fbpx

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

X
Home > Tips binaraga > Tips binaraga umum > Temokake 6 Poin Penting kanggo Entuk Hasil sing luwih apik ing binaraga!

Temokake 6 Poin Penting kanggo Entuk Hasil sing luwih apik ing binaraga!

Temokake 6 faktor sing nggawe kabeh prabédan lan njamin asil binaraga sing luwih apik. Sampeyan bakal kaget karo tips sing bakal kita dhaptar ing artikel iki.

6-faktor-kanggo-nambah-asil-ing binaraga


Apa sampeyan nggunakake utawa wis nggunakake taktik supaya bisa ngasilake binaraga sing luwih apik? Yen mangkono, selamat, kabeh bakal menehi bedane, amarga iki minangka salah sawijining olahraga sing paling gumantung karo pengabdiane wong sing nindakake.

Kanggo entuk asil binaraga sing luwih apik, kudu nyawisake ora mung kanggo latihan, nanging uga kanggo sawetara faktor sing dhasar, kayata panganan, istirahat lan uga aspek psikologis.

Kajaba iku, atlit sing teratur bakal luwih maju tinimbang praktisi liyane, amarga latihan bobot olahraga minangka olahraga sing bola-bali lan kemungkinan bingung ing antarane siji set liyane uga luwih apik.

Kanggo iki, artikel ing ngisor iki bakal nyathet 6 poin dhasar kanggo entuk asil binaraga sing luwih apik, sing bisa uga ana gandhengane karo nutrisi, pelatihan, fokus, motivasi, lan liya-liyane. Perlu dipriksa!

Apa kita arep lunga?

1 - Sepur kanggo penghasilan!

Lali babagan mlebu gym lan mbenerake kabeh! Lali ana wong sing pengin ngobrol karo sampeyan lan lali babagan zona nyaman sampeyan. Cukup fokusake target sampeyan!

tansah olahraga kanthi tujuan supaya bisa entuk

NGERTI >>> 13 Tips Kanggo Akselerasi Gain Otot Sampeyan!

Sampeyan nindakake salah sawijining perkara sing paling angel kanggo tekan kono, mula apa saiki sampeyan bakal ngilangi ati? Mesthi ora, bener! Dadi, yen tekan gym, konsentrasi!

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo sukses utawa gagal latihan. Apa sing bakal sampeyan pilih dhewe?

2 - Elingi target

Sampeyan golek gym ing endi? Kanggo ngobrol utawa olahraga? Yen sampeyan lunga olahraga, selamat, sampeyan wis ana ing dalan sing bener! Nanging, yen sampeyan lunga olahraga, sampeyan kudu ngerti apa tujuane.

Apa sing digoleki? Tambahake massa otot? Ngramut massa tanpa lemak lan nyuda persentase lemak awak? Fitness sing luwih apik?

Apa sing dadi tujuan sampeyan ora dadi masalah! Sampeyan kudu nggoleki, amarga, ora ana sing bisa nindakake kanggo sampeyan. Yen sampeyan ngerti apa sing kudu ditindakake, kabeh bakal luwih gampang.

Dianjurake >>> Apa sampeyan berjuang kanggo target binaraga?

Yen sampeyan duwe pikiran "Aku kudu entuk massa tanpa lemak", sampeyan bakal ngerti yen kudu mlebu gym lan nindakake apa wae sing dibutuhake kanggo nggayuh tujuan iki.

elinga target sampeyan supaya entuk asil sing luwih apik ing binaraga

Saiki, yen sampeyan tekan gym ora yakin apa sing dikarepake, tanpa kudu mikir apa sing kudu ditindakake, sayang sampeyan ora bakal entuk apa-apa! Tansah fokus ing apa sing dikarepake!

Mlayu saka target ing tengah latihan uga bisa dianggep minangka kesalahan. Umume wong bakal latihan fokus, nanging nalika tekan gym, apa wae bisa ngganggu.

Dadi, wenehi obrolan, gabung karo jaringan sosial utawa liya-liyane sadurunge utawa sawise sampeyan miwiti latihan. Pengabdian sampeyan khusus kanggo latihan ing menit sing wis ditemtokake kanggo dina sampeyan.

3 - Nduwe spreadsheet babagan kemajuan latihan sampeyan

Sampeyan bisa uga ngelingi siji utawa loro olahraga sing sampeyan lakoni minggu kepungkur lan akeh lan ulangan sing sampeyan lakoni. Nanging, sampeyan ora bakal kelingan 100% kabeh perkara lan, yen sampeyan ora duwe paramèter babagan kemajuan sampeyan, mula ora ana gunané!

Nalika nggawe spreadsheet babagan kemajuan latihan sampeyan, sampeyan bakal nggawe sampeyan tanpa ngerteni, sampeyan pengin ngungkuli awak ing latihan sabanjure lan iki bisa dadi motivasi kanggo sampeyan dhewe.

ngatur dhewe nganggo braces kanggo asil binaraga sing luwih apik

Sampeyan ora mung kudu ngetutake angka, nanging bisa dadi alat sing migunani banget lan sampeyan bisa kasedhiya supaya bisa ngasilake asil maksimal.

4 - Nggambarake, mikir

Akeh atlet sing duwe pengalaman seneng teka ing gym tanpa "skrip" sing ditemtokake. Yaiku, dheweke nglatih sing dikira kudu dilatih dina kasebut. Nanging, kanggo wong anyar, iki bisa uga ora sukses.

Amarga, kemungkinan dheweke bingung lan olahraga sing salah dadi luwih dhuwur. Iki bisa ngrusak asil lan, ing ndhuwur iku, bisa uga cilaka.

ngerti olahraga sing kudu olahraga ing gym

Kanthi cara iki, yen sampeyan wis duwe pikiran apa sing kudu sampeyan lakoni lan kepiye carane nindakake, luwih gampang ditindakake ing gym.

5 - Panganan sadurunge olahraga

Panganan pra-olahraga ora duwe aturan, bisa beda-beda ora mung miturut kabutuhan nutrisi, nanging uga miturut pilihan, jarak jadwal latihan, komposisi, kasedhiyan panganan, lsp.

Ora preduli apa kasus sampeyan, sampeyan ora bisa olahraga tanpa cukup panganan. Faktor iki kudu mesthi diwenehi perhatian, amarga kita butuh energi kanggo olahraga kanthi apik.

Coba panganan sing cukup apik 90 menit sadurunge olahraga. kelingan
iku ora tanggung jawab utamane kanggo anané senyawa energi ing otot.

Iku mung bakal ningkatake proses sing bakal ningkatake kinerja sampeyan lan uga bisa nyepetake pemulihan sawise latihan.

Panganan iki biasane kalebu komponen energi kayata karbohidrat lan jumlah sithik lipid (lemak) lan protein regane biologis sing dhuwur.

Wenehake pilihan kanggo pre-workout sing apik

Yen perlu, sampeyan isih bisa, sawetara menit sadurunge latihan, ngombe salaman asam amino nganggo utawa tanpa sawetara jinis karbohidrat sing luwih gampang dicerna, kayata jagung waxy.

MACA ORA >>> Sampel Pre-Workout Meal kanggo sing olahraga esuk (panganan lan suplemen)

Uga, panggunaan sawetara suplemen kayata beta-alanine, a glutamin, ornithine, norvaline lan L-citrulline uga bisa mbantu saiki.

Maneh mesthi eling kanggo nimbang kabutuhane dhewe-dhewe., sing dadi poin paling penting ing kene kanggo njupuk keputusan sing tepat.

6 - Motivasi dhiri

Akeh wong kaya-kaya gumantung yen ana wong ing sisihane saben-saben supaya dheweke njaluk, mrentah supaya nggawe republik liyane, utawa ngandhani yen bisa nindakake.

Ternyata iki bisa uga kedadeyan ing latihan, nanging ora bakal kelakon kabeh, pungkasan, asil binaraga ora mung gumantung karo latihan, nanging uga saben dina saben dina.

Ora kaget yen pirang-pirang pelatih pribadi secara harfiah menang pekik: "Dheweke mung kasedhiya kanggo mbantu psikologis wong sing njerit!".

Tansah duwe motivasi kanggo olahraga saben dina

Sanajan rangsangan mesthi apik, yen sampeyan ora duwe motivasi dhewe kanggo nindakake perkara, ora ana sing bakal mbantu, apa ing njero utawa njaba gedung olahraga.

Sampeyan paling seneng karo penghasilan, mula kudu tanggung jawab nuntun dalan sampeyan ing kana. Mula, sampeyan kudu percaya dhiri lan kudu motivasi dhewe saben dina.

Kesimpulan

Ana akeh faktor sing bisa nggawe sampeyan asil sing dikarepake ing binaraga. Nanging, ing wektu sing padha, ana sawetara faktor sing bisa ngalangi asil sing padha.

Dadi, yen sampeyan kudu, tulis tips iki lan waca sadurunge saben olahraga. Dadi kebiasaan saben dina lan deleng kemajuan sampeyan. Banjur critakake ing kene ing komentar yen wis sukses.

Yen sampeyan pengin pitulung profesional kanggo nelukake awak sing sampeyan impen, aku saranake sampeyan ngerti program kasebut Konsultasi Sampurna.

Latihan sing apik!

Apa sampeyan seneng konten kasebut? Klik ing Bintang ing ngisor iki lan critakake, saka 1 nganti 5, apa biji sampeyan kanggo konten iki!

Rating rata-rata: 4.6
Total Votes: 27

Temokake 6 Poin Penting kanggo Entuk Hasil sing luwih apik ing binaraga!

Artikel sing gegandhengan

Suplemen Promosi

Nampa artikel liyane

menang gratis buku E kanthi 20 resep.

Wenehi email sampeyan ing jejere lan tampa e-book kanthi 20 resep kanggo Gain Otot lan Loss Lemak.

Ninggalake komentar sampeyan!