar Ronnie Coleman: Priksa 8 Tips Latihan Paling Dhuwur!

Ronnie Coleman: Temokake 8 Tip Latihan Paling Dhuwur!

Temokake 8 tips olahraga super saka master binaraga sejati Ronnie Coleman! Lan sinau babagan cara ngoptimalake olahraga kanggo asil liyane ...

Waca liyane
Gambar Calistenia: Olahraga sing saya akeh tuwuh ing saindenging jagad!

Calistenia: Olahraga sing saya akeh ing saindenging jagad!

Sinau luwih jero babagan Calistenia, sawijining olahraga sing saya akeh tuwuh ing saindenging jagad. Sinau apa, apa mupangate, latihan utama ...

Waca liyane
Gambar Hard Train utawa Train Hard: Ngerteni Beda!

Train Hard utawa Train Hard: Ngerteni Beda!

Luwih ngerti bedane latihan kanthi tliti lan olahraga kanthi tenanan. Waca cara endi sing sampeyan gunakake lan apa sejatine bisa ngasilake ...

Waca liyane
Latihan Beban Dhuwur X Latihan Beban Sithik: Sing luwih apik kanggo hipertropi otot?

Latihan kanthi beban dhuwur vs. Latihan kanthi beban sithik: endi sing luwih apik kanggo hipertropi otot?

Temokake cara paling apik kanggo nindakake latihan binaraga kanggo nambah massa otot (hipertropi): nggunakake latihan kanthi beban ...

Waca liyane
Apa Latihan Volume Jerman (GVT) bisa digunakake kanggo binaragawan?

Apa Latihan Volume Jerman (GVT) bisa digunakake kanggo binaraga?

Latihan Volume Jerman (GVT) minangka pelatihan sing ditujokake kanggo angkat besi lan ngowahi akeh juara ing taun 70an! Nanging apa dheweke ...

Waca liyane
Sinau 5 tips kanggo latihan nalika energine kurang layar

Sinau 5 tips kanggo latihan yen energi sampeyan sithik

Kenali 5 tips / teknik binaraga sing bakal mbantu sampeyan nglatih kanthi intensif sanajan dina-dina nalika duwe energi ...

Waca liyane
5 Faktor sing Sampeyan Kudu Sinau babagan Latihan Binaraga (lan sing bakal ngganti latihan) screenshot!

5 Faktor Sampeyan Kudu Sinau babagan Latihan Binaraga (lan bakal ngganti latian)!

Sinau 05 Faktor Penting banget kanggo Nindakake Latihan Binaraga lan manawa akeh wong sing lali, utawa ngeculake, lan sing ngganggu ...

Waca liyane
Gambar Ngerteni Faktor-faktor sing Pengaruh Latihan Binaraga sing Apik!

Ngerti Faktor sing Pengaruh Latihan Binaraga sing Apik!

Sinau sawetara Faktor sing Pengaruh Workout Binaraga sing Apik lan temokake carane sampeyan bisa duwe Latihan Binaraga sing Dirancang kanggo Sampeyan! ...

Waca liyane
Apa Kita Latih Kabeh Otot kanthi padha (gambar sing padha, repetisi, lsp)?

Apa Kita Latih Kabeh Otot Kanthi padha (set, wakil, lan liya-liyane)?

Apa sampeyan ngerti yen ora prelu nglatih saben otot kanthi cara sing padha (jumlah set lan perwakilan sing padha), sanajan tujuane yaiku ...

Waca liyane
Sinau babagan nindakake repetisi kanthi aman lan efektif!

Sinau babagan nindakake repetisi kanthi aman lan efektif!

Temokake carane nindakake repetisi sajrone latihan bobot awak, minimalake kemungkinan cilaka lan maksimal pangembangan otot ...

Waca liyane
Gambar saka Nenem Tips kanggo Nggawe Bagian Lemah Awak Sampeyan Sing Luwih Apik

Enem Tips Kanggo Ngembangake Bagian Lemah Awak Sampeyan Luwih Apik

Temokake kelemahane otot sampeyan lan sinau supaya bisa luwih efektif nganggo enem tips iki ...

Waca liyane
Rong tombol kanggo screenshot hypertrophy lan kekuatan

Rong Kunci kanggo Hypertrophy lan Gains Strength

Pengin ngerti sawetara tips dhasar supaya olahraga sampeyan efektif? Temokake kunci kanggo nambah massa lan kekuatan, pentinge ketegangan maksimal, ...

Waca liyane
Gambar saka Cara nggunakake mitra latihan kanthi luwih apik

Cara nggunakake mitra latihan kanthi luwih apik

Temokake 3 tips sing ora bisa dimanfaatake kanggo nggunakake latihan karo pasangan ...

Waca liyane
Gambar saka Apa aku kudu digawe sadurunge latihan?

Apa aku kudu latihan sadurunge latihan?

...

Waca liyane
Gambar pandhuan pelatihan Ectomorph kanggo entuk massa otot

Pandhuan Latihan Ectomorph kanggo Entuk Otot Massa

Sinau babagan dhasar latihan lan latihan sing cocog lan efektif kanggo individu ectomorph ....

Waca liyane
Gambar Latihan Wong telu: Cara Anyar Kanggo Nambah Hasil Binaraga Sampeyan

Katelu latihan: Cara anyar kanggo nambah asil binaraga

Sinau latihan sing digunakake kanggo nomer 3 lan gunggunge kanggo nemtokake jumlah latihan sing bakal ditindakake. Kanthi teknik iki sampeyan bakal ...

Waca liyane
Cuplikan metode latihan SST (Sarcoplasma Stimulating Training)

Sinau babagan metode latihan SST (Sarcoplasma Stimulating Training)

Liwat artikel iki, ngerteni cara latihan anyar sing diarani SST ....

Waca liyane
Gambar latihan bobot wiwitan kanthi latihan sing terisolasi utawa senyawa / multi-gabungan?

Miwiti latihan bobot kanthi latihan sing terisolasi utawa senyawa / multi-gabungan?

Kepiye cara paling apik kanggo sinau babagan latihan bobot, miwiti latihan kanthi latihan terisolasi utawa senyawa / multi-gabungan? Temokake ing artikel iki ......

Waca liyane
Ora ana wektu kanggo olahraga? Rasakake olahraga 15 lan 30 menit!

Ora ana wektu kanggo olahraga? Rasakake olahraga 15 lan 30 menit!

Ngerteni 2 latihan binaraga sing bakal mbutuhake wektu kurang saka 30 menit kanggo ngrampungake lan mandheg kanthi alesan "sampeyan ora duwe ...

Waca liyane
Teknik pelatihan lanjutan digunakake ing wektu sing padha!

Teknik pelatihan lanjutan digunakake ing wektu sing padha!

Temokake 3 teknik canggih sing bisa digunakake bebarengan kanggo nambah latihan bobot awak lan entuk luwih akeh asil! ...

Waca liyane
Gambar ARMAgedoon: Latihan sing bakal menehi owah-owahan ing tangan sampeyan

ARMAgedoon: Latihan sing bakal menehi owah-owahan ing tangan sampeyan

Sinau babagan cara merevolusi ukuran tangan, kanthi tip Marcelo Sendon babagan ARMagedoon ....

Waca liyane
Temokake 4 langkah maju kanggo ngatasi gambar stagnasi

Temokake 4 langkah maju kanggo ngatasi stagnasi

Sinau 4 gerakan olahraga binaraga kanggo aplikasi ing latihan lan tetep njaga variasi supaya ora stagnosis! ...

Waca liyane
Gambar saka Napa Kudu Nggawe Latihan Latihan Bobot Cekak?

Napa aku kudu nindakake latihan binaraga sing cendhak?

Ngerteni sawetara sebab kenapa sampeyan kudu nindakake olahraga kanthi cepet lan ora "ngentekake sedina muput" ing gym ...

Waca liyane
Temokake 6 mitos saka jagad binaraga lan fitness

Temokake 6 mitos saka jagad binaraga lan fitness

Kita nyritakake mitos binaraga supaya bisa entuk asil paling apik ing latihan ...

Waca liyane
Screenshot Tip Cepet: Sinau nglatih kanthi cerdas

Tip cepet: Sinau kanggo nglatih kanthi cerdas

Sinau penting latihan ganti lan olahraga nalika mlaku-mlaku ...

Waca liyane
Temokake 7 screenshot Tips Binaraga: Latihan Olahraga

Ngerteni 7 tips binaraga: olahraga mlaku

Sinau macem-macem variasi kanggo nindakake latihan sing beda ...

Waca liyane
10 Cara Nambah Screenshot Level Energi Sampeyan

10 Cara Kanggo Nambah Level Energi Sampeyan

Temokake cara sing gampang lan gampang sing bakal mbantu sampeyan sajrone olahraga, menehi energi luwih akeh kanggo latihan bobot lan uga ing urip ...

Waca liyane
Gambar saka FST-7 (Fascia Strech Training 7 set)

FST-7 (Latihan Fascia Strech 7 set)

Ngerteni kabeh babagan FST-7, sejarah, carane nindakake latihan iki, sapa sing bisa nindakake, pancegahan apa sing kudu ditindakake, cara nindakake nutrisi ...

Waca liyane
Ngerteni 6 poin psikologis sing bisa nyebabake latihan bobot awak

Ngerteni 6 poin psikologis sing bisa nyebabake latihan binaraga

Temokake sawetara cara sing bisa nyebabake psikologis sampeyan nalika nindakake olahraga ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar

1 2 3 ... 6

Temokake kategori liyane: