fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Tips Latihan Mbalik

Kategori kanggo artikel kanthi tips latihan supaya sampeyan bisa nambah bangunan mburi / mburi.



Artikel Kategori

Gambar Coronavirus: Latihan Pulangan Lengkap Tanpa Ninggalake Ngarep

Coronavirus: Latihan Pulangan Lengkap Tanpa Ninggalake Ngarep

Sinau sawetara latihan sing bisa ditindakake kanggo otot dorsal (punggung) lan olahraga nganti ora metu saka omah nalika karantina ...

Waca liyane
Sinau 4 tips supaya latihan dorsal (bali) luwih intensif!

Sinau 4 tips supaya latihan punggung sampeyan luwih intens!

Sinau 4 latihan kanggo nyelehake rutinitas latihan punggung lan dapatkan otot sing amba, amba lan berkembang kanthi apik ....

Waca liyane
Gambar saka Meet a Back (Back) lan Back Shouldout Workout kanggo Wanita

Temokake Latihan Pundur (Punggung) lan Pundhak kanggo Wanita

Latihan dorsal (punggung) lan pundhak mburi sing efisien banget fokus ing pamirsa wanita! ...

Waca liyane
Gambar Latihan Pectoral lan Punggung (Bali) Lengkap

Latihan dada lan punggung (punggung)

Temokake manawa bisa nglatih dodo lan bali ing dina sing padha, kanthi latihan sing padha, kanthi irit lan kanthi asil otot sing apik banget! ...

Waca liyane
Temokake gambar WORKOUT sing musnah kanggo lat (punggung) lan bisep

Temokake WORKOUT sing ngilangi dorsal (punggung) lan bisep

Temokake saran latihan sing bakal ngrusak kabeh kekuwatan sampeyan yen sampeyan bisa nggayuh pungkasan. Pengin menehi ...

Waca liyane
Gambar Latihan Punggung: Fokus ing Jembar Bali lan Kandel

Latihan punggung: Fokus ing jembaré mburi lan kekandelan

...

Waca liyane
Gambar kesalahan Know 8 sing digawe ing deadlift (lan sinau mbenerake)

Ngerti 8 kesalahan sing digawe ing deadlift (lan sinau mbenerake)

Sinau 8 kesalahan sing umum banget nalika nggawe deadlift (sampeyan bisa uga nggawe) lan nemokake carane mbenerake, supaya bisa ...

Waca liyane
Sinau 3 Cara kanggo Nambah Kekuwatan sampeyan ing tangkapan layar Bar Fixed

Sinau 3 Cara Nambah Kekuwatan ing Bar Telpon

Ngerteni sawetara tips supaya sampeyan bisa entuk kekuwatan lan nindakake latihan bar tetep kanthi luwih gampang lan rampung ...

Waca liyane
Gambar saka Apa praktik deadlift aman?

Apa praktik deadlift aman?

Temokake manawa deadlift minangka latihan sing aman lan kepiye cara supaya ora ana komplikasi ...

Waca liyane
Gambar Pelatihan Punggung lan Punggung / Kaki kanggo Binaragawan Lanjut

Latihan punggung lan hamstring / sikil kanggo binaraga sing maju

Sinau babagan divisi latihan sing ora digunakake, nanging bisa menehi asil sing apik, utamane amarga sinergi. Nanging, iku aja digunakake dening para pamula ....

Waca liyane
Sinau babagan cara njaluk tutup sing jembar lan kandhel kanthi tips sederhana

Sinau babagan cara njaluk tutup sing jembar lan kandhel kanthi tips sederhana

Ngerteni sawetara latihan lan organisasi latihan kanggo entuk gantung sing luwih gedhe lan simetris ...

Waca liyane
Gambar tips Tahu kanggo ngembangake pérangan tengah dorsal

Sinau babagan tips kanggo nggawe sisih tengah dorsal

Temokake sawetara latihan sing bisa mbantu sampeyan nambah sisih tengah ...

Waca liyane
Gambar tips kanggo dayung kanthi efisiensi maksimal

Tips kanggo dayung kanthi efisiensi maksimal

Ngerteni sawetara tips sing bakal mbantu sampeyan nindakake latihan dayung kanthi luwih akurat lan luwih bener ...

Waca liyane
Temokake 4 kesalahan sing digawe nalika nindakake screenshot mati

Temokake 4 Kesalahan sing Digawe Nalika Nindakake Deadlift

Ngerti 4 kesalahan umum sing nindakake olahraga deadlift lan mbenerake, kanggo entuk asil sing luwih akeh lan nyuda resiko cilaka ...

Waca liyane
Gambar Dorsal: Klompok pungkasan sing sampeyan latih kanthi bener

Dorsals: Klompok pungkasan sing sampeyan sinau kanthi bener

Dorsal (punggung) minangka klompok sing paling angel dilatih, amarga kompleksitas sinau. Dadi, sinaoni sawetara tips supaya luwih gampang lan luwih apik ...

Waca liyane
Deleng 5 tips kanggo nambah bobot ing deadlift

Sinau 5 tips kanggo nambah bobot deadlift

Temokake 5 tips cepet sing bakal mbantu nambah bobot nalika olahraga mati! ...

Waca liyane
Screenshot Latihan Balik: Gawe duplikat kanggo mburi

Latihan Pungkasan: Gawe duplikat kanggo Punggung

Temokake latihan punggung sing apik banget lan mateni punggung awak! ...

Waca liyane
Gambar saran latihan bali musim

Saran latihan bali musim

Temokake latihan punggung sing apik kanggo sampeyan sing ana ing musim ...

Waca liyane
Ngerti 5 kesalahan sing digawe ing latihan punggung

Ngerti 5 kesalahan sing digawe ing latihan punggung

Temokake babagan limang kesalahan ing latihan punggung sing digawe dening sawetara atlit lan tindakake kanthi beda, aja nganti digawe! ...

Waca liyane
Gambar Latihan Pungkur

Latihan bali

...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: