fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Olahraga Bicep

Sinau kabeh latihan bisep sing ana lan sinaoni tips supaya sampeyan bisa nindakake kanthi bener ing olahraga.



Artikel Kategori

Imagem de Exercícios avançados para construir bíceps incríveis!

Latihan lanjutan kanggo nggawe bisep sing luar biasa!

Temokake sawetara latihan, tips lan teknik lanjutan kanggo dilebokake ing olahraga lan gawe bisep sing luwih gedhe, kuwat lan luwih akeh! ...

Waca liyane
Imagem de Rosca direta, inversa e martelo: Conheça a diferença entre os exercícios!

Barbell, Thread Reverse lan Pethel: Ngerteni bedane latihan!

Temokake bedane ing antarane 3 latihan curl bicep, curl barbell, curl hammer lan reverse curl, lan sinau nalika ...

Waca liyane
Imagem de Conheça 05 Principais Exercícios para ter Bíceps Fortes e Volumosos!

Sinau 05 Latihan Paling Ndhuwur kanggo Bisep Kuat lan Akeh!

Sinau 05 Latihan Utama kanggo Bisep Brachial lan bangun tangan sing tambah simetris, kuat, fungsional lan akeh banget !! ...

Waca liyane
Imagem de Rosca Martelo: execução correta, biomecânica, benefícios

Utas palu: eksekusi sing bener, biomekanik, mupangat

Temokake Rosca Martelo, salah sawijining latihan paling apik kanggo nglatih otot brachioradialis. Sinau babagan nindakake olahraga kanthi bener, biomekanik lan liya-liyane ...

Waca liyane
Imagem de Rosca Direta: Como Executar Corretamente o Melhor Exercício para Bíceps!

Curl Straight: Cara Nggawe Olahraga Bicep Paling Apik kanthi Bener!

Temokake salah sawijining latihan sing paling kuat ing latihan bisep, barbel curl lan sinau babagan cara nindakake kanthi bener, anatomi lan biomekanik ...

Waca liyane
Imagem de Três dicas que você não conhecia para serem usadas no treino de bíceps

Telung tips sing sampeyan ora ngerti bisa digunakake ing latihan bisep

Ngerteni dhasar kanggo latihan bisep sing apik ...

Waca liyane
Imagem de Os 4 melhores exercícios de bíceps para realizar em máquinas

4 Latihan Bicep Paling Apik Kanggo Nggawe Mesin

Temokake papat latihan bisep ing mesin kanggo nggedhekake asil ...

Waca liyane
Imagem de Conheça um treino destruidor de braços

Ketemu latihan ngrusak lengen

Yen sampeyan pengin nggawe tangan sampeyan raksasa, sinaoni ing artikel iki latihan sing paling apik sing bakal mbantu tuwuh! ...

Waca liyane
Imagem de Lista de todos os exercícios de bíceps

Dhaptar kabeh latihan bisep

Temokake dhaptar sing duwe kabeh latihan bisep sing bisa ditindakake ing gym lan propose variasi anyar kanggo otot ...

Waca liyane
Imagem de Rosca para bíceps, qual a melhor barra: W, EZ ou Reta?

Bicep curl, bar endi sing luwih apik: W, EZ utawa Straight?

Nalika arep nindakake latihan kanggo latihan bisep, bar endi sing kudu digunakake ing latihan? ...

Waca liyane





Temokake kategori liyane: