fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Olahraga Bicep

Sinau kabeh latihan bisep sing ana lan sinaoni tips supaya sampeyan bisa nindakake kanthi bener ing olahraga.



Artikel Kategori

Latihan Paling Lanjut kanggo Mbangun screenshot Amazing Biceps!

Latihan lanjutan kanggo nggawe bisep sing luar biasa!

Temokake sawetara latihan, tips lan teknik lanjutan kanggo dilebokake ing olahraga lan gawe bisep sing luwih gedhe, kuwat lan luwih akeh! ...

Waca liyane
Gambar Thread Barbell, Reverse and Hammer: Ngerteni bedane latihan!

Barbell, Thread Reverse lan Pethel: Ngerteni bedane latihan!

Temokake bedane ing antarane 3 latihan curl bicep, curl barbell, curl hammer lan reverse curl, lan sinau nalika ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan Paling Ndhuwur Kanggo Bisep Kuat lan Akeh!

Sinau 05 Latihan Paling Ndhuwur kanggo Bisep Kuat lan Akeh!

Sinau 05 Latihan Utama kanggo Bisep Brachial lan bangun tangan sing tambah simetris, kuat, fungsional lan akeh banget !! ...

Waca liyane
Gambar Thread Hammer: eksekusi sing bener, biomekanik, mupangat

Utas palu: eksekusi sing bener, biomekanik, mupangat

Temokake Rosca Martelo, salah sawijining latihan paling apik kanggo nglatih otot brachioradialis. Sinau babagan nindakake olahraga kanthi bener, biomekanik lan liya-liyane ...

Waca liyane
Gambar Benang Lurus: Cara Nggawe Olahraga Bicep Paling Apik kanthi bener!

Curl Straight: Cara Nggawe Olahraga Bicep Paling Apik kanthi Bener!

Temokake salah sawijining latihan sing paling kuat ing latihan bisep, barbel curl lan sinau babagan cara nindakake kanthi bener, anatomi lan biomekanik ...

Waca liyane
Gambar Tiga Tips sing Sampeyan Ora Ngerti Digunakake ing Latihan Bicep

Telung tips sing sampeyan ora ngerti bisa digunakake ing latihan bisep

Ngerteni dhasar kanggo latihan bisep sing apik ...

Waca liyane
Gambar 4 Latihan Bicep Paling Apik Kanggo Nggawe Mesin

4 Latihan Bicep Paling Apik Kanggo Nggawe Mesin

Temokake papat latihan bisep ing mesin kanggo nggedhekake asil ...

Waca liyane
Temokake tangkapan layar Arm Wrecking Workout

Ketemu latihan ngrusak lengen

Yen sampeyan pengin nggawe tangan sampeyan raksasa, sinaoni ing artikel iki latihan sing paling apik sing bakal mbantu tuwuh! ...

Waca liyane
Dhaptar gambar kabeh latihan bisep

Dhaptar kabeh latihan bisep

Temokake dhaptar sing duwe kabeh latihan bisep sing bisa ditindakake ing gym lan propose variasi anyar kanggo otot ...

Waca liyane
Gambar benang bisep, bar endi sing luwih apik: W, EZ utawa Lurus?

Bicep curl, bar endi sing luwih apik: W, EZ utawa Straight?

Nalika arep nindakake latihan kanggo latihan bisep, bar endi sing kudu digunakake ing latihan? ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar


Temokake kategori liyane: