fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Tips Latihan Lengan

Kategori kanggo artikel kanthi tips latihan supaya sampeyan bisa nambah gegayuhan.



Artikel Kategori

Ngerti Gambar 10 Kesalahan Dasar sing Ngganggu Pangembangan Senjata

Ngerti 10 Kesalahan Dhasar sing Mbebayani Pangembangan Senjata

Temokake babagan 10 kesalahan sing bisa ngrusak pangembangan tangan sampeyan (bisep lan trisep) lan koreksi saiki kanggo nggayuh tangan gedhe lan kuwat! ...

Waca liyane
10 Taktik kanggo Nggawe screenshot Big Arms

Sinau 10 Taktik Kanggo Nggawe Senjata Gedhe

Yen sampeyan pengin nggawe tangan gedhe, kuwat lan wis ditemtokake kanthi apik, nanging durung ngerti kepiye, waca artikel iki lan sinaoni 10 taktik sing ora ana gunane! ...

Waca liyane
Cuplikan pelatihan Tripphase: Mbenerake asimetri ing lengen

Latihan Triphase: Mbenerake Asimetri ing Senjata

Ngembangake otot lan ndandani kelemahan kanthi Latihan Triphase ...

Waca liyane
Optimalake latihan lengen lan entuk asil sing luwih apik

Optimalake latihan tangan lan entuk asil sing luwih apik

Sinau 5 tips apik tenan kanggo nambah latihan senjata ...

Waca liyane
Gambar Turbin lengen sampeyan sajrone 45 menit

Gulungake tangan sampeyan sajrone 45 menit

...

Waca liyane
Gambar Latihan Sadurunge Popeye!

Latihan Panjaluk Popeye!

Temokake latihan sing nggawe sampeyan nelukake lengen pelaut Popeye! ...

Waca liyane
Sinau 7 sebab kenapa lengenmu ora tuwuh!

Sinau 7 sebab kenapa lengenmu ora tuwuh!

Temokake sawetara kesalahan sing sampeyan lakoni supaya sampeyan ora duwe tangan luwih gedhe! ...

Waca liyane
Cara lan rahasia gambar kanggo tangan sing kuwat lan gedhe

Cara lan Rahasia kanggo Senjata sing Kuat lan Gedhe

Temokake cara paling apik kanggo olahraga kanggo nelukake lengen sing kuat, kandhel lan gedhe ...

Waca liyane
Sinau 3 tips babagan cara supaya ora kakehan layar screenshot forearm

Sinau 3 Tips Cara Ngindhari Obrolan

Sinau sawetara tips sing kudu sampeyan tindakake ing rutinitas latihan supaya ora kakehan lengen lengen lan aja nyiksa ...

Waca liyane
Sinau 5 latihan sing bisa nyegah cilaka bangkekan

Temokake 5 latihan sing bisa nyegah cilaka bangkekan

Sinau babagan cara ngiyatake otot-otot pergelangan tangan lan supaya ora cilaka, mula saya suwe ora suwe latihan ...

Waca liyane
Gambar Pentinge kekuatan ing lengen ngisor

Pentinge kekuatan ing lengen ngisor

Ngerti pentinge duwe lengen lengen sing kuwat lan fungsional kanggo kabeh awak ...

Waca liyane
Mbangun gambar tangan sing gedhe lan kuwat tanpa nglatih sampeyan

Gawe lengen gedhe lan kuwat tanpa nglatih sampeyan

Temokake macem-macem jinis periodisasi sing prioritas ora nglatih tangan sampeyan kanggo nggawe tangan sing luwih gedhe lan kuwat! ...

Waca liyane
Apa latihan lengen iku prelu banget?

Apa latihan lengen iku prelu banget?

Apa latihan lengen iku prelu banget utawa wis cukup stimulasi latihan sinergis kayata lengen? Temokake ing artikel iki! ...

Waca liyane
Gambar latihan lengen kanggo binaragawan sing maju

Latihan lengen kanggo binaragawan sing luwih maju

Rasakake latihan binaraga majeng kanggo tangan lan jupuk tangan sing luwih gedhe, luwih padhet lan kuwat! ...

Waca liyane
Gambar saka Know 5 Top Mistakes in Arm Training

Ngerti 5 Kesalahan Paling Dhuwur ing Latihan Lengan

Temokake 5 kesalahan gedhe sing digawe ing latihan lengen lan sinaoni cara ndandani, supaya sampeyan bisa entuk latihan sing luwih apik, tangan sing luwih gedhe lan liya-liyane ...

Waca liyane
Gambar Ngerti 5 Teknik Kanggo Nambah Intensitas ing Latihan Lengan

Sinau 5 teknik kanggo nambah intensitas ing latihan lengen

Ngerteni sawetara tips supaya sampeyan bisa nambah intensitas ing latihan tangan lan saengga entuk luwih akeh asil kanggo pulih ...

Waca liyane
Sinau 6 Tips kanggo Bangunan screenshot Giant Forearms

Sinau 6 Tips kanggo Mbangun Lengan Raksasa

Ngerteni 6 tips sing bisa mbantu sampeyan nggawe lengen lengen sing luwih kuat, luwih padhet lan kuat, saengga katon hebat ...

Waca liyane
Gambar Genetika Lengan Tipis: Apa Kita Bisa Ngapikake Kanthi Latihan Berat?

Genetika Lengan Lancip: Apa Kita Bisa Ngapikake Kanthi Binaraga?

Temokake kepiye latihan bobot awak bisa mbantu wong sing duwe genetika lengen tipis lan jinis latihan lan ...

Waca liyane
Gambar Senjata: A Workout Back to Basics

Senjata: Latihan sing fokus ing dhasar

Temokake latihan senjata sing nggunakake latihan dhasar ing komposisine ....

Waca liyane
Gambar Tips Latihan kanggo forearms

Tips Latihan kanggo Forearms

Sinau babagan penting otot lengen lengen lan sawetara tips kanggo nambah olahraga! ...

Waca liyane
Mbangun tangan mutan ing tangkapan layar 2 minggu

Mbangun tangan mutan sajrone 2 minggu

Temokake rutinitas sing negesake latihan lengen, saengga bisa nambah gagal otot! ...

Waca liyane
Cepet ndeleng gambar layar latihan lengen ngisor

Priksa cepet latihan lengen lengen

Apa olahraga lengen tangan penting kanggo hipertropi sakabèhé? Temokake saiki ing artikel iki! ...

Waca liyane
Gambar latihan lengen

latihan lengen

...

Waca liyane
Sinau babagan cara nggawe tangan sing gedhe lan kuwat!

Sinau babagan carane nggawe tangan sing kuwat lan gedhe!

Temokake latihan sing bakal nggawe tangan sampeyan gedhe lan kuwat! ...

Waca liyane
Gambar 10 tips kanggo nggawe tangan gedhe lan kandhel

10 Tips Mbangun Senjata Gedhe, Kandhel

...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: