fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

latihan sikil

Sinau kabeh latihan sikil / pedhet sing ana lan sinaoni tips supaya sampeyan bisa nindakake kanthi bener ing olahraga.



Artikel Kategori

Ngerti tangkapan layar Latihan Pedhet Paling Apik

Temokake Olahraga Pedhet Paling Apik

Temokake latihan sing apik kanggo 03 kanggo bocah-bocah lan miwiti TODAY kanggo nggawe pedhet sing luwih gedhe lan luwih jelas! ...

Waca liyane
Gambar Flexora Tabel: Olahraga Latihan Paha ngisor sing paling apik

Tabel Flexora: Olahraga sing Apik banget kanggo Kantor Pusat Paha

Temokake latihan Mesa Flexora, utawa tabel Romawi, lan sinaoni variasi, cara nindakake kanthi bener, anatomi lan aktivasi otot, lan ngapa ...

Waca liyane
Gambar Kaku: Olahraga kanggo nguatake hamstring

Kaku: Olahraga kanggo nguatake hamstring

Temokake latihan sing penting kanggo dilebokake ing latihan sikil lan entuk luwih akeh asil ing paha paha, olahraga Kaku ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan Paling Populer kanggo Sikil Gedhe lan Gedhe!

Sinau 05 Latihan Paling Ndhuwur supaya Kaki Gedhe lan Gedhe!

Ngerti manawa latihan 05 sing ora bisa dilalekake ing tungkak ngisor (sikil) sampeyan! ...

Waca liyane
Lenggah Gambar Gemini: Cara Nggawe Olahraga sing Apik banget

Kembar Lungguh: Cara Nggawe Olahraga sing Apik Iki

Temokake salah sawijining latihan sing paling apik kanggo pedhèt, Sitting Twin, latihan ngisolasi sing bakal ndadekake anak sapi dadi otot murni! ...

Waca liyane
Gambar Pencet Kaki: Apa macem-macem posisi sikil bisa ngaktifake otot sing beda?

Pencet Kaki: Apa macem-macem posisi sikil bisa ngaktifake otot sing beda?

Temokake ing artikel iki manawa beda-beda posisi sikil sampeyan nalika nindakake Leg Press bakal ngaktifake otot kanthi beda utawa ora. Sejatine ...

Waca liyane
Gambar Kursi Extender: Apa Kanggo, Eksekusi sing Benar, Variasi lan Liyane!

Kursi Extender: Apa Kanggo, Eksekusi sing Benar, Variasi lan Liyane!

Sinau latihan kursi ekstensi lan temokake otot sing digunakake, apa tujuane, cara nindakake kanthi bener, variasi lan cara mbusak ...

Waca liyane
Gambar latihan papat sikil paling dhuwur

Papat latihan sikil sing paling apik

Temokake saiki 4 latihan sikil paling apik sing bakal ditindakake ing mesin ....

Waca liyane
Ndandani 5 kesalahan umum nalika mbukak penet sikil

Ndandani 5 kesalahan umum ing eksekusi penet sikil

Sinau 5 kesalahan sing ditindakake nalika nglakokake pers sikil lan ngerti cara mbenerake supaya ora kompromi asil sampeyan lan nyebabake cilaka mbesuk ...

Waca liyane
Gambar saka Sinau 15 Teknik Kanggo Nambah Intensitas Latihan Kaki

Sinau 15 Teknik kanggo Nambah Intensitas Latihan Kaki

Sinau sawetara teknik lan praktik kanthi intensif ing latihan sampeyan kanggo entuk bathi sing relevan ing anggota ngisor ...

Waca liyane
Gambar Squat Back utawa Front: Sing luwih apik?

Squat Back utawa Front: Sing paling apik?

Ngerteni rong jinis jongkok, siji nggunakake bilah ing mburi sirah lan liyane saka ngarep, lan temokake endi sing paling apik! ...

Waca liyane
Gambar Running Hack Machine 45º kanthi bener

Nggawe Mesin Hack kaping 45 kanthi bener

Temokake otot apa sing bisa digunakake Mesin Hack 45º, apa cara paling apik kanggo nyedhiyakake piranti ing piranti ...

Waca liyane
Gambar kanthi bener nglakokake penet sikil kaping 45

Bener nglakokake pers sikil kaping 45

Sinau babagan cara nggunakake mesin sing paling apik ing endi ekstensi sikil, sing luwih dikenal kanthi jeneng Leg-press 45º. Lan ngerteni carane nggawe ...

Waca liyane
Apa squat gratis sing jero iku olahraga sing aman lan bisa ditindakake?

Apa squat gratis sing jero iku olahraga sing aman lan bisa ditindakake?

Temokake carane squat gratis minangka squat sing aman lan efektif banget ...

Waca liyane
Dhaptar gambar kanthi latihan sikil sing paling apik

Dhaptar latihan sikil sing paling apik

Temokake latihan sing paling apik kanggo otot sikil sampeyan, sinau kanggo nindakake lan macem-macem latihan, dadi sampeyan bakal entuk luwih akeh stimulasi ...

Waca liyane
Gambar saka Apa praktik deadlift aman?

Apa praktik deadlift aman?

Temokake manawa deadlift minangka latihan sing aman lan kepiye cara supaya ora ana komplikasi ...

Waca liyane
Gambar Squat Ngarep: Sinau sawetara variasi olahraga

Squat Depan: Sinau Sawetara Variasi Olahraga

Temokake sawetara variasi jongkok ngarep lan tingkatake latihan sikil kanthi latihan anyar ...

Waca liyane
Digdaya sikil sing kuwat nganggo gambar squats

Entuk sikil sing kuwat nganggo jongkok

Temokake kenapa squat minangka latihan sing paling apik kanggo tungkak ngisor lan salah sawijining sing paling apik ing binaraga umume, lan sinaoni ...

Waca liyane
Gambar Sissy Squat ing Mesin Hack

Sissy Squat ing Mesin Hack

...

Waca liyane
Gambar seri super ing penculik: nggawe glute!

Seri Super ing penculik: ngukir glute!

...

Waca liyane
Gambar Squat Gratis: Cara Nindakake TIPS sing bener lan Olahraga!

Squat Gratis: Cara Nindakake TIPS sing bener lan Olahraga!

Sinau babagan carane nindakake olahraga Squat Gratis kanthi bener lan nemokake akeh TIPS sing bakal mbantu sampeyan nambah asil kanthi luwih ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: