fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Nutrisi kanggo binaraga

Kategori kanggo artikel babagan nutrisi olahraga kanggo binaraga. Sinau babagan cara mangan kanthi bener kanggo entuk asil sing apik ing gym.



Artikel Kategori

Gambar Pisang: Salah sawijining Panganan Paling Penting kanggo Kesehatan Kita

Pisang: Salah sawijining panganan sing paling penting kanggo kesehatan

Sinau luwih lengkap babagan salah sawijining woh-wohan sing paling akeh dikonsumsi dening wong Brasil: pisang. Ngerteni pentinge kanggo binaraga lan masarakat ...

Waca liyane
Gambar Protein: Sinau Kabeh Babagan Macronutrien iki!

Protein: Sinau Kabeh Babagan Macronutrien iki!

Sinau kabeh babagan makronrien sing paling penting: protein. Ngerti sebabe disaranake, kalebu kanggo masarakat umum utawa praktisi kegiatan fisik ...

Waca liyane
Temokake Gambar 5 Cara Apik Kanggo Masang Protein kanggo Sarapan

Temokake 5 Cara sing Apik Kanggo Masang Protein kanggo Sarapan

Temokake macem-macem cara sing beda-beda kanggo macem-macem pola diet lan nyakup protein ing sarapan ...

Waca liyane
Temokake Gambar 7 Cemilan Protein Praktis, Cepet lan Nutrisi

Temokake 7 Cemilan Protein Praktis, Cepet lan Nutrisi

Temokake 7 protein lan cemilan nutritious supaya sampeyan bisa milih panganan kanthi panganan sing enak lan ora ngilangi pola diet maneh! ...

Waca liyane
Ngerti 8 Alasan Kanggo Klebu Susu ing Gambar Diet

Ngerti 8 Alasan Sampeyan Klebu Susu ing Diet

Temokake sawetara tips lan alasan sampeyan miwiti nyusuli susu saiki! Ana akeh mupangat sing bisa ilang ...

Waca liyane
Gambar saka Temokake 7 panganan bocah sing bisa digunakake dening binaraga!

Temokake 7 panganan bocah sing bisa digunakake dening binaraga!

Temokake sawetara panganan sing asring dipangan bocah lan umume wong diwasa ora ngonsumsi amarga nganggep "panganan sing ala", nanging ...

Waca liyane
Ngerti gambar 6 Panganan (Sumber Karbohidrat) kanggo Panganan Pasca Latihan!

Temokake 6 Panganan (Sumber Karbohidrat) kanggo Panganan Sawise Latihan!

Temokake 6 panganan sing akeh karbohidrat lan sing bisa digunakake ing panganan sawise latihan, kalorone kanggo sing pengin entuk massa otot, uga kanggo ...

Waca liyane
Gambar Yam: Panganan super kanggo binaraga!

Yam: Panganan super kanggo binaragawan!

Apa sampeyan mangan ubi jalar ing panganan? Yen ora nganggo, sampeyan bakal kelangan gizi penting kanggo nambah kesehatan lan target! Temokake mupangate lan akeh ...

Waca liyane
Gambar Wesi: Ngerteni pentinge kanggo Praktisi Binaraga!

Ferro: Ngerteni pentinge kanggo Praktisi Binaraga!

Sinau babagan pentinge zat besi mineral ing awak, apa sing digunakake, mupangate, masalah kekurangan lan panganan apa ...

Waca liyane
Gambar Ikan: Temokake 7 Alesan Kanggo Klebu ing Panganan!

Iwak: Temokake 7 alasan kanggo kalebu ing panganan!

Sinau luwih lengkap babagan iwak lan temokake sebabe panganan kasebut penting banget kanggo kesehatan awak lan pikiran, uga nambah asil ...

Waca liyane
Gambar Panganan saben 3 jam utawa 3 dhaharan saben dina: Sing paling apik?

Panganan saben 3 jam utawa 3 dhaharan saben dina: Sing paling apik?

Mangan dhahar saben 3 jam utawa mung mangan 3 dhina saben dina? Temokake apa sing paling apik kanggo binaraga lan ningkatake ...

Waca liyane
Ngatasi Gambar Mitos 8 Diet: Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal Kanggo Nambah Diet!

Ngatasi 8 Mitos Diet: Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal Kanggo Nambah Diet!

Temokake sawetara mitos babagan diet lan nutrisi binaraga, lan sinaoni cara ngindhari, priksa manawa sampeyan duwe diet ...

Waca liyane
Gambar saka Minas, Pondok utawa Keju Ricotta: Sing Paling Cocog kanggo Binaraga?

Minas, Pondok utawa Keju Ricotta: Sing Paling Cocog kanggo Binaraga?

Temokake prabédan antarane 3 jinis keju paling apik kanggo binaragawan lan goleki endi saka telu sing luwih apik kanggo ...

Waca liyane
Temokake gambar 6 Panganan (padhet) kanggo Work-Workout!

Ketemu 6 Panganan (padhet) kanggo Work-Workout!

Temokake 6 opsi panganan sing bisa digunakake ing latihan (sawise latihan bobot awak) sing ora nggunakake suplemen panganan, mung panganan sing padhet ....

Waca liyane
Sample Gambar Pre-Workout Meal kanggo sing olahraga esuk (panganan lan suplemen)

Sampel Pre-Workout Meal kanggo sing olahraga esuk (panganan lan suplemen)

Temokake sawetara conto panganan sadurunge olahraga kanggo wong sing latihan esuk, nggunakake panganan padhet lan / utawa suplemen cair! ...

Waca liyane
Gambar saka Legume: Ngerteni pentinge kanggo binaraga!

Kacang-kacangan: Ngerti pentinge kanggo binaraga!

Sinau babagan pentinge lan mupangat sing bisa ditindakake panganan leguminous menyang diet binaragawan lan miwiti entuk asil sing luwih akeh ...

Waca liyane
Sinau Gambar Ngitung jumlah Protein, Karbohidrat, Lipid lan Kalori ing Diet

Sinau Ngitung Jumlah Protein, Karbohidrat, Lipid lan Kalori ing Diet

Sinau babagan cara ngetung jumlah protein, karbohidrat, lipid lan kalori sing dibutuhake kanggo panganan kanggo nambah massa otot! ...

Waca liyane
Gambar Omega 3: Lemak Penting kanggo Kesehatan lan Kinerja sing Luwih Apik!

Omega 3: Lemak Penting kanggo Kesehatan lan Kinerja sing Luwih Apik!

Omega 3 minangka asam lemak penting kanggo nambah kesehatan lan kinerja! Sinau KABEH babagan lemak tanpa polyunsaturated iki, mupangate, cara ngombe, ...

Waca liyane
Gambar Kafein -> Apa bobote bobote? Mupangate, Cara Nggunakake, Efek, Kanggo Apa ...

Kafein -> Apa bobote bobote? Mupangate, Cara Nggunakake, Efek, Kanggo Apa ...

Temokake salah sawijining stimulan sing paling akeh digunakake ing donya, kafein, lan sinaoni cara kerjane, apa gunane, cara nggunakake, mupangat lan ...

Waca liyane
Kenali 5 Tips Ngoptimalake Screenshot Penyerapan Protein

Temokake 5 Tips kanggo Ngoptimalake Penyerapan Protein

Temokake 5 tips kanggo sampeyan ngoptimalake panyerapan protein lan asam amino ing awak lan ningkatake pemulihan otot lan ...

Waca liyane
Sinau Cara Nggawe Diet Kanggo Entuk Gambar Massa Otot!

Sinau Cara Nggawe Diet Kanggo Entuk Otot Massa!

Sinau babagan cara nggawe pola diet sing apik kanggo entuk massa otot, kanthi gampang lan tanpa mbuwang akeh dhuwit kanggo suplemen! ...

Waca liyane
Bakal nambah asupan protein nyebabake aku entuk akeh otot?

Apa nambah asupan protein nyebabake aku bisa nambah akeh otot?

Apa nambah konsumsi protein sing dicerna liwat panganan nyebabake kenaikan massa otot dioptimalake kanthi proporsional? Wangsulan saka sing siji iki, lan saka ...

Waca liyane
Temokake 9 Tips Kanggo Nggawe Diet sing Apik lan Murah!

Temokake 9 Tips Kanggo Nggawe Diet sing Apik lan Murah!

Ngerteni sawetara tips sederhana, nanging bakal mbantu sampeyan, supaya bisa tuku panganan sing luwih murah lan bisa ngirit, nggawe ...

Waca liyane
Gambar saka Sinau kenapa susu iku panganan anabolik

Sinau kenapa Susu minangka Panganan Anabolic

Ngerti kenapa Susu minangka salah sawijining panganan sing anabolik kanggo manungsa lan kenapa sampeyan, binaraga, kudu kalebu ing panganan ...

Waca liyane
Temokake Gambar 11 Panganan sing Bisa Dikonsumsi Sadurunge turu

Ketemu 11 Panganan sing Bisa Dikonsumsi Sadurunge turu

Temokake 11 panganan enak sing bisa dipangan sadurunge turu lan priksa manawa sampeyan entuk istirahat anabolik ing wayah wengi lan ngasilake ...

Waca liyane
Temokake Gambar 06 Panganan sing Sabotase Diet

Ketemu 06 Panganan sing Sabotase Diet

Temokake sawetara panganan sing dianggep "sehat" lan "praktis", nanging bisa uga sabotase diet, kesehatan, lan alangan asil ...

Waca liyane
Sinau 8 Tips Kanggo Tetep ing Panganan ing Wengi Taun Anyar!

Sinau 8 Tips Diet kanggo Pesta Malam Anyar!

Temokake sawetara tips supaya ora mbebayani kabeh asil sing digayuh sajrone taun lan aja nganti diet ing pungkasan taun! ...

Waca liyane
Gambar Panganan Sawise Latihan: Temokake Pandhuan Lengkap

Panganan Post-Workout: Temokake Pandhuan Lengkap

Temokake Pandhuan Lengkap babagan apa sing kudu dipangan ing panganan sawise latihan (sawise latihan bobot awak): protein, karbohidrat lan lipid, kanggo ...

Waca liyane
Gambar panganan Meet 06 sing kudu sampeyan tilar saka panganan…

Temokake babagan 06 panganan sing kudu ora kalebu diet…

Ngerti sawetara panganan sing sampeyan kudu nyingkiri (ora kalebu) saka panganan supaya entuk asil luwih apik ing kinerja lan kesehatan ...

Waca liyane
Gambar Magnesium Klorida: Mineral Penting Kanggo Urip!

Magnesium Klorida: Mineral Penting Kanggo Urip!

Sinau babagan pentinge lan panggunaan Magnesium Chloride kanggo urip manungsa lan binaragawan lan sinau mupangate, kayata ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar

1 2 3 ... 5

Temokake kategori liyane: