fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Olahraga Pundhak

Sinau kabeh latihan bahu / deltoid sing ana lan sinaoni tips supaya sampeyan bisa nindakake kanthi bener ing olahraga.



Artikel Kategori

Gambar Latihan Nginggil Ngarep: Olahraga Bahu Ngisolasi Sing Apik!

Latihan Ndhuwur Ngarep: Olahraga Bahu Ngisolasi Sing Apik!

Sinau Latihan Dhuwur Ngarep, salah sawijining latihan utama kanggo pundhak deltoid / anterior (ngarep) lan Sinau babagan cara nindakake kanthi bener, variasi lan biomekanik! ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan Paling Ndhuwur kanggo Entuk Deltoid Gedhe lan Fungsional!

Sinau 05 Latihan Paling Dhuwur kanggo njaluk Deltoid sing Apik lan Fungsional!

Temokake 05 latihan paling apik kanggo nggawe deltoid sing gedhe, akeh lan fungsional lan priksa manawa sampeyan kalebu ing rutinitas latihan! ...

Waca liyane
Gambar Pangembangan Frontal: Salah sawijining Latihan Bahu Paling Apik!

Pangembangan Frontal: Salah sawijining Latihan Bahu Paling Apik!

Temokake salah sawijining latihan sing paling apik kanggo olahraga ing pundhak, Pangembangan Barbell Ngarep! Lan sinaoni cara nglakokake kanthi bener, aktivasi otot ...

Waca liyane
Deleng Olahraga Paling Apik Kanggo Pundhak Puncak lan Punggung!

Temokake Olahraga Pundhak Ngarep lan Mburi Paling Apik!

Temokake latihan sing ora bisa dilalekake ing pundhak / latihan deltoid lan olahraga sing luwih kuat! ...

Waca liyane
Gambar angkat kanthi lungguh kanthi lateral kanthi bener

Angkat kanthi tepat ngangkat sisihane

Temokake cara nindakake lift lateral kanthi bener, sudut apa, otot apa sing bisa digunakake lan tonton video atlit Kategori ...

Waca liyane
Gambar Nginggil Ngarep: Olahraga sing Ora Bisa Dianggo

Dhuwur Ngarep: Olahraga sing Ora Bisa Dianggo

Temokake babagan cara nggunakake angkat ngarep kanthi bener lan efisien, nggawa asil sing luwih apik kanggo latihan pundhak! ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: