fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Nutrisi kanggo nambah massa otot

Kategori kanggo artikel babagan nutrisi olahraga kanggo entuk massa otot. Sinau babagan carane entuk massa tanpa lemak kanthi efisien.



Artikel Kategori

Gambar Kue Whey: Sinau 10 Resep Sederhana!

Kue Whey: Sinau 10 Resep Sederhana!

Sinau 10 Resep Kue Power Fit! Aja nandhang sangsara sajrone panganan, sinaoni supaya luwih enak lan luwih sehat kanthi resep sing dibedakake lan nutrisi.

Waca liyane
Gambar Saran Entuk Entuk Entuk Entuk bobot kanggo 60kg Wong

Saran Diet Gain Bobot kanggo 60kg Wong

Deleng saran sing apik kanggo diet supaya bisa nambah massa otot kanggo 60kg wong. Sinau menu, jadwal lan apa sing kudu ...

Waca liyane
Ketemu 4 Panganan Super Murah sing Apik Kanggo Entuk Gambar Otot!

Temokake 4 Panganan Super Murah sing Apik Kanggo Entuk Otot!

Temokake sawetara pilihan panganan murah sing efektif banget kanggo entuk asil sing dienggo ing binaraga, nalika individu lagi entuk ...

Waca liyane
Temokake Apa 20 Panganan Paling Dhuwur Kanggo Entuk Otot

Temokake Apa 20 Panganan Paling Dhuwur Kanggo Entuk Massa Otot

Deleng dhaptar kasebut kanthi 20 panganan paling apik kanggo entuk massa otot, lan lebokake ing panganan! Iki minangka sumber mikro lan macronutrients sing ...

Waca liyane
Ningkatake Otot Kanthi Gambar Diet Vegetarian

Tambahake Otot Kanthi Diet Vegetarian

Temokake kepiye Vegetarian / Vegan bisa entuk asil sing apik ing Gain Otot kanthi Diet Vegetarian! ...

Waca liyane
Gambar Panganan Sawise Latihan: Temokake Pandhuan Lengkap

Panganan Post-Workout: Temokake Pandhuan Lengkap

Temokake Pandhuan Lengkap babagan apa sing kudu dipangan ing panganan sawise latihan (sawise latihan bobot awak): protein, karbohidrat lan lipid, kanggo ...

Waca liyane
Gambar Kacang Kacang - Mbantu sampeyan entuk massa otot

Kacang Kacang - Mbantu kanggo ngasilake massa otot

Sinau babagan mupangate butter kacang, carane golek lemak, informasi nutrisi, ing endi tuku, cara nggawe, jumlah konsumsi sing ideal, cara nggunakake ing panganan lan ...

Waca liyane
Gambar pandhuan pelatihan Ectomorph kanggo entuk massa otot

Pandhuan Latihan Ectomorph kanggo Entuk Otot Massa

Sinau babagan dhasar latihan lan latihan sing cocog lan efektif kanggo individu ectomorph ....

Waca liyane
10 Langkah Nambah Gambar Kalori Diet

Ngerti 10 Langkah Kanggo Nambah Kalori Diet

Yen sampeyan pengin sinau babagan konsumsi kalori ing panganan, apa kanggo nambah massa otot utawa nyuda bobot awak, ngerti ...

Waca liyane
Ngerteni 5 Sumber Protein sing Apik kanggo Gain Otot

Temokake 5 sumber protein sing apik kanggo entuk massa otot

Temokake sumber protein sing paling apik kanggo binaragawan, lan mandheg mangan pitik saben dina ...

Waca liyane
Gambar Ngerteni sawetara wiji sing bisa mbantu binaraga

Temokake sawetara wiji sing bisa mbantu binaraga

Temokake sawetara wiji sing bisa digunakake ing panganan lan nambah kesehatan lan bathi binaraga! ...

Waca liyane
Gambar Tip Cepet: Ngombe susu lan tambah akeh otot

Tip cepet: Ngombe susu lan tambah akeh otot

Sinau babagan carane susu bisa dadi panganan penting kanggo sampeyan supaya bisa nambah otot luwih gedhe ...

Waca liyane
Gambar Ngerteni Sumber Karbohidrat sing Apik Kanggo Keuntungan Otot

Ngerti sumber karbohidrat sing apik kanggo nambah massa otot

Temokake sawetara sumber karbohidrat sing apik kanggo sampeyan kalebu ing diet nambah massa otot lan wiwiti asil liyane ...

Waca liyane
Sinau babagan cara nggawe diet kanggo screenshot tangkapan otot

Sinau Cara Nggawe Diet Kanggo Entuk Massa Otot

Sinau langkah demi langkah carane nyiyapake panganan lan panganan kanggo entuk massa otot! ...

Waca liyane
Gambar Ngerteni 7 Langkah-langkah Utama kanggo Struktur Diet Otot

Temokake 7 langkah dhasar kanggo nyusun pola diet otot

Ngerteni sawetara tips dhasar sing bakal mbantu sampeyan nyusun pola diet kanthi cara sing cukup kanggo entuk massa otot! ...

Waca liyane
Gambar Temokake 4 Cara kanggo Nambah Kalori ing Diet Sampeyan

Temokake 4 cara kanggo nambah kalori ing panganan

Sinau sawetara tips supaya sampeyan bisa nambah konsumsi kalori tanpa mbebayani awak lan metabolisme ...

Waca liyane
Gambar Tip Cepet: Sampeyan ora butuh akeh karbohidrat kanggo entuk massa otot

Tip cepet: Sampeyan ora butuh akeh karbohidrat kanggo entuk massa otot

Sinau kenapa sampeyan ora butuh karbohidrat sajrone diet lan golek cara ngganti tanpa ngilangi massa otot ...

Waca liyane
Gambar Temokake 7 Panganan sing Beda Kanggo Entuk Otot

Temokake 7 panganan sing beda kanggo entuk massa otot

Ngerteni sawetara panganan sing beda-beda, sing ora digunakake dening binaraga, nanging yen digunakake kanthi becik bisa nambah bathi otot ...

Waca liyane
Gambar Meet 4 Pangowahan Diet Sederhana sing Bakal Nuwuhake Otot

Temokake 4 pangowahan diet sing gampang sing bakal ngasilake otot

Temokake sawetara pangowahan sing bisa sampeyan lakoni kanggo diet lan ngoptimalake kanggo nambah nambah otot ...

Waca liyane
Deleng sawetara cemilan sing gampang lan praktis kanggo hipertropi

Temokake sawetara cemilan sing gampang lan praktis kanggo hipertropi

Ngerteni sawetara cemilan supaya sampeyan bisa mangan kanthi bener kapan wae, mula ora diet ...

Waca liyane
Gambar kanggo [BOOK] Pandhuan diet lan suplemen kanggo nambah massa otot

[BUKU] Pandhuan panganan lan suplemen kanggo nambah massa otot

Apa sampeyan nemoni masalah ngrancang panganan kanggo nambah massa otot? Temokake buku digital sing dadi pandhuan kanggo panganan lan suplemen ...

Waca liyane
Apa ana panganan sing apik utawa ala kanggo ngasilake massa otot?

Apa ana panganan sing apik utawa ala kanggo entuk massa otot?

Apa ana panganan sing bisa dadi enak lan liyane sing bisa uga ora enak nalika tujuane kanggo nggayuh massa otot? ...

Waca liyane
Apa sampeyan cukup mangan kanggo entuk binaraga?

Apa sampeyan cukup mangan kanggo ngasilake binaraga?

Apa sampeyan cukup mangan kanggo mbenerake bathi otot? Ngerteni luwih akeh babagan panganan lan tips kanggo nambah! ...

Waca liyane
Gambar saka Ketemu 3 Mitos Nutrisi Babagan Proses Gain Otot

Sinau babagan 3 mitos nutrisi babagan proses gain otot

Temokake 3 mitos ing proses entuk massa otot lan uwalake! ...

Waca liyane
Gambar ngerti 5 kesalahan ing panganan sing golek hipertropi otot

Ngerti 5 kesalahan ing panganan sing golek hipertropi otot

Ngerteni sawetara kesalahan sing asring diet ing wong sing golek hipertropi otot! ...

Waca liyane
Gambar saka Pentinge panganan kalori kanggo nambah massa otot

Pentinge panganan kalori dhuwur kanggo nambah massa otot

Ora nglirwakake panganan kanthi nilai kalori sing penting bisa dadi penting kanggo nambah massa otot! ...

Waca liyane
Gambar saka Ngerteni 10 panganan sing kudu ana ing panganan

Temokake 10 panganan sing ora bisa dilalekake

Temokake panganan sing ora bisa dilalekake ing meja, yen tujuane kanggo nambah massa otot! ...

Waca liyane
Gambar saka 5 Tips Nutrisi kanggo Tambah Gain Otot

5 Tips Nutrisi kanggo nambah Otot

Ngerteni sawetara tips nutrisi sing bisa migunani banget kanggo nambah otot ...

Waca liyane
Gambar 10 langkah kanggo bulking sing apik ing ectomorphs

10 langkah kanggo nambah gedhe ing ectomorphs

...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: