fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X

Olahraga

Kategori sing dirancang kanggo nemokake artikel babagan latihan binaraga umume lan tips kanggo nindakake kanthi bener ing olahraga binaraga. Akses sub-kategori sing khusus kanggo latihan kanggo saben klompok otot.



Artikel sing paling akeh diakses


Artikel Kategori

Gambar Coronavirus: Latihan Pulangan Lengkap Tanpa Ninggalake Ngarep

Coronavirus: Latihan Pulangan Lengkap Tanpa Ninggalake Ngarep

Sinau sawetara latihan sing bisa ditindakake kanggo otot dorsal (punggung) lan olahraga nganti ora metu saka omah nalika karantina ...

Waca liyane
Gambar Coronavirus: Cara Golek Latihan Dada sing Apik ing Omah Karantina

Coronavirus: Cara Golek Latihan Dada sing Apik ing Omah Karantina

Sinau sawetara latihan kanggo otot dada lan aja nganti latihan sajrone karantina Coronavirus (COVID-19)! ...

Waca liyane
Latihan Paling Lanjut kanggo Mbangun screenshot Amazing Biceps!

Latihan lanjutan kanggo nggawe bisep sing luar biasa!

Temokake sawetara latihan, tips lan teknik lanjutan kanggo dilebokake ing olahraga lan gawe bisep sing luwih gedhe, kuwat lan luwih akeh! ...

Waca liyane
Gambar Thread Barbell, Reverse and Hammer: Ngerteni bedane latihan!

Barbell, Thread Reverse lan Pethel: Ngerteni bedane latihan!

Temokake bedane ing antarane 3 latihan curl bicep, curl barbell, curl hammer lan reverse curl, lan sinau nalika ...

Waca liyane
Gambar Temokake beda-beda ing Jenis Nganggo (Pulley) lan Jejak Bar sing Tetep

Temokake bedane ing Jinis Nangani ing Gagang (Pulley) lan Ing Bar Telpon

Temokake bedane antarane genggeman ing latihan dorsal (punggung) lan sinaoni cara ngoptimalake latihan supaya entuk asil sing apik banget! ...

Waca liyane
Apa ana latihan sing luwih apik kanggo latihan bobot awak?

Apa ana latihan sing luwih apik kanggo latihan bobot awak?

Ana sawetara olahraga sing bisa dianggep dhasar lan luwih apik kanggo latihan bobot awak, lan sing ora nate ninggalake rutinitas ...

Waca liyane
Tingkatake eksekusi mati kanthi 5 latihan iki!

Tingkatake eksekusi mati kanthi 5 latihan iki!

Sinau babagan Cara Ngapikake Eksekusi lan Aplikasi Olahraga Deadlift kanthi 5 Gerakan Binaraga! ...

Waca liyane
Ngerti tangkapan layar Latihan Pedhet Paling Apik

Temokake Olahraga Pedhet Paling Apik

Temokake latihan sing apik kanggo 03 kanggo bocah-bocah lan miwiti TODAY kanggo nggawe pedhet sing luwih gedhe lan luwih jelas! ...

Waca liyane
Gambar apa jumlah latihan sing cocog kanggo saben klompok otot?

Apa jumlah latihan sing cocog kanggo saben klompok otot?

Apa ana latihan sing cocog miturut klompok otot? Tuladhane, 05 latihan kanggo Payudara, 02 kanggo Triceps lan liya-liyane. Temokake ...

Waca liyane
Gambar Flexora Tabel: Olahraga Latihan Paha ngisor sing paling apik

Tabel Flexora: Olahraga sing Apik banget kanggo Kantor Pusat Paha

Temokake latihan Mesa Flexora, utawa tabel Romawi, lan sinaoni variasi, cara nindakake kanthi bener, anatomi lan aktivasi otot, lan ngapa ...

Waca liyane
Gambar weteng ing lantai: olahraga sing apik kanggo nggarap weteng?

Weteng ing lantai: olahraga sing apik kanggo nggarap weteng?

Sinau luwih lengkap babagan olahraga weteng ing lantai (lan variasi) lan sinaoni biomekanik, aktivasi otot, eksekusi sing bener lan luwih akeh! ...

Waca liyane
Mangerteni 5 Screenshot Latihan Glute Paling Apik

Temokake 5 Latihan Glute Paling Apik

Sinau 05 Latihan Paling Ndhuwur kanggo Nggawe Glute Kuat, Apik lan Fungsional! ...

Waca liyane
Gambar Latihan Nginggil Ngarep: Olahraga Bahu Ngisolasi Sing Apik!

Latihan Ndhuwur Ngarep: Olahraga Bahu Ngisolasi Sing Apik!

Sinau Latihan Dhuwur Ngarep, salah sawijining latihan utama kanggo pundhak deltoid / anterior (ngarep) lan Sinau babagan cara nindakake kanthi bener, variasi lan biomekanik! ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan Paling Ndhuwur Kanggo Bisep Kuat lan Akeh!

Sinau 05 Latihan Paling Ndhuwur kanggo Bisep Kuat lan Akeh!

Sinau 05 Latihan Utama kanggo Bisep Brachial lan bangun tangan sing tambah simetris, kuat, fungsional lan akeh banget !! ...

Waca liyane
Gambar Latihan Crucifix: Sinau babagan Cara Nggawe Sampeyan Kanthi Anatomi

Olahraga Crucifix: Sinau babagan Cara Nggawe Sampeyan Kanthi Anatomi

Temokake efektifitas nyata latihan Krucifix lan sinaoni nalika latihan sampeyan bisa nggunakake, cara nindakake olahraga kanthi bener lan ...

Waca liyane
Temokake Screenshot 03 Latihan Paling Ndhuwur Kanggo Lengan Kuat lan Akeh banget!

Temokake 03 Latihan Paling Dhuwur kanggo Lengan sing Kuat lan Akeh banget!

Temokake 03 Latihan Utama kanggo Lengan lan bangun tangan sing saya simetris, kuat lan akeh !! ...

Waca liyane
Gambar Thread Hammer: eksekusi sing bener, biomekanik, mupangat

Utas palu: eksekusi sing bener, biomekanik, mupangat

Temokake Rosca Martelo, salah sawijining latihan paling apik kanggo nglatih otot brachioradialis. Sinau babagan nindakake olahraga kanthi bener, biomekanik lan liya-liyane ...

Waca liyane
Gambar Burpee: Olahraga fungsional kanggo nambah fisik lan pembakaran lemak!

Burpee: Olahraga fungsional kanggo nambah fisik lan pembakaran lemak!

Temokake latihan sing apik banget kanggo nambah fisik lan nambah pengeluaran kalori, Burpee, latihan fungsional sing bisa digunakake kanggo ...

Waca liyane
Gambar Kaku: Olahraga kanggo nguatake hamstring

Kaku: Olahraga kanggo nguatake hamstring

Temokake latihan sing penting kanggo dilebokake ing latihan sikil lan entuk luwih akeh asil ing paha paha, olahraga Kaku ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan Paling Populer kanggo Pectoral Gedhe lan Ditemtokake!

Sinau 05 Latihan Paling Ndhuwur kanggo duwe Pectoral Gedhe lan Ditetepake!

Temokake latihan dada utama sing kudu sampeyan lakoni supaya sampeyan bisa entuk pectoral gedhe, voluminous lan ditetepake! ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan Paling Ndhuwur kanggo Entuk Deltoid Gedhe lan Fungsional!

Sinau 05 Latihan Paling Dhuwur kanggo njaluk Deltoid sing Apik lan Fungsional!

Temokake 05 latihan paling apik kanggo nggawe deltoid sing gedhe, akeh lan fungsional lan priksa manawa sampeyan kalebu ing rutinitas latihan! ...

Waca liyane
Tolak Gambar Bangku Bangku: Olahraga Abdominal Gedhe!

Weteng ing Bangku Nolak: olahraga sing apik kanggo weteng!

Temokake salah sawijining latihan paling apik kanggo entuk weteng sing diidham-idhamake, olahraga weteng ing bangku sing mudhun, lan sinau eksekusi lan biomekanik ....

Waca liyane
Screenshot Latihan Olahraga sing Cahya: Apa Paling Apik kanggo Glute?

Olahraga Legging: Apa Paling Apik kanggo Bokong?

Temokake manawa latihan shin pad, kayata nendhang nganggo bantalan shin, pancen latihan sing paling apik kanggo nggarap ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan Paling Populer kanggo Sikil Gedhe lan Gedhe!

Sinau 05 Latihan Paling Ndhuwur supaya Kaki Gedhe lan Gedhe!

Ngerti manawa latihan 05 sing ora bisa dilalekake ing tungkak ngisor (sikil) sampeyan! ...

Waca liyane
Gambar Pangembangan Frontal: Salah sawijining Latihan Bahu Paling Apik!

Pangembangan Frontal: Salah sawijining Latihan Bahu Paling Apik!

Temokake salah sawijining latihan sing paling apik kanggo olahraga ing pundhak, Pangembangan Barbell Ngarep! Lan sinaoni cara nglakokake kanthi bener, aktivasi otot ...

Waca liyane
Gambar Benang Lurus: Cara Nggawe Olahraga Bicep Paling Apik kanthi bener!

Curl Straight: Cara Nggawe Olahraga Bicep Paling Apik kanthi Bener!

Temokake salah sawijining latihan sing paling kuat ing latihan bisep, barbel curl lan sinau babagan cara nindakake kanthi bener, anatomi lan biomekanik ...

Waca liyane
Temokake Gambar 05 Latihan utama kanggo Neluk Trisep Gedhe lan Akeh

Sinau 05 Latihan Utama kanggo Nelukis Trisep Gedhe lan Akeh

Temokake 05 latihan utama kanggo kalebu ing latihan trisep lan menang tangan sing luwih gedhe, luwih padhet lan luwih gedhe! ...

Waca liyane
Gambar Pencet Bangku Tertutup: Cara Nindakake Latihan Tricep sing Apik Iki!

Penutup Bangku Tertutup: Cara Ngleksanani Latihan Tricep Iki Gedhe!

Temokake otot endi sing paling direkrut ing latihan penet bangku tertutup lan sinaoni cara nindakake kanthi bener lan efektif! ...

Waca liyane
Gambar Angkat Kaki ing Bar Telpon: Olahraga sing apik banget kanggo Weteng

Angkat Sikil ing Bar sing Tetep: Olahraga sing apik banget kanggo Abdomen

Temokake salah sawijining latihan sing paling apik kanggo weteng lan wiwiti weteng sing luwih rata, luwih kontur lan luwih kuwat saiki! ...

Waca liyane
Lenggah Gambar Gemini: Cara Nggawe Olahraga sing Apik banget

Kembar Lungguh: Cara Nggawe Olahraga sing Apik Iki

Temokake salah sawijining latihan sing paling apik kanggo pedhèt, Sitting Twin, latihan ngisolasi sing bakal ndadekake anak sapi dadi otot murni! ...

Waca liyane


wutah protein whey versi anyar

1 2 3 4

Temokake kategori liyane: