fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Tips Latihan Aerobik

Kategori kanggo artikel kanthi tips latihan supaya sampeyan bisa nambah aerobik.



Artikel Kategori

Sinau 5 Tips Ngleksanani Olahraga Aerobik Sajrone Otot Entuk Otot Sampeyan!

Sinau 5 Tips Kanggo Ngleksanani Aerobik Sajrone Otot Entuk Otot!

Ngerteni sawetara tips sing bisa mbantu sampeyan olahraga aerobik (mlayu, bersepeda lsp) sajrone fase nambah massa otot, tanpa ngrusak ...

Waca liyane
Screenshot Metode Tabata: Latihan Singkat, Intensif Kanggo Ilang Lemak!

Cara Tabata: Latihan Singkat, Intensif Kanggo Kurangi Lemak!

Temokake cara cepet, kuat lan cendhak sing bakal mbantu ngilangi lemak lan ningkatake kahanan fisik lan estetika ...

Waca liyane
Gambar Aerobik Puasa (AEJ): Bebener, kesalahan lan hits

Aerobic Puasa (AEJ): Bebener, kesalahan lan hits

Temokake kasunyatan, kesalahan, lan hit babagan olahraga aerobik pasa (AEJ)! Yen sampeyan uga nindakake, delengen manawa sampeyan nindakake ...

Waca liyane
Sinau 5 tips kanggo nambah efisiensi latihan HIIT

Temokake 5 tips kanggo nambah efisiensi latihan HIIT

Temokake sawetara tips supaya latihan HIIT bisa dadi luwih efektif, ngoptimalake asil kanggo nggoleki bobot ...

Waca liyane
Gambar saka Apa layak dilakoni aerobik sawise latihan bobot?

Apa pantes dilakoni aerobik sawise latihan bobot?

Temokake apa bener olahraga olahraga aerobik sawise latihan bobot, preduli karo target sing sampeyan lakoni ...

Waca liyane
Gambar aerobik bisa nggawe sampeyan FAT

Aerobes bisa nggawe sampeyan FAT

Temokake kepiye olahraga aerobik bisa nyebabake pengurangan lemak kanthi negatif, nyebabake persentase sampeyan nambah lan sinau babagan cara ngatasi masalah iki ....

Waca liyane
Gambar saka Sampeyan ora prelu aerobik kanggo ngilangi lemak

Sampeyan ora prelu aerobik kanggo ngilangi lemak

Olahraga aerobik diarani paling apik kanggo ngobong lemak, nanging apa iki pancen bener? Ing artikel iki sampeyan bakal ngerti yen sampeyan bisa kalah ...

Waca liyane
Gambar latihan aerobik: apa bener sadurunge utawa sawise latihan bobot awak?

Latihan aerobik: apa bener kanggo nindakake sadurunge utawa sawise latihan bobot awak?

Apa bener kanggo nindakake latihan aerobik sadurunge utawa sawise latihan bobot awak? Temokake "jaman sing bener" lan priksa asil sing luwih apik ing target sampeyan ...

Waca liyane
Gambar HIIT: Latihan Aerobik Interval Intensitas Tinggi

HIIT: latihan aerobik interval intensitas dhuwur

Temokake HIIT, latihan aerobik interval intensitas dhuwur sing bakal mbantu ngilangi lemak tanpa ngilangi massa otot ....

Waca liyane
Gambar aerobik kanggo ectomorph?

Senam aerobik menyang ectomorph?

Sampeyan sing duwe biotipe ectomorph bakal ngerti ing artikel iki yen olahraga aerobik pancen migunani kanggo sampeyan! ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: