fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Olahraga Dada

Sinau kabeh latihan dada / dada sing ana lan pelajari tips supaya sampeyan bisa nindakake kanthi bener ing olahraga.



Artikel Kategori

Gambar Coronavirus: Cara Golek Latihan Dada sing Apik ing Omah Karantina

Coronavirus: Cara Golek Latihan Dada sing Apik ing Omah Karantina

Sinau sawetara latihan kanggo otot dada lan aja nganti latihan sajrone karantina Coronavirus (COVID-19)! ...

Waca liyane
Gambar Latihan Crucifix: Sinau babagan Cara Nggawe Sampeyan Kanthi Anatomi

Olahraga Crucifix: Sinau babagan Cara Nggawe Sampeyan Kanthi Anatomi

Temokake efektifitas nyata latihan Krucifix lan sinaoni nalika latihan sampeyan bisa nggunakake, cara nindakake olahraga kanthi bener lan ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan Paling Populer kanggo Pectoral Gedhe lan Ditemtokake!

Sinau 05 Latihan Paling Ndhuwur kanggo duwe Pectoral Gedhe lan Ditetepake!

Temokake latihan dada utama sing kudu sampeyan lakoni supaya sampeyan bisa entuk pectoral gedhe, voluminous lan ditetepake! ...

Waca liyane
Gambar saka Temokake bedane antarane pencet bench straight, incline lan incline

Temokake bedane antarane pers bench straight, incline lan nolak

Sinau bedane antarane bench press, latihan condong lan bench press lan temokake wektu paling pas kanggo nggunakake ...

Waca liyane
Gambar Peck Deck (mabur): Cara Nindakake Latihan Isolator Pectoral iki

Dek Peck (mabur): Cara Nindakake Latihan Isolator Pectoral Iki

Sinau babagan cara nglakokake Deck Peck kanthi bener, latihan sing apik kanggo ngisolasi pectoral! ...

Waca liyane
Gambar pullover: Olahraga sing aman? Cara nindakake kanthi bener lan risikone

Pullover: Olahraga sing aman? Cara nindakake kanthi bener lan risikone

Ngerteni olahraga Pullover kanthi luwih apik lan goleki otot sing paling akeh diaktifake: pectoral utawa dorsal? Lan sinaoni cara mbukak kanthi bener lan ...

Waca liyane
Gambar gerakan kanggo nambah pectoral

Gerakan kanggo nambah pectoral

Temokake cara paling apik kanggo nglatih dada lan sinau babagan olahraga kanthi bener ...

Waca liyane
Gambar saka FST-7 (Fascia Strech Training 7 set)

FST-7 (Latihan Fascia Strech 7 set)

Ngerteni kabeh babagan FST-7, sejarah, carane nindakake latihan iki, sapa sing bisa nindakake, pancegahan apa sing kudu ditindakake, cara nindakake nutrisi ...

Waca liyane
Gambar penekan bangku lan kayu salib kanthi sikil saka bangku

Bangku penekan lan salib kanthi sikil saka bangku

Sinau kenapa penting banget kanggo meksa bangku kanthi sikil ing lantai lan kenapa olahraga iki kanthi sikil ing bangku mbebayani ...

Waca liyane
Gambar tips kanggo nambah latihan dada

Tips kanggo nambah latihan dada

Temokake carane bisa ngatasi dada, olahraga karo piranti liyane kajaba press bench ...

Waca liyane
Dhaptar gambar nganggo latihan dada utama

Dhaptar nganggo latihan dada utama

Temokake dhaptar sing duwe latihan utama kanggo otot dada sing bisa ditindakake ing gym lan propose variasi anyar kanggo ...

Waca liyane
Nyebrang gambar: Nyuwoti tutup dada

Nyabrang: Luh tutup dada

Sinau babagan latihan silang, apa sing dikepengini, otot sing dilatih lan kepiye cara nglakokake kanthi bener lan ...

Waca liyane
Gambar Peck Deck kanthi tangan sing diulurake

Peck Deck kanthi Senjata Outstretched

...

Waca liyane
Gambar latihan penet bench Dumbbell

Latihan pers bench Barbell

Sinau babagan cara macem-macem latihan pers bench barbel lan ganti dadi dumbbells! ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: