fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Latihan Trisep

Sinau kabeh latihan trisep sing ana lan sinaoni tips supaya sampeyan bisa nindakake kanthi bener ing olahraga.



Artikel Kategori

Temokake Gambar 05 Latihan utama kanggo Neluk Trisep Gedhe lan Akeh

Sinau 05 Latihan Utama kanggo Nelukis Trisep Gedhe lan Akeh

Temokake 05 latihan utama kanggo kalebu ing latihan trisep lan menang tangan sing luwih gedhe, luwih padhet lan luwih gedhe! ...

Waca liyane
Gambar Pencet Bangku Tertutup: Cara Nindakake Latihan Tricep sing Apik Iki!

Penutup Bangku Tertutup: Cara Ngleksanani Latihan Tricep Iki Gedhe!

Temokake otot endi sing paling direkrut ing latihan penet bangku tertutup lan sinaoni cara nindakake kanthi bener lan efektif! ...

Waca liyane
Temokake tangkapan layar Arm Wrecking Workout

Ketemu latihan ngrusak lengen

Yen sampeyan pengin nggawe tangan sampeyan raksasa, sinaoni ing artikel iki latihan sing paling apik sing bakal mbantu tuwuh! ...

Waca liyane
Gambar Ekstensi Trisep Pulley - Siap kanggo Pertempuran?

Pulley Triceps Extension - Siap kanggo Pertempuran?

Sinau babagan carane nindakake olahraga dhasar lan trikep sing apik! ...

Waca liyane
Gambar benang Prancis unilateral nganggo dumbbells: aplikasi eksekusi lan utama

Utas Prancis sepihak kanthi dumbbells: aplikasi eksekusi lan utama

Sinau luwih lengkap babagan latihan curl Prancis unilateral nganggo dumbbells lan sinaoni carane nindakake kanthi bener ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: