fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

latihan punggung

Sinau kabeh latihan punggung / mburi sing ana lan sinaoni tips supaya sampeyan bisa nindakake kanthi bener ing olahraga.



Artikel Kategori

Gambar Coronavirus: Latihan Pulangan Lengkap Tanpa Ninggalake Ngarep

Coronavirus: Latihan Pulangan Lengkap Tanpa Ninggalake Ngarep

Sinau sawetara latihan sing bisa ditindakake kanggo otot dorsal (punggung) lan olahraga nganti ora metu saka omah nalika karantina ...

Waca liyane
Gambar Temokake beda-beda ing Jenis Nganggo (Pulley) lan Jejak Bar sing Tetep

Temokake bedane ing Jinis Nangani ing Gagang (Pulley) lan Ing Bar Telpon

Temokake bedane antarane genggeman ing latihan dorsal (punggung) lan sinaoni cara ngoptimalake latihan supaya entuk asil sing apik banget! ...

Waca liyane
Tingkatake eksekusi mati kanthi 5 latihan iki!

Tingkatake eksekusi mati kanthi 5 latihan iki!

Sinau babagan Cara Ngapikake Eksekusi lan Aplikasi Olahraga Deadlift kanthi 5 Gerakan Binaraga! ...

Waca liyane
Gambar pullover: Olahraga sing aman? Cara nindakake kanthi bener lan risikone

Pullover: Olahraga sing aman? Cara nindakake kanthi bener lan risikone

Ngerteni olahraga Pullover kanthi luwih apik lan goleki otot sing paling akeh diaktifake: pectoral utawa dorsal? Lan sinaoni cara mbukak kanthi bener lan ...

Waca liyane
Gambar Latihan Punggung: Fokus ing Jembar Bali lan Kandel

Latihan punggung: Fokus ing jembaré mburi lan kekandelan

...

Waca liyane
Gambar saka Apa praktik deadlift aman?

Apa praktik deadlift aman?

Temokake manawa deadlift minangka latihan sing aman lan kepiye cara supaya ora ana komplikasi ...

Waca liyane
Gambar Spot prabédan antarane segi telu sing mbukak lan tertutup ing stroke kurang

Temokake bedane antarane segi telu sing mbukak lan tertutup ing stroke kurang

Temokake bedane antarane olahraga larik sedheng karo segi telu sing ditutup lan segitiga mbukak lan sinaoni sawetara tips kanggo nindakake ...

Waca liyane
Gambar cavalinho Remada: Wiwit taun 50an nganti saiki

Baris Cavalinho: Wiwit taun 50an nganti saiki

Sinau babagan carane nindakake olahraga dayung jaran kanthi bener lan lebokake ing latihan punggung! ...

Waca liyane
Gambar Tips babagan cara nggawe bar tetep (video)

Tips babagan cara nggawe bar tetep (video)

Temokake sawetara tips sing bisa mbantu sampeyan ngleksanani latihan bar tetep! ...

Waca liyane
Gambar Nglakoni olahraga deadlift kanthi bener

Lakukan kanthi bener olahraga deadlift

Sinau luwih lengkap babagan salah sawijining latihan binaraga paling dhuwur, yaiku deadlift! Ngerti carane mbukak kanthi bener ....

Waca liyane
Gambar Eksekusi Baris Kurang karo Segitiga / Kabel - Ngerti Rong Variasi Penting

Eksekusi Row Kurang karo Segitiga / Kabel - Ngerti Rong Variasi Penting

...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: