fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Tips Latihan Bahu

Kategori kanggo artikel kanthi tips latihan supaya sampeyan bisa ningkatake pundhak / deltoid.



Artikel Kategori

Mbangun Gambar Pundhak GIANT kanthi Pelatihan TANPA Tradhisional!

Nggawe Pundhak GIANT kanthi Pelatihan TANPA Tradhisional!

Sinau babagan NO Bahu Latihan tradisional supaya sampeyan bisa nggawe PALING GILIS lan dadi landasan pundhak manungsa sejatine! ...

Waca liyane
Screenshot Bahu: Apa sampeyan bisa nggunakake mung sepasang dumbbells?

Latihan Pundhak: Apa sampeyan bisa nggunakake mung sepasang dumbbells?

Sinau babagan carane nindakake olahraga super bahu kanthi nggunakake sepasang dumbbells. Delengen carane asile bisa cukup memuaskan nalika mbukak saka ...

Waca liyane
Screenshot saka Waca 4 Strategi Latihan Bahu sing Bisa ngrusak Asil Sampeyan

Deleng 4 Strategi Latihan Bahu sing Bisa ngrusak Asil Sampeyan

Ora kabeh strategi sing kita sinaoni bisa efektif kanggo olahraga. Amarga iku, aku arep ngandhani 4 wong sing bisa mecah asil sampeyan ing ...

Waca liyane
Gambar Latihan Deltoid: Ngerti poin sing paling penting

Latihan Deltoid: Ngerteni Poin Sing Paling Penting

Sinau poin utama kanggo nindakake latihan bahu sing efektif lan entuk asil sing apik ...

Waca liyane
Gambar Latihan Deltoid: Fokus ing telung kepala

Latihan Deltoid: Fokus ing Telung Kepala

Sinau babagan carane nglatih kabeh telung kepala deltoid lan wiwiti otot sing luwih kuat, luwih padhet lan luwih jelas! ...

Waca liyane
Screenshot Bahu / Deloutid Workout!

Latihan Bahu / Deltoid!

Temokake latihan sing bakal ngrusak pundak sampeyan lan nggawe sampeyan metu saka gym kanthi nangis, nanging kanthi asil sing apik! Rusak pundak / deltoid! ...

Waca liyane
Tips Ngindhari Gambar Cedera Cuff Rotator

Tips kanggo nyegah cilaka manset rotator

Ngerteni sawetara tips supaya kita bisa nyegah cidera rotator, supaya ora kalebu olahraga ...

Waca liyane
Sinau 3 tips kanggo pundak Sepur liyane èfèktif gambar

Sinau 3 Tips kanggo Bahu Latihan kanthi Efektif

Sinau 3 tips sederhana sing bakal mbantu sampeyan sajrone olahraga pundhak sabanjure, dadi ora nggawe kesalahan sing ora perlu ...

Waca liyane
Gambar saka Napa kita ora kudu olahraga pundhak luwih saka sepisan seminggu?

Napa ora kudu nglatih pundhak luwih saka sepisan seminggu?

Sinau sawetara sebab kenapa aku ora mikir yen pundhak kudu dilatih luwih saka sepisan seminggu ....

Waca liyane
Gambar Pundhak: klompok sing salah paham ing binaraga

Pundhak: klompok sing salah paham ing binaraga

Ngerti cara kerja klompok pundhak, klompok cilik nanging sensitif, lan wiwit duwe asil sing luwih apik, supaya bisa ngalami risiko cilaka ....

Waca liyane
Nglatih sikil lan pundhak ing dina sing padha ora apike

Nglatih sikil lan pundhak ing dina sing padha ora apike

Nggunakake dina sing padha kanggo nglatih sikil lan pundhak bisa uga ora apike. Ngerti kenapa lan kepiye sampeyan kudu ...

Waca liyane
Ketemu 6 Kesalahan sing Sering Digawe ing Screenshot Latihan Deltoid

Ngerti 6 kesalahan sing asring digawe ing latihan deltoid

Temokake 6 kesalahan sing asring digawe sajrone latihan deltoid lan sinau supaya ...

Waca liyane
Gambar Pamisahan Dennis James Shoulder Training lan komentar utama

Divisi latihan bahu Dennis James lan komentar utama

Temokake latihan bahu dhasar lan sederhana sing ditindakake dening atlit profesional Dennis James! ...

Waca liyane
Gambar Latihan Bahu karo Fernando Sardinha

Latihan bahu karo Fernando Sardinha

...

Waca liyane
Gambar Latihan Deltoid: Pembantaian 360º

Latihan Deltoid: pembantaian 360 °

Temokake saran latihan kanggo deltoid sing tujuane nggarap otot ing 360º ...

Waca liyane
Gambar Telung Latihan sing Lalen ing Latihan Bahu

Telung latihan sing lali ing latihan pundhak

Temokake sawetara variasi olahraga pundhak sing bakal mbantu sampeyan ngilangi rutinitas olahraga! ...

Waca liyane
Gambar pelatihan kanggo deltoid lan trapezius

Latihan kanggo deltoid lan trapeze

...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: